FIV 86
Raspunsuri - Pagina 19
cristinici spune:
Kitta si eu la primul FIv am facut puregon si nu am reactionat asa bine, dar la primul echo cand a vazut mi-a combinat menogomul cu puregonul si pana la urma am avut 6 ovocitebune. Vorbeste cu dr.
Antosit si puiramy buna productie ,sa dea DD sa fie la fel de bine si in continuare.
Andicu asteptam vesti de la tine.
cristinici
antosit spune:
Fetelor tocmai am sunat la spital si din 16 sau fecundat 13,sa vedem ce sa intampla pana maine...!
Anto
kla78 spune:
ANTOSIT o echipa de fotbal,FELICITARI!!tin pumnii pt maine sa fecundeze cat mai multi si sa fie de calitate super buna!
pupici la toate fivoasele!
claudia
KITTA spune:
CristiniciImi este teama sa nu fie prea tarziu. Luni o sa fiu deja dupa 8 zile de Puregon. Ar fi trebuit dr. sa gandeasca mai repede caci vineri deja facusem 5 zile de Puregon, Din a cata zi ti-a bagat si Menogonul daca mai tii minte?
nucutza spune:
Doamne, antosit, e incredibil! Bravo. Iti tin pumnii sa se divida perfect cu totii! Sa ne tii la curent!
adelia alin spune:
Super Anto!Asa mai da productie!Tinem pumnii in continuare.
Victoria o fi bine acum?Cred ca e rezolvata la ora asta.Si pentru ea ma rog sa-i iasa toate ca la carte.
Stie cineva ceva de Aldolina?Cred ca e in faza de asteptare acum,daca nu cumva ma inseala memoria!
antosit spune:
Cristinici,Kla, Nucuta, Adelia...de fapt tuturor fetelor multumesc pt. incurajari!Parca nici mie nu imi vine sa cred, dar sper in continuare ca totul sa fie bine pana la capat.
Victoriam-am gandit si eu astazi la tine si sper ca esti bine si ai o productie mare si de calitate!
Andicu si la tine m-am gandit, te asteptam cu vesti bune!
Anto
dj_mama spune:
Nu e cazul de nominalizari, pentru toate fetele fara exceptie, care va aflati in plin tratament sau asteptare, ma rog sa fie bine; nu se poate din tot lotul asta de toamna macar 35% cat e procentul de reusita pt. fiv sa nu aduceti vesti bune;
spargeti odata gheata ; Doamne-ajuta!
cristinici spune:
anto o productie faina. Sigur o sa i ceva si de pus la congelator.
Kitta mie din a 10 a zi mi-a bagat si menogonul si am mai facut inca vreo 5 zile stimulare.
Andicu sunt cu pumnii stransi.
cristinici
andicu spune:
Dragelor, m-am intins pe-o parte, ca o omida, sa va scriu
amanuntele: am 3 embrioni la purtator, 1 de calit. f buna, 8 celule, 1 de 7 si 1 de 5 . Mi-a dat sa fac progesteron injectabil pana la test.Si mi-a facut si hatching.
Anto, super recolta! sa dea DD sa fie tot asa pana la capat.
Victoria, da-ne vesti! tin pumnii!
Bafta multa Cristinici,Puiramy,KITTA si tuturor fetelor!
Va pup si ne mai auzim.
Imi vine si mie randul... /Pozele mele