FIV 86
Raspunsuri - Pagina 25
saftoiu_gina spune:
Lachi acum am vazut .
LA MULTI ANI ,multa sanatate si Doamne ajuta cu tratamentul.
GINA
M Oana spune:
Kitta, varsta e un indiciu asupra rezervei ovariene, dar FSH-ul vorbeste cel mai bine despre asta. La tine ce valoarea are FSH-ul asta? In timp cum a evoluat?
Mari-lu toate gandurile mele bune sa se aseze pe burtica ta.....
Andicu vise frumoase in perioada asta dificila, in care te poti numi MAMICA de tripleti si poti face ce scenarii doreste sufletelul tau.
Rami hatching la 32 de ani nu prea se administreaza. Da' ce pofte ai mata inainte de marea operatiune! Se distribuie cam de la 35 de ani incolo, iar Cocei stie ea sa fie pe faza, daca constata la fata locului cum ca ai nevoie de o cura de asa ceva.......
Despre mine, m-am DECIS cu ce-mi ocup timpul pana la primul FIV din viata mea. Pe langa incercarile libere lunare, fara stres, fara calcule, pe langa faptul ca voi fi cu sufletul alaturi de voi, trec la operatiunea ADOPTIE.
Ma apuc de dosarul pentru familie adoptatoare, deja strang actele, mai ales ca al meu, pe langa copiii lui, isi doreste si un sufletel care sa creasca mare si frumos in casuta noastra, indiferent cine l-a adus pe lume.
Cred ca am crescut destul de mare pentru a face si acest pas, cu tot ceea ce implica el......
Daca FIV-ul din primavara va reusi, voi amana cautarea acelui sufletel un an-doi, apoi tot il voi cauta, caci vreau sa am casa plina de ingerasi, de rasete si fericire......
Toate cele bune fetelor care sunt in focuri si numai ganduri frumoase !!!!!
Lachioneo da' noi ce suntem aici???????? FEMEI !!!!! Si inca femei de suflet, nu orice categorie! Crescusi in ani ???? Sa ai parte si de iubire, si de sanatate si de viata, cat de lunga iti doresti, dar........ sa ai parte si de SUFLETELUL MULT DORIT........
Kariris spune:
da Oana, crescui...ce sa fac... m-am facut de 37!dar nu am vrut sa suflu decat in lumanarea de 3... in aia de 7 mi-a fost frica sa suflu, sa nu ma dea din nou la scoala!
KITTA spune:
In primul rand LA MULTI ANI pentru Lachioneca ne anunta tarziu ca e ziua ei. De ce ni zisesi fata de dimineata ca faceam cheta si iti luam un cadou, poate vreo broscuta ceva pt. dormitor...
MOanaFSH in Z 4 era de 4.24 limitele cica ar fi intre 4 - 13.iar in Z14 3.94 cu valori normale intre 5 - 22. Nu l-am facut decat de 2 ori, ultima oara dr. zise ca numai hormonalele din primele zile conteaza. Cel putin asa se zice la Giuli. De atunci Dumnezeu stie ca nu mi-au mai dat sa le fac. Si eu nu cer ca doar nu eu sunt dr.....
Kariris spune:
Auzi KITTA???? broscuta sa-ti iei tu! ca io am 3 in dormitor: mama, tata si copil...copilul mi l-o adus Mirona graviduta, doar, doar o iesi ceva.... si uite ca acum tre' sa le trimit la "team building" luna viitoare sa produca si ele ceva! ca nu-si acopera nici cheltuielile de intretinere...
M Oana spune:
Laurico la scoala o sa ne mai dam doar copiii, ca doar de asta vor avea parte imediat ce se trezesc putintel la viata si apoi o tin prin scoli pana ii apuca facutul de bebici.
Distreaza-te tu frumusel cu baietii din jurul matale, ca vin ele si momentele cand sa-ti vezi copilasul cu nasucul in tortulet.
Kitta pai rezerva ovariana e de pustoaica de 20 de ani la ce valoare ai editat tu acolo. Ce-ar fi sa le amintesti si doctorilor de rezerva asta? Credeam ca ai o rezerva peste 14 si atunci mai exista o scuza/explicatie......
Dar matematica e una si viata ne serveste niste surprize uneori........
Aaaa, la un "team d-asta" mi-as trimite si io iepurasii de angora luati in vara, cand am facut 12 ani de casnicie. Ei s-au tot inmultit de atunci, cateaua mi-a fatat 9 bebici, gainile din ograda se oua pe banda rulanda si la mine nici-un amarat de oulet nu vrea sa prinda radacini.....
KITTA spune:
MOanachiar nu stiam cum se interpreteaza FSH. Deci cu cat limita e mai spre min. cu atat e mai bine? Ca despre dr. pe cine sa intrebi....Hai ca mai ma inveselisi putin ca tocmai studiai cum era starea foliculilor doar stimulati cu Ovamit si aproape de fiecare data aveam cel putin 2 si mai grasi...
KITTA spune:
Ilinca_dimuitai sda te intreb tu cati ani ai? Poate ai intrat la categoria stimulare lungo-scurta pentru fete < 35...Si la primul FIV cu ce a fost stimularea? Crezi ca al doilea a fost mai puternic stimulat? La primul ce productie la hectar ai avut? Hai ca te-am ocupat mult cu intrebarile astea....