FIV 86
Raspunsuri - Pagina 27
M Oana spune:
Kitta, daaa, daaaa, exact la efectul benefic al ova-mit-ului la tine m-am referit, dar am luat-o pe cotituri cu exprimarea.
Tratamentul actual e clar ca nu-ti prieste, ci aveai nevoie de clomifen / ova-mit, care, desigur, nici nu se compara la pret cu ceea ce ti-a fost administrat. De obicei, insa, la FIV se aleg medicamente "tari", iar clomifen-ul e considerat mai "slabut".
La tine insa regula asta nu se aplica. Din pacate, nu putem sa stim care e regula pentru fiecare, decat dupa ce incercam fiecare drum in parte, fiecare medicamentatie........
Colega daca torni putin si la fata , incearca ea sa-ti explice cum e cu FIV-uletu' deturnat in inseminare, ca asa poate apuca si venele Kittei sa se regenereze pana la urmatorul paharut: cum nu e productia buna pentru o chestiune complicata ca FIV-ul, se recurge la o impreunare mai usoara intre cei 3 foliculasi si gentlmenii lor..........
Mirela de 2 ani, de cand m-am apucat de sportul cu acid folic numai de 5 mg am gasit prin farmacii, desi doctorii vorbesc de 1 mg. Iar la cat de mica e pastila, s-o imparti la 5, nici Lachi, in starea ei de optimist, de la ora asta, n-ar fi capabila, asa ca ingurcitam de 5 mg, cu riscul ingrasarii, dar la mine efectul asta nu s-a produs. Si mai sunt multe alte cazuri fericite!
KITTA spune:
Da, Lachifac doar inseminare, cu asa productie.
Sunt tare in dilema, ce tratament de stimulare sa ii propun eu dr. Ea cica ar vrea luna viitoare (desi deocamdata cred ca luna viitoare nu se va putea ca am 2 vizite din afara la serviciu si trebuie sa stau dupa cozile lor prin tara!)to Pureon, dar doza max. adica de 300 UI. Poate ar trebui sa incerc niste Menogon + Puregon. Oare care o fi mai "tare"?
aurel_cris spune:
Lachi LA MULTI ANI iubita sa iti dea DD bebeul dorit si bea si eu in cistea ta.
Bafta fetelor la tratamentela toate
Mirela_1 spune:
Am inteles, Oana. Deci nu prea se gaseste de 1mg. Cam problematica faza cu ingrasatul ca eu acum trebuie sa slabesc. Mi-a dat si varianata cu vitaminele prenatale si m-am uitat la Materna, dar contine doar 0,4 mg. In fine, o sa iau deocamdata acid de 5 mg si mai vad pe parcurs.
danutza_c spune:
Lachi, LA MUTI ANI fericiti! Sa fie anul tau cel mai bun de pina acuma si sa te ingrasi la burtica cit de repede!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
gabiu spune:
lachi la multi ani iti doresc si urmatoarea aniversare sa te gaseasca cu puiutul in brate.
va pup pe toate si va doresc, in orice stadiu ati fi, sa reusiti pana la capat si sa iesit invingatoare in lupta asta. O meritati!
gabi
10+
nucutza spune:
Lachi la multi ani! Cam tirziu, da lasa ca oricum nu te-ai trezit tu piana la ora asta!
antosit spune:
Buna fetele!Dupa cum stiti ieri am avut Et-ul si acum am 4 embrioni la purtator!Din superproductia de la punctie doar ei sau dezvoltat cel mai frumos (8 celule).Acum urmeaza perioada cea mai grea...ma rog la DD ca macar unul sau doi sa ramana cu mine si peste doua saptamani sa am un test II !
Lachi La multi ani!
Multa bafta tuturor si va doresc ce imi doresc si mie: sa auzim de cat mai multi !
Anto
Aldolina spune:
Buna fetelor!
Am intrat si eu putin sa vad care mai sunt noutatile. Imi pare tare rau de cele care nu au reusit ... cuvintele sunt de prisos, insa indraznesc sa va spun CURAJ, capul sus si sa aveti puterea sa o luati de la capat!
Adelia, esti o dulce! Sa dea DD sa fie asa cum ai spus pentru toate fetele!
Eu joi ma duc sa-mi fac testul si va spun mai multe dupa aceea. Va sarut si va imbratisez cu mult drag,