FIV 86

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Kitta si eu la primul FIv am facut puregon si nu am reactionat asa bine, dar la primul echo cand a vazut mi-a combinat menogomul cu puregonul si pana la urma am avut 6 ovocitebune. Vorbeste cu dr.
Antosit si puiramy buna productie ,sa dea DD sa fie la fel de bine si in continuare.
Andicu asteptam vesti de la tine.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Fetelor tocmai am sunat la spital si din 16 sau fecundat 13,sa vedem ce sa intampla pana maine...!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

ANTOSIT o echipa de fotbal,FELICITARI!!tin pumnii pt maine sa fecundeze cat mai multi si sa fie de calitate super buna!

pupici la toate fivoasele!

claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

CristiniciImi este teama sa nu fie prea tarziu. Luni o sa fiu deja dupa 8 zile de Puregon. Ar fi trebuit dr. sa gandeasca mai repede caci vineri deja facusem 5 zile de Puregon, Din a cata zi ti-a bagat si Menogonul daca mai tii minte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Doamne, antosit, e incredibil! Bravo. Iti tin pumnii sa se divida perfect cu totii! Sa ne tii la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Super Anto!Asa mai da productie!Tinem pumnii in continuare.
Victoria o fi bine acum?Cred ca e rezolvata la ora asta.Si pentru ea ma rog sa-i iasa toate ca la carte.
Stie cineva ceva de Aldolina?Cred ca e in faza de asteptare acum,daca nu cumva ma inseala memoria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Cristinici,Kla, Nucuta, Adelia...de fapt tuturor fetelor multumesc pt. incurajari!Parca nici mie nu imi vine sa cred, dar sper in continuare ca totul sa fie bine pana la capat.
Victoriam-am gandit si eu astazi la tine si sper ca esti bine si ai o productie mare si de calitate!
Andicu si la tine m-am gandit, te asteptam cu vesti bune!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Nu e cazul de nominalizari, pentru toate fetele fara exceptie, care va aflati in plin tratament sau asteptare, ma rog sa fie bine; nu se poate din tot lotul asta de toamna macar 35% cat e procentul de reusita pt. fiv sa nu aduceti vesti bune;
spargeti odata gheata ; Doamne-ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

anto o productie faina. Sigur o sa i ceva si de pus la congelator.
Kitta mie din a 10 a zi mi-a bagat si menogonul si am mai facut inca vreo 5 zile stimulare.
Andicu sunt cu pumnii stransi.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Dragelor, m-am intins pe-o parte, ca o omida, sa va scriu
amanuntele: am 3 embrioni la purtator, 1 de calit. f buna, 8 celule, 1 de 7 si 1 de 5 . Mi-a dat sa fac progesteron injectabil pana la test.Si mi-a facut si hatching.

Anto, super recolta! sa dea DD sa fie tot asa pana la capat.
Victoria, da-ne vesti! tin pumnii!
Bafta multa Cristinici,Puiramy,KITTA si tuturor fetelor!
Va pup si ne mai auzim.

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput