FIV 86

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

fetelor sa ma iertati dar sunt foartee ocupata!!!
Sheritooooo,Avaloanee ce mai pot sa zic io acu..decat capul sus mama..dati mana la olteanca si inainteeee!!!
anto sunt aci cu pumnii stransii!!!
Victoria si andicu care am inteles ca aveti punctia azi tin pumnii stransii stransii!!
Onutzooooo bine ai revenit!!!ca am tot tipat dupa tine de am ragusit inca nu am inceput Fivuletzul da nu mai am mult..
cristinici multa bafta mama!!
ginutza multumesc sa'i strangi bine ca mare nevoie am de ei!
Sheritooooo iti mai scriu o data..esti betoanaaa!!!io te iubesc na!!
kla multa bafta!!!
lachiiii nu prea pricepui io cum sta treaba la tine..ca dehh mama batranetea ..citesc da pana sa ajung sa scriu uit..da te pup asa cum iti place tie si tin pumnii!!!
Moniland nu am figit mama doar ca am multtttaaa treaba..tin pumnii!!!
Mishuleeeee nu ai mai venit?mii dor de tine..sper din tot sufletul sa vii cu vesti bune...
meluleeeee lasa mama nu mai fi suparata..cu fiv sau nu reusim noi!!!
gataa ma opresc aci.uitai ce mai aveam de zis..
va pupacesc pe toate,,toate,,si va tin pumnii stransii!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Dragele mele , intru si eu sa va urez mult noroc , sa reusiti toate!
Eu am devenit o carcotasa , mi-e groaza sa incep a treia batalie cu fivul ,nici macar nu m-am programat...astept cu nerabdare si ma rog sa reusiti voi ca sa mai capat si eu un pic de curaj
Va pup si sunt cu sufletul alaturi de voi ,
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, in primul rand va pup dulce pe toate si va tin pumnii sa reusiti cat mai multe. Din pacate eu nu am mai reusit sa intru pe forum o buna bucata de timp, motivele sunt destul de numeroase si nu mai au nici o importanta.
Nici nu stiu cu ce sa incep, vestile bune au fost dar din pacate nu mi-au mai ramas decat vestile proaste. Astazi sunt in ziua 11 de la ET. De dimineata am vrut sa ma duc sa fac un B-hcg dar nu a mai fost nevoie din cauze de pete maronii, semn de venire a CM. Am intrerupt sa mai iau Utrogestanul, nu vreau sa ma imbat cu apa rece, nu are rost sa mai sper intr-o minune ca nu cred ca o sa vina acum. Sunt tentata sa spun ca poate asa a vrut Dumnezeu sa fie dar … Nu, nu sunt suparata pe el, nu am de ce sa fiu pentru ca stiu ca EL are grija de noi sa ne pazeasca de rele si sa ne faca fericiti. Nu vreau sa cred ca El ne alege de acolo de sus care sa avem sau care sa nu avem copii, nu vreau sa cred ca el hotaraste daca este sau nu este timpul sa avem copii acum sau poate peste alte cateva luni dupa un alt chin, dupa alte framantari si alte tratamente in care suntem indopate cu hormoni, etc… Gata, ma opresc aici ca nu vreau sa intru in filozofii aiurea, si asa imi este foarte greu.
Dar sa va povestesc cum a decurs treaba la mine, poate este de folos cuiva. Stiti ca la prima incercare am avut punctie oarba, din cei 6 foliculi nu am obtinut nici un ovocit. Atunci am facut stimulare cu Menogon, 4 fiole/zi. Dupa esec am fost la control la urmatorul CM in ziua 11 si am facut eco vaginal. Endometru de 11,4 si 2 foliculi de 10,6 si respectiv 14,6. In urma tratamentului de stimulare nu am ramas cu nimic suspect. Indicatiile au fost sa trec pe AC 2 luni de zile.
Doua luni de zile am luat AC. In luna a doua de AC, imediat dupa terminarea foliei am fost la control. Ziua 21 am facut eco si aratam bine – endo de 11 mm, ovar drept 34/15, ovar stang 30/18. Indicatii – ziua 2 de la CM Dipherelin, ziua 3 de la CM Gonal f si menogon dupa care sa merg la eco de ziua 8. M-am dus la spital de mi-am luat medicatia dupa care cu bagajul facut am plecat din Bucurest cateva zile. Injectiile mi le-am facut singura, incluisiv menogonul intramuscular. Pentru mine a fost prima oara cand mi-am facut singura o injectie intramuscular si pot sa va spun ca a mers foarte bine. La primul FIV am fost la spital sa imi faca cineva injectiile intramuscular, si poate va aduceti aminte ca ma plangeam de durere. De data asta nu m=au durut absolut deloc, mi-am bagat singurica serul incetisor, cand simteam o mica durere ma opream, ma relaxam iar serul intra de la sine. Dipherelinul il faceam dimineata la 8,30 iar Gonal F si Menogonul la 17,30. Cele 3 fiole de Gonal f cu praf le dizolvam intr-o singura fiola de ser, deci nu bagam in mine dacat 1 ml, iar Menogonul il dizolvam tot intr-un ml de solvent, deci in fundulet bagam doar 1 ml de solvent cu 2 fiole praf de Menogon.
