FIV 86
Raspunsuri - Pagina 17
saftoiu_gina spune:
La mine se misca cam greu netul asta .
Sheritra datorita hormonilor ai de 8 zile .Ia si tu niste calciu efervescent ,eu mai faceam asa cand aveam CM mult .
Nu vreau sa ma avertizeze adm .si asa nu scriu mult daca mai primesc si avertismente .....
GINA
Victoria spune:
Hai mai fetelor, nu ma lasati in nestiintza, raspundeti-mi si mie ca nu am nici o idee, va roooggggg
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Dasha spune:
MRLincearca sa nu intri in panica, continua cu Utrogestanul si fa si testul cand trebuie sa il faci.Nu se stie niciodata.
Andicumult succes maine la ET.Tin pumnii stransi ,stransi.
Kla , iubita nu fi pesimista.Gandeste pozitiv si prima injectie sa fie cu noroc.Eu tin pumnii aici si pentru tine.Ce mai stii de Iliuta?
Liana pupici.
Pupici la toate fetele.
Never say never!
saftoiu_gina spune:
Victoria ti-am raspuns sper sa nu fi fost tarziu ,nu am vazut mesajul .Bafta pentru maine la punctie.
GINA
cristinici spune:
Gina tu ce mai faci?Stai numai la pat sau ...?In rest ma bucur ca esti alaturi de noi si ne mai ridici moralul.
cristinici
kla78 spune:
DASHA am vb ieri cu ILiuta si mi-a zis ca luni suna la clinica si crede ca tot luni o sa inceapa si ea tratamentul....mai multe o sa ne spuna ea dupa ce vb cu dr.
sper ca esti bine si tin pumnii ca in ziua cand faci testul sa fie 2 liniute!
claudia
aurel_cris spune:
MRL mai facut sa pling imi pare rau,cuvintele sunt de prisosai grija te tine
Bafta la toate fetele care sunt in tratament.Eu am esuat a cincea IA si m-am programat pt IVF
KITTA spune:
Fetelorm-am intors si eu din Belgia si de-abia am apucat sa ma updatez cu noutatile. Din pacate (si sunt alaturi de toate fetele ca sa nu le ami enumar) aud numai vesti proaste sau negative. Nu are rost sa va mai povestesc cum m-am injectat si pe unde in belgia, dar a fost OK zic eu. Ce nu este OK e ca eu azi am fost la eco Z8 dupa 5 zile de Puregon 100 Ui/zi si am doar 3 foliculi si culmea ceva fasait pe acolo caci era lichid in Douglas. Dr. nu isi explica ce si cum. Oricum productie slaba. Endometru 6.1, dimensiuni folicului intre 8 - 9mm, dar ce mai conteaza asta. I-am zis ca mi-a venit si CM-ul la 20 zile dar nici o reactie din partea ei. Nu stie ce sa zica si pace. Luni merg din nou la eco!
Am o intrebare: stiu ca mai sunt paciente al Dr. Bucur pe aici? Voua tot Puregon 10 zile v-a dat si dupa aceea nu stiu ce alta bazaconie care parca se cheama Orgalotral sau ceva pe acolo poate stiti voi mai bine..
Intrebarea era daca cineva a mai facut stimularea asta ca ma simt ca un fel de cobai pt. un nou tratament ca sa vaza dr. cum merge. Nu ca m-as fi asteptat sa reusesc din prima, dar nici chiar de asa esec din Z8. Ca acum imi vine sa renunt de tot ca din 3 ce s-ar mai putea alege. Macar sa fi ajuns si eu la intrebarea intrebatoare ca de ce nu s-a prins. Stie cineva vreo reusita din 3 foliculi? Sa nu va spun cat am plans azi prin masina, ca cum ramaneam putin singura cum boceam. Credeam ca o sa fiu mai tare, dar nu sunt....
Mirela_1 spune:
Adelus, in principiu ar trebui sa incep pe 4 noiembrie inhibarea, o zi dupa Rami, insa voi sti sigur abia la eco (pe 30.10 cred). Mi-am luat azi rezultatul la ultimele analize si am aflat cu stupoare ca am RH negativ (sotul are RH pozitiv). Asa ca sunt data peste cap, stiu ca prima sarcina merge, de la a 2-a incep problemele. Insa habar n-am daca de ex. (merg cam departe cu presupunerile dar nu ma pot abtine) se prinde bebe si apoi se intampla ceva si il pierd (sunt destule cazuri in primele luni, mai ales ca n-am avut rubeola si nici vaccinul nu l-am facut) mai pot ramane iar insarcinata. O sa vedem ce spune dr. la eco, ca pana atunci nu stiu cum sa dau de ea. Marti o sa-si faca sotul spermograma si miercuri ma prezint cu dosarul la Giulesti.
Rami tu cu cine faci? Unde iti vei face injectiile?
Fetelor va pup pe toate si bafta!