FIV 86

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Liliana, e crud, e nedrept, e cumplit, stiu...dar nu-ti pierde speranta, te rog...ai un sot atat de minunat care te iubeste si te ajuta mereu cand iti e greu, la fel si familia...eu tot cred ca tu vei prinde odata o luna buna si vei reusi natural ! Mai ales dupa aceste stimulari, se petrec ceva schimbari hormonale in organism. O sa vezi ca intr-un final va fi soare si pe chipul tau...

Antosit, tin pumnii azi la punctie, BAFTA !

Victoria, si la tine o sa ma gandesc sambata, cand ai punctia, sa ne dai numai vesti bune !

Melutzica, sa fie cu noroc pasul pe care l-ai facut ! Noi tot incercam sa ne informam despre una, despre alta, dar ajung la concluzia ca uneori degeaba stim asa multe...ca tot DD decide. Oricum, pentru linistea ta sufleteasca, vom incerca sa te ajutam cu orice intrebare vei avea.

Andicu, asteptam vesti despre embrionasii tai !

Lachione, nici mie nu mi-e prea clar cum e cu schimbatul acului la seringile de insulina, din simplul motiv ca...acul nu se scoate. Deci cum sa-l inlocuiesti cu altul ?

Va tin pumnii tuturor, impreuna cu siguranta vom reusi sa ne pastram optimismul, indiferent ca trecem prin reusite sau esecuri.

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Fetelor va tin pumnii!Nu scriu prea multe ca nu am ce,dar va citesc,si am mari emotii pentru voi.Vreau sa reusiti,ca atunci imi mai vine si mie inima la loc.
Liliana imi pare tare rau ca nu a fost sa fie,dar poate totusi....Mai asteapta,eu nici dupa un test negativ,nici dupa un bhcg nul si tot nu credeam ca n-am reusit.Si era ziua a 17a.Poate ne dai totusi o veste buna!
Mirela1 cum stai cu pregatirile?Faci in noiembrie?Pana la urma cine ar mai fi cu mine in noiembrie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

MRL, fa testul si nu intrerupe utrogestanul.
Andicu, vei reusii de data asta. Mult succes, si repaus placut.
Crinuta, tin pumnii ca la sfarsitul lunii sa ne dai vestea buna. Fii relaxata si vei reusi.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Adelia, eu voi incepe Dipherelin-ul pe 3 nov, deci pe 16 nov. incep stimularea si teoretic in jur de 1 dec. ET-ul. (sper sa aiba si ce ) Asta inseamna ca verdictul se va da undeva in jurul datei de 15 dec, adica in preajma Craciunului. Oricum, eu mi-am propus ca indiferent de rezultat sa ma bucur de Craciunul asta, mai ales ca e primul in casuta cea noua si vom fi inconjurati de toata familia.

Andicu,

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

MRL fa totusi testul, ca sa fii cu inma impacata
Andicu maine ma gandesc la tine sa fie OK.
Sunt un pic suparat, chiar nici o reusita?
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Fetelor va dau ceva sa cititi ,e interesant .

http://www.reclamamascataatentie/a_116_2421_Fertilizarea_in_vitro_Extragerea_ovulelor.html

GINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Ha-ha acum am vazut ,nu am voie sa fac reclama aici .
Voiam sa va dau ceva de citit ,despre fertiliz. ovulelor

GINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

MRL petele maronii din ziua 11 dupa et pot fi si de la implantare...nu trebuia sa intrerupi utrogestanul ,totusi fa un test cum au spus si fetele.

LIANA am nevoie de pumnii tai!
ANDICUtin pumnii stransi tare de tot!
GINA multumesc iubita pt pumnii tai stransi!un pupic pe burtik!
RAMI si la mine anul asta e primul craciun in casa noua !
fetelor sper ca Mos Craciun sa ne aduca la fiecare cate un test cu 2 liniute!in seara asta la 20:00 incep prima injectie de inhibare si am emotii....mi-e frica tare de tot ca nu cumva sa nu reusesc nici de data asta.....dar mi-e frica si sa sper ....nu va pot explica cum ma simt...tremur toata de stres ...daca nu resusec acum nu mai pot face alt FIv repede....va trebui sa astept ceva timp pana adun niste bani.

fetelor va pup pe toate fara exceptii!

claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Andicu, bafta mult maine, tinem pumnii stransi!
Cristina38, te inteleg f bine, am si eu un plans mereu sugrumat in gat, il aveam si inainte de fiv si acum, dar parca acum mai putin, deoarece inainte stiam ca nu voi ramane indiferent cat m-as da peste cap, acum cu speranta sau nu tot este singura mea sansa, asa ca-i musai sa cred in ea, alta cale n-am daca vreau sa fac copil secolul asta. De fapt Cocei corecta o asistenta ca FIV e una, ICSI alta, asa ca eu nici macar de FIV nu-s buna, numai ICSI putem…
Crisatinici, spor la intepaturi !
MRL, ce pot sa spun, decat ca te inteleg si suntem aici sa ne sprijinim un ape alta !
Rami73, vezi ca te apropii si tu de linia de start, pregatete-te, incalzeste muschii, o gura de apa, o ultima declaratie inaintea emotiilor, si la linie !
Laki pupeanu imens.
Victoria, bafta multa maine.
Gina, spune-ne cu cuvintele tale.
La mine este a opta zi de sangerare cu CM, ma doare capul de bubuie, cred ca nu mai am pic de calciu si fier in mine, si nici un semn ca s-ar opri curand.
Am consumat ob-uri pt tot anul.

Sheritra

Sa o ajutam pe Barbye!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Fetele care ati facut FIV la Giuly cu Big M...am o intrebare delicata, va rog sa-mi raspundeti aici sau pe PM, dar va rog sa-mi raspundeti...cat se de la embriolog, BigM, etc???

Va roooggggg nu ma lasati, raspundeti-mi azi pana la 5 ca de maine nu mai pot intra....

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput