FIV 86

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Lachi, La multi ani! Si iti doresc sa se prinda si la tine un bebe anul asta.
Adelia, Rami, Mrl, multumesc de informatii. Acum sper sa ma descurc in hatisul de la Giulesti. Rami, eu voi face cu L Dracea.
Fetelor, voua vi s-a recomandat acid folic inainte de FIV? Mie mi s-a spus sa iau cu o luna inainte acid folic (sau vit. prenatale) de 1 mg, dar nu gasesc decat de 5 mg. Voi ce luati?
Puiramy, Cristinici, bafta la punctie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

[redKitta, scumpa mea][/red] pai in 2 ani de forum, devii doctorant in astfel de probleme. Moisica, care e o doctora destul de luminata, cum ma vedea, cum incepea sa-mi predea teme mereu noi, ca stia ce bine asimilez. Madam Geta era socata de dialogul nostru si niciodata nu nota nimic, ca eu eram cu caietelu' dupa mine, da' asta nu mi-a ajutat la examenul practic pana acus....
Indiferent ce nota mare scot eu la teorie, practica asta ma distruge..........
Cat despre efectul ova-mit-ului, e clara ca aveai nevoie de alt tratament. Eu in 3 luni de ova-mit nu am avut decat un singur folicul, dar nu sunt organismele noastre scoase pe banda rulanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Ilinca_dimuitai sda te intreb tu cati ani ai? Poate ai intrat la categoria stimulare lungo-scurta pentru fete < 35...Si la primul FIV cu ce a fost stimularea? Crezi ca al doilea a fost mai puternic stimulat? La primul ce productie la hectar ai avut? Hai ca te-am ocupat mult cu intrebarile astea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

"La multi ani lachiii!!"

Fivoaselor va tin pumnii la toate!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Sar'na Liana! tu ce mai intreprinzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

MOanaBa tocmai ca eu consider ca eu cu Ovamit am avut rezultate destul de bune. Asta spusei mai devreme si nici nu costa atata. Ma asteptam la un efect direct proportional adica cu cat mai scump tratamentul cu atat mai bun si productie mai mare. Dar stiti voi nu tot ce e scump e si f. bun....
Lachionema faci sa imi tai venele repetandu-ma (cu toate ca sunt blonda - vopsita si ar trebui sa mi le las sa creasca! Stiti bancul, nu?)Deci, pe scurt, Z11 - 3 foliculi prapaditi intre 13 - 14 mm dupa 8 zile de stimulare cu super doza de 2 X 100 UI de Puregon. Restul vine de la sine. Cred ca m-am oprit la timp, adica s-a cotit catre a 8-a IAS si poate de nervi presteaza si sotul direct la tinta luna asta.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Mirela in Romanica se spune ca e bine sa iei acid folic cu 3 luni inainte de sarcina si asta pentru a nu iesi copilasul cu nu-s ce defect (uitai ) la coloana vertebrala.
In alte tari se spune ca nu e cazul sa iei, decat acolo unde e dovedita carenta de acid folic. Cerealele si anumite fructe au suficient acid folic, asta in conditiile in care consumi aceste produse.
Concluzia: acid folic de 5 mg/zi, inainte de inseminari si FIV, timp de o luna e OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca_dim spune:

Kitta, eu am 31 de ani, dar sincera sa fiu am negociat atunci cand dr a stabilit medicatia, in sensul ca dansa ar fi vrut sa fac 2 puregon + 1 menogon....eu, avand o experienta nefasta in urma cu 3 ani in urma unui tratament dat de prof Ancar la o inseminare, in urma caruia am facut un chist de vreo 8 cm, am insistat ce nu vreau puregon. La primul fiv am facut cate 3 menogon si am raspuns asemanator, 17 foliculi din care tot cu 4 embrioni am ramas pt transfer. N-am scapat de o fiola de puregon pe langa cele 2 de menogon...am facut-o, ca vorba aia, ne dam noi cunoscatoare dar poate ne scapa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

deci... Kitta fii intelegatoare cu mine ca io ma "hidratez" de fro 7 ore...ca doar e ziua me! nu-ti taia venele...lasa-le sa creasca! dar... tu inseminare vrei sa faci acu? nu te enerva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Oana, multumesc. Imi era teama ca iau o doza prea mare.

Mergi la inceput