FIV 86
Raspunsuri - Pagina 14
M Oana spune:
Sherica mesajele acelea luuuungi de ieri si azi dimineata, poarta semnatura mea. A lipsit fata asa mult, ca nici cu romane fluviu n-o mai recunosc prietenii.........
Beyyyy, mi s-a facut un dor de cocu' lu' Fraulina. Jur ca de cate ori dau ochii cu doamna Getuta, raman muta de perfectiunea acestei podoabe.
Bafta fetelor care sunt in asteptari, ovulatiuni, masurari, numaratori........
kla78 spune:
salut toate fivoasele!
imi cer scuze ca am lipsit iar atata timp dar a trebuit sa plecam in Ro urgent ca a murit bunicuta sotului meu si n-am avut timp sa intru de acolo pe net....ne-am intors abia marti noaptea .
in sfarsit de maine incep si eu inhibarea,iar pe 7 nov merg la analiza de estradiol si la eco !
tin pumnii fetelor care au facut ET-ul sa ne dea in curand vesti bune!fug ca am de lucru prin casa de nu-mi vad capul...va pupacesc
claudia
antosit spune:
Victoria eu am avut de facut pregnilul aseara la 24.30, si am mers la Spitalul Floreasca la camera de garda si cu 5 ron sa rezolvat, ma gandesc ca si tu poti apela la orice spital de la tine din zona.Bafta!
Sheri ai luat ceva pt. dureri?
Lachi tu esti de coma, cum doamne iartama tuni si le aduni pe toate...mai lasa si la altii!
Anto
cristinici spune:
Am facut injectia la o clinica "plus" se cheama, e f aproape, la un parter de bloc. Asistenta a fost usoara la mana , dar m-a costat 69 000lei.Maine ma duc tot la ei, iar sambata cred ca la colentina, ca aici nu se lucreaza decat de dimineata.
cristinici
antosit spune:
...am terminat de facut geanta pt. maine!Strictul necesar pt. o internare,dar daca voi considerati ca nu ar trebui sa imi lipseasca ceva anume !
Anto
melutzica spune:
Antosit,eu nu pot sa-ti spun decat numai enorm de multa bafta si succes cu caru
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
rubia spune:
fetelor m-am intors si eu cu ce am invatat pana acum
Am facut diphereline de 3,75 ieri si trebuie sa ma duc pe 30 la Buc din nou,Am o nelamurire: se poate lua in greutate de pe urma hormonalelor astora ca ori la mine a fost o coincidenta ori eu m-am ingrasat la inseminare 2 kg de la puregon(4 fiole)
Intreb pt ca acum am de facut vreo 30 de fiole de 100 UI Puregon
Nu sunt eu grasa dar nici nu as vrea sa mai iau ca dupa sarcina sa-mi revin mai greu Vedeti ce optimista sunt o sa-mi iasa din prima...sper
Sunt cam noua si nu prea va stiu pe toate,dar lasa ca va invat eu, asa ca va urez la toate succes si cat mai multe teste cu doua liniute
La mine punctia ar cam trebui sa fie pe 15-16 nov sau cel putin asa mi-a spus DR si Et pe 18-19 deci mai e cale lunga ,mai am de facut echo in timp ce fac puregon si estradiol si progesteron si nici nu mai stiu ca m-am ametit rau de tot
Eu nu prea pot sa-mi fac puregon asistenta mi-a zis sa-l fac in brat dar nu mi-am facut niciodata nici o injectie singura +eu am oroare de injectii.Se pot face in brat?
Succes la toata lumea
andicu spune:
Anto, tin pumnii strans-strans pt maine! sa ai productie bogata si frumoasa! sa stii ca si pe mine m-au cam durut ovarele dupa Ovitrelle ( Pregnylul de Szeged), nu zic cum merg ca rata acum, a2a zi dupa punctie, ca ma resimt dupa bogatia de ovocite; parca am niste bile!
Sheri, multumesc, da sunt pregatita! cu comedii, vreo 3 carti si multe beuturi pe langa , ca trebuie sa-mi fac norma de 3l/zi.
Kla, tin pumnii tare ,sa fie cu noroc de data asta!
Rubia, bun venit si multa bafta!
Lachi, in sfarsit vad ca se misca la tine! Doamne Ajuta! sa fie cu noroc!
Victoria, o sa fim in focuri in aceeasi zi; o sa ma gandesc la tine pe masa de operatie, si o sa ma rog sa ai rezultate super!
Pupici tuturor!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
Sheritra spune:
Anto, apa sa-ti iei la sticluta de jumate cu tumburuc (este pt sportivi) trebuie sa consumi multa apa plata si sa nu te ridici ca s-o bei, contracti burtica. Are avantajul ca nu curge pe gat. Si papica, ti se face o foame de nu vezi Parisul. Eu am stat sa mananc si de pranz acolo, mirosea de la bucatarie de ma lua cu lesin. Si ceva ce-ti poarta tie noroc. Si inima usoara si fericita sa n-o uiti! De dureri am luat no-spa. Ideea este sa bei f multa apa si ciorbite, ca sa nu te doara capul de la anestezie. Si dormi cat mai mult. Eu am facut generala, si dupa ce m-a trezit eram cam ametita, am crezut ca-i sotul si i-am spus sa ma mai lase un minut, si m-au lasat acolo sa mai dorm, dupa o ora nu mai aveam ameteli.
M_Oana, crezi ca n-a savurat fata fiecare rand intelept scris de tine? Incerc si eu sa te motivez ca sa fim mai interesante decat muncitorii si sa nu mai pleci de langa noi.
Eu zic sa nu uitam si alte parti fascinante la Frailita noastra : cozile imecabile de dermatograf care ating usor tampla - stilul Cleopatra-cea-Mandra. Sunt superbe si perfect aduse din condei. Numai panelul condus de o mana maiastra ar putea reda asa bine o moda si-o epoca de mult uitata in negura antica. Iar flanelutul de la piciorul drept, o capodopera si o pata de culoare care intinereste ansamblul.
Na, ca m-am prins ca este Anto la spital deja, pai spor si bogatie !
Restul fetelor bafta multa-multa !
Lakiut, nu mai zici nimic?
Sheritra
Sa o ajutam pe Barbye!!!
cristinici spune:
Antosit bafta multa , sa ai productie buna si embrioni unul si unul.
Kla te asteptam cu vesti bune.
Rubia bun venit si succes pe acest drum.Unde si cu cine faci FIV?
Sheri ma bucur ca esti cu noi si ne incurajezi.
cristinici