FIV 86

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Andicule,mei sa te vad mama de gemeni

Antosit,sa nu se deoache,dar eu cred ca de acolo vor iesi vreo 3-4 Pupim fetele si astept rezultatele pozitive!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Andicu, ai facut FIV la Szeged sau Timisoara? Am citit eu ceva la Fiv in Ungaria dar nu retinui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

KITTA, la Szeged am facut, dar am stat in Timisoara.

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

ANDICU,ANTOSIT...simt miros de bebei in aer...MRL tocmai am citit undeva un caz de am ramas tablou...o tipa ce facuse fiv si dupa 2 sapt isi facuse testul de singe ...negativ,testul de urina...negativ...fata plingea,suferea ,mai ales ca ii venise si ciclu abudent ce o tinusera 4 zile...a trecut o luna in care incerca sa se consoleze cum putea... a trecut luna dar urma de cm,nimic..a venit si a doua luna si deja era disperata ca cine stie ce complicatii a facut de la fiv...a mers la medic urgent sa vada daca n-a patit ceva,mai ales ca se pregatise sufleteste si de cel de al 2-lea fiv...la echo,avea un bebic,un simburel de mai mare frumusetea...fara sa fi avut nici o simptoma nimic,minunea se intimplase...eu acuma dupa esec,mai fac si haz de necaz,si ma caut..nu cumva ....????????ti-am zis aceasta poveste ,care m-a uimit ,ca sa nu renunti...sa nu opresti sa iei utrogestan,si sa faci analiza de singe...daca nu e sa fie acum,va fi o data viitoare si tot va fi...capul sus,curaj...si mergi cu Dumnezeu inainte.....tuturor fetelor cite un..eu sint in faza de cautari,ma interesez de medici,tratamente,...si fac vizite prietenelor mele gravidute,ca poate m-oi molipsi si eu cumva de la ele...

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

puiramy tin pumnii!!
andicuuuuu bravooo mama..pumnii mei vor ramane stransi!!stransi!!!
antosit oauuuu buna productie..tin pumnii!!!
lachiii tu nu mai zici nika?
Delia,zouzounaki,
de roamnaianu nici eu nu mai stiu nimic..nu a mai dat nici un semn!!
Victoria sa stai cumintica sunt sigura ca afost super n=binee!!
va pupacesc pe toate..
aaaaaaaaaaaaa sa nu uit MRL de cand am citit ce'ai scris am asa o presimtire...nu stiu cum sa'ti spun da io presimt ca s'a cuibarit ceva acolo...sper din tot sufletul sa fie asa..si stii ceva io inca tin pumnii.naa!!!nu'ti mai zic capu sus..ca inca nu stim sigur...te pupic ..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Am fost azi la echo, endometrul 12.8, 2 foliculi pe stg de 18 si 20 si 3 pe dr de 17,18,19.Cu productia nu cine stie ce, dar cu endometru zic eu ca bine. Azi mai fac menogon si maine pregnyl, iar miercuri punctia.
Andicu ai plecat acasa?
va pup cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

cristinici multa bafat!!!tin pumnii!!
Lachiiiii pe unde esti mama????

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Andicu, bravo! Sa dea Domnul sa se prinda de data asta.
BAFTA tuturor fetelor aflate in focuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Nu am mai scris de citva timp pentru ca am fost ocupata, dar am incercat sa mai intru ca sa citesc ce se mai intimpla.

Pentru toate fetele fara exceptie, care acuma fac tratament sau sunt in asteptari le doresc din suflet multa bafta si sa fie cu succes!
Andicu, sa stai cumintica si sa ne dai vestea cea mare.

Cristinici, mama da ai un endometru super! Asta e foarte important ca sa aiba unde sa se cuibareasca puiutzii. si te astept sa ne spui ca esti

Anto, da asta chiar ca e o super productie! Chiar asa, o echipa de fotbal! si multa bafta!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Antosit, Cristinici sunteti de invidiat! Pupici
Fetelor cine mai este la dr. Bucur - Giuli in acest timp? As vrea sa ne consultam in privinta stimularii.
Oricum maine ma duc din nou la eco si o sa va informez, dar eu zic ca e o nereusita din start cu doar 3 foliculi. Sotul zice si el ca sa renuntam din start ca sa nu ne dezamagim degeaba (si cu banii dati...) Maine astept sa vad care e rezultatul + ce mai zice dr. (oricum data trecuta nu a zis mare lucru, doar ca nu stie de ce asa productie slaba). Sincera sa fiu as astepta din partea ei sa nu ma impinga mai departe (ar fi ca un test!).
Dac aveti sugestii si reclamatii...:) le astept!

Mergi la inceput