FIV 86

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

kla iubita doar stii cat de strans o sa'i tin..stai linistita..ca vei reusi..asculta la je
MRL io doar te pupacesc de mii de ori..capuu sus mama..si inaintee..nu ne lasam noi asa usor.
iliutooo multa bafta..mii dor de tine..
Dasha cat ma bucur sa te mai vaz..ce mai faci mama?
Onutzoooo nu am mari prioritati mama doar ca muncesc de dimineata pana seara tarziu..si munca a drkului de grea..dar asta e ..nu'ti baga nimeni in buzunar daca nu tragi la greu..sper sa imi mai fac timp macar putin sa mai intru si cu bata pe'aci..dar sper sa nu fie nevoie..
cristina38 imi iau mama concediu..daca trebuie vin si la tine..numai bine sa fe..
andicu multa bafta maine..tin pumnii!!
ginutza
Mirela.Cami,aurel_cris,KITTA,cristinici,lachi..si toate toate va pupacesc

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

MRL, nu stiam ce coci matale cu asa o indelungata lipsa de pe forum ...; eu zic ca mai sunt sperante; daca petele nu-s rosii, poate fi lipsa de progesteron doar; cat progesteron luai pe zi?

Kitta, n-am mai auzit de astfel de tratament pt. FIV; vorba ta, macar sa o iei altadata de la capat; poti sa faci luna asta doar inseminare si prestat la greu, poate se prinde; dar tot monitorizeaza-te, sa stii cand bagi un pregnil sa-ti sparga foliculii sa nu ramai cu chisturi;
De orgalotral n-am auzit, doar de Orgametril care nu este altceva decat progesteron pt. fixare;
dar nu aveai in schema si pregnyl?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

MRL-Imi pare nespus de rau...Capul sus si mergem mai departe, asa e in viata.Te pupicesc si sunt alaturi de tine
ANDICU-Tin pumnii pentru maine dimineata.

Fetelor eu am fost la eco astazi sunt franta de oboseala abia am intrat in casa.Am 5 foliculi pe ovarul stang cel mai mare de 22 cm si 3 sau 4 pe ovarul drept cel mai mare de 21cm.Endometrul de 11 cm tridimensional, cred.Sper ca am scris bine ca am incercat sa retin ce dicta dr, asistentei Geta.Dupa parerea mea cred ca e ok ca am uitat sa intreb dr daca e multumita.

Mult succes tuturor si sa vi se indeplineasca toate dorintele!!!

RAMY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

Am uitat sa va spun ca duminica fac pregnilul si marti dimineata la punctie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Cristinici eu ma duc la Medsana la Ancar,ca el m-a scapat de o operatie si mi-a inspirat incredere,o singura problema am preturile :sunt cam mari de ex noi facem ICSI si ne ajunge cu medicatie cu tot cam 150-160 de milioane.De asta am zis ca nu stiu daca ne vom permite un alt ICSI.Vedem ce iese...O sa fie bine.

Anto bafta si spor la productie

Mrl vreau sa-ti spun ca am plans cand ti-am citit povestea si eu una nu stiu daca o sa pot sa fac fata unui esec asa de bine.Sper totusi ca petele sa fie de la implantare si sa ne anunti in curand ca e bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Fteelor va multumesc la toate din suflet pt. ca ati fost cu gandul alaturi de mine!
Punctia a decurs bine nu am simtit nimic pt. ca mi-au facut anestezie totala si productia este buna: 16 ovocite!Maine voi afla ce se alege de ele....am mari emotii!
Pupici tuturor si intru maine cu mai multe amanunte!
Va multumesc inca o data si va iube mult!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

MRL,mai scumpa mea si eu am avut scurgeri,da inca ce scurgeri de puteam sa jur ca e ciclu si nu a fost ci...cateodata cand se prinde mai bine embrionul cica se lasa si cu sange,of.Nu te lsa a batuta pana in ultima clipa,te rog!Si nu intrerupe progesteronul,de care vreau si eu sa stiu daca este sau nu injectabil.Cel injectabil e mai eficient.Totdeauna uitandu-ma la gimnaste le admiramnu doar pentru gratia lor dar,daca pica vreuna de pe barna sau de pe paralele,desi stia ca a iesit din cursa pentru medalii,ea isi continua acolo exercitiu.Si aveau fatucile alea sute de ore si ani la rand de munca si sacrificii in spate si.....isi continuau exercitiul.Zau ca nu trebuie sa te dai batuta.Gandeste-te si daca totusi s-a prins,de se sa intrerupi tu progesteronul.Fa mai intai testul de sange si atunci mai vorbim,dar nu asa.Stiu ca esti cu nervii intinsi,stiu ca nu e usor,dar eu declar cursa asta incheiata cand vi si ne spui ca ai facut testul beta-h.PUP fata si inapoi in ring!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Fete dragi mai stie cineva ceva de romaniau? A nascut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

DJ_mamamultumesc de sfat. Oricum dupa luni vad si eu in ce parte o cotesc. Nu as fi realista daca as crede ca am ceva sanse de reusita de la un asa start. Si atunci de ca sa arunc cu banii mai departe pe fereastra cand nu ma dau afara din casa.....Si sper si dr. sa se convinga ca trataemntul nu a fost bun, cel putin pt. mine si sa nu ma "oblige" sa merg mai departe. Totusi o sa o las pe ea sa zica ce si cum ( e ca un test).
MRLDesi nu am experienta in ale FIV-ului subscriu si eu cu celelalte fete sa mai astepti o zi - doua sa nu intrerupi Progesteronul si sa faci HCG-ul cand trebuie si nu in ultimul rand sa ne tii la curent si pe noi!
Antosit si Puiramycu asa productie as merge si eu mai departe, dar vedeti ce am patit si asa ca fiti increzatoare ca o sa fie bine!
Totusi poate stie cineva vreo poveste de succes din 3 foliculi amarati sau ce sfaturi imi mai dati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Andrada.Pmai esti pe aici? Ti-am scris un PM! Cum e la tine?

Mergi la inceput