In ziua 9 de stimulare eco – endometru de 11,1, OD – 16,5; 11,5; 17,4 OS – 16; 13,4. Am continuat tratamentul dat si in ziua 12 de stimulare am fost din nou la eco – endometru de 13,3, OD – 20,8; 20,3; 18,6; 17,5 (aici pe OD mi-a mai aparut inca un folicul) si OS – 18,7; 21,7. In ziua 12 de stimulare nu am mai apucat sa fac decat Dipherelinul dimineata iar Gonal F si menogonul de la ora 17,30 nu le-am mai facut. In aceeasi zi la ora 22,30 mi-am facut 2 pregnyl dupa care pe 7 oct. m-am prezentat la punctie. Nu va spun ce emotii am avut. La punctie am facut tot anestezie generala dar de data asta imediat dupa punctie m-am trezit pe masa iar Prof. ma palmuia sa ma trezeasca sa imi dea marea veste. Am avut 3 ovocite. Instantaneu au inceput sa imi curga lacrimile de bucurie, i-am simtit pe toti din camera cum se bucurau pentru mine, toti stiind ce am patit la prima punctie. Acum am avut-o ca embriolog pe Dna Cocei, care mi-a spus ca a avut emotii cat casa pentru mine. Dupa punctie, a doua zi am avut dureri mari de nu prea puteam sa stau in fund, dar stiti si voi ca suntem in stare sa suportam orice durere numai sa fie bine. Toate ovocitele mele s-au fecundat si la ET erau divizati in 8 celule. La ET endometrul meu era de 13. Nu va spun ce bucurosi am fost cand am aflat ca toti 3 embrionii se dezvoltau bine si va spun ca eram sigura de reusita pentru ca totul a mers perfect. Dar… iata ca totusi ceva mi-a lipsit, sau mai degraba puiutilor mei le-a lipsit ceva de nu au putut sa ramana la mine.
Dupa ET am stat in pat 4 zile, in ziua 5 am iesit afara ca inebuneam in casa. Instantaneu am facut febra la picioare. Nu m-am plimbat foarte mult, suficient cat sa ma mai destind si eu ca eram amortita rau de tot. Seara in schimb mi s-a intarit burta, parca era un arc si ma chinuiam sa ma destind dar mi-a fost foarte greu, am luat no-spa si scopantil. Dupa ET cam 7 zile am avut dureri de burta iar sanii m-au durut putin doar dupa ET iar dupa 5 zile au inceput sa devina normali. Ieri am banuit ca ceva nu este in regula pt ca nu simteam nimic care sa imi de-a de gandit ca poate s-ar fi prins ceva. Dureri de sani ioc, nu am avut pofte din contra parca nu imi mai placea nici o mancare, am mai icnit eu dimineata de la pasta de dinti dar la mine se mai intampla. Asa ca va spun drept ca am sperat pana astazi ca poate, poate…. Dar nu a fost de data asta. Cand o sa fie data urmatoare sau daca o sa mai fie un pot sa spun. Ieri am plans, astazi de dimineata am plans dar la ce folos. Doar sa ma descarc. Inainte sa plece la servici sotul m-a luat in brate si mi-a spus sa nu mai plang, sa fac bagajul ca diseara o sa plecam 2 zile sa ma destind ca sa imi treaca. L-am vazut ca si lui ii este greu, si el si-a pus sperante in reusita. O sa incercam sa ne incurajam reciproc, o sa trecem impreuna peste esec, asa este viata cu bune si rele. Dar este foarte important sa stim sa o facem frumoasa, sa stim sa o traim, sa stim sa ne facem fericiti unul pe altul, sa stim sa iubim ce este in jurul nostru dar mai ales sa ne iubim indiferent ce ne rezerva viata.
Fetelor, cam asta este povestea mea cu cel de-al 2-lea FIV.
Va pup dulce pe toate si va doresc mult noroc. Va tin pumnii la toate si sa auzim numai despre gravidute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bafta multa fetelor si productie super buna.
Rubia, mie mi se pare super mare doza de puregon (30 fiole de 100 ui). Eu am facut puregon 10 fiole de 100 ui si am luat in kg vreo 3. Inca incerc sa le dau jos

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Liliana, scumpa mea ai spus tot ce era de spus...........
Greu, inexplicabil, fara vina, CUMPLIT, pana in momentul de fata, ca viitorul nu avem cum sa-l prognozam...................
Dar tocmai asta e frumos la acest viitor: poarta cu el sansa/speranta de a REUSI intr-un fel pe care prezentul nu ni-l poate dezvalui in clipa pe care o traim momentan..........

Teliuta si eu simt ce simti tu, desi mai intorc din condei sentimentele negative/pesimiste si le scot la iveala numa' pe cele pline de speranta. Povestea fiecarei fete ma marcheaza, incerc sa invat din cazul fiecareia, iar apoi aplic metoda balantei si imi adun puterile pentru inca un loz. Stiu ca cele castigatoare sunt rare, dar EXISTA, am vazut eu fete care au intors si cartea fericita. Pentru cele care o cunosc pe Laura Ioana, azi, de exemplu pentru ea e o zi suuuuuuuperba...........
Lianoooooo, dar ce e prioritar mama in viata dumitale, de nu mai are fata timp sa intre cu nuia sau fara nuia???????
Sherica, DANSEZ PENTRU TINE , cat ma lasa nenorocitu' de timp, acuma sper sa tin pasul cu tine, pentru a castiga premiul Cel Mare.....
Rubia, Andicu, Victoria, Anto, KLA e momentul sa auzim de reusite, ca doar, de cand Eva s-a lasat corupta si si-a pierdut raiul, Dumnezeu i-a lasat pe bietii muritori sa cunoasta raul, dar si BINELE............ DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

MRL, ce sa spun, n-am cuvinte. Totusi, pete in ziua 11 dupa ET, in conditiile in care ai luat utrogestan, nu mi s-ar parea ca ar fi de la CM. Nu vreau sa-ti dau sperante , dar mai asteapta nitel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Lachi asa se intampla,daca profu zice o zi anume te programeaza miss Geta instantaneu si scrie si pe bilet cand trebuie sa te duci ,fara sa mai suni tu. Iti tin pumnii pentru ziua de 27 sa fie aia mica in regula ca sa incepi si tu tratamentul.

Cristinici, Antositbafta in continuare .

MRL totusi trebuia sa te duci sa faci bhcg-ul nu se stie niciodata ,era o dovada daca ai reusit sau nu .Veronici tot la fel a patit si totusi era gravi.

Andicu nu ne mai spui nimic ?Cum stam azi cu divizarea ?

Kla iti tin pumnii si tie sa fie bine .Si celorlalte fete care sunteti in plin tratament sau asteptari pentru un rezultat BAFTA.

GINA 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Liliana,ma doare sufletul pt tine! imi pare sincer rau , dar totusi,esti sigura ca au venit uratii? in ziua 11 dupa ET? asa repede? nu e posibil sa fie vreun semn? daca e cum zici tu, eu iti doresc multa putere si optimism, sa treci si peste aceasta incercare! sunt alaturi de tine!
Anto, tin pumnii azi!
Victoria, tin pumnii strans pt maine!

Eu stau bine, am sunat azi si se pare ca am 5 embrioni.Maine aflu exact daca imi pune 2 sau 3. Daca sunt toti de fbuna calitate, imi pune 2 si congeleaza 3,daca nu, imi pune pe cei mai buni 3 si atat. Maine la 10 dimi am ETul.
Va pup pe toate si multa bafta tuturor, va tin pumnii in continuare!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

MRL, imi pare rau, iti este foarte greu acum. Dar si eu cred ca n-ar trebui sa intrerupi utrogestanul pana nu faci testul de sarcina. Chiar nu vreau sa-ti faci sperante desarte, dar mie si daca mi-ar veni CM pe bune (si nu pete maronii) si tot as face testul. Te pup si sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste momentele grele.
Adelia, ma bucur ca incepi si tu.
Fetelor va doresc bafta tuturor care sunt sunteti in tratament, punctie, ET sau va pregatiti de marea incercare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINA38 spune:

MRL, imi pare fff rau, este greu, oricum o stii, ai mai trecut, am trecut si eu, si multe fete de aici, plangi...doare, te obisnuesti cu acel gol din suflet, dar din cand in cand iar te apuca o durere parca mai acuta decat cea precedenta.Iti pui multe intrebari, cercetezi, te informezi crezand ca ai omis ceva pentru ca data viitoare sa faci totul perfect.
Sheri,ma bucur ca ti-ai pastrat acelasi tonus ca inainte, eu nu mai sunt aceeasi, m-am schimbat, sunt mai sensibila, plang mai usor, cand se vorbeste in birou despre copii ies, nu pot participa la discutii.De obicei sunt o femeie puternica, nu ma las, FIV voi face in continuare atat cat imi permite organismul si buzunarul, dar increderea in reusita s-a diminuat.
Avalon, multumesc, poate Mos Craciun imi va face un cadou frumos, si nu numai mie ci la toate fetele.
Andicu, Anto, Victoria, KLA, Carma, Rubia, ganduri bune si mult noroc!!!
Liana30, chiar daca ai trebuta, ai grija ce faci cu pumnisorii, in decembrie iti iei concediu....am nevoie de ei.

Va sarut dragele mele, pe TOATE, ma intorc si eu la treaba, dar gandul imi va ramane la voi.
un week-end minunat!
Cristina

Mergi la inceput