FIV 86

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

Bafta multa Licurici.Ce coincidenta si eu tot pe 17 am facut ET si pe 31 la test.La ce clinica ai fost?Sa speram ca va fi bine.

Va pup pe toate si tin pumnii stransi pentru toate fivoasele.

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Andicule sper din tot sufletul ca si la tine sa fie cu noroc de data asta! Nu de alta dar a cam inceput sa-ti placa dr. Chivu asta, dupa cate bag io sama! Cand faci ET?
Ce stii despre Crinuta? Pot sa o sun, e in tara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Andicu, buna productie. Bravo! Sa dea DD sa se fecundeze toate.
Cristinici, puiramy, Bafta multa!
Cami, de data asta vei incepe cu dreptul.
Crinuta, sper ca esti bine si relaxata .
Licurici, pumnii stransi si pentru tine ca in 31 sa avem numai vesti bune.
Anto,

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Dasha tu unde ai facut? Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

ZisaCami stiu ca nereusitele descurajeza, dar si cand auzi de reusite......... Rami stie cazul unui cuplu care a reusit la a 20-a inseminare. Ea s-a oprit la inseminarea cu nr. 19 si a 20-a incercare o face cu sanse ceva mai mari decat inseminarea, respectiv cu FIV. Tu ai in spate multa experienta in acest domeniu, experienta care te face mult mai inteleeeeeeepta decat noi, dar prin toata aceasta experienta grea, sigur mai exista optimist si speranta, care te fac sa o iei de la inceput iar si iar si iar, pana IESE, mama ei de treaba, atat de simpla la prima vedere!!
First Carmen Frau Gette este un fel de secretara a sefului Al' Mare. Adica Cerberul care pazaste drumul nostru spre FIV. Ti-as face o schema a caii catre Domnia Sa, insa daca ajungi la Cresa de FIV-uri Giulesti si intrebi pe unde s-o apuci catre ea, toata lumea iti va spune cate cotituri spre stanga si cate spre dreapta ai de facut.
Blondie sper sa reusesti fara FIV, dar daca vei avea norocul nostru in domeniu, aici vei gasi un sprijin.
Antosico tinem pumnii maine. Cat despre raceala, poate acesta era ingredientul lipsa in reusita ta, mai stii????!!!
Melule noi ne stim, am trecut impreuna pe la alte capitole si tot aici am ajuns, ca oamenii mari tre' sa aprofundeze cat mai muuuuult probleme vietii. Dar vine vremea cand vom depasi si acest stadiu. Sa vezi apoi cum ne vom muta la Odisee, apoi la Botezuri, la Crese..................
Cristinici in ce stadiu e recolta de azi??? BAFTA !
Adela deci pregatim pumnisorii pentru noiembrie......
Zouzoule toate vom reusi, da' pe rand, ca in ceruri e coada mare si un numar limitat de ingerasi pe zi. Tre' si ei selectati, intervievati, nu e treaba simpla nici macar acolo.........
Puiramyle aici s-a adunat elita fivoaselor, numai doctorante, gata de sustinere, ca unde suntem multe invingem ORICE.........
Licuricio cele 3 luminite din burtica ta, sa va tina de urat la batrenete si numai soare sa va aduca in viata. Am o prietena care a facut FIV la Giulesti. A avut aceeasi productie ca si tine. Acum are 2 fetite si un baietel in varsta de 3 anisori......... Niste ingeri vorbareti si mancaciosi.......
Lachi vad ca esti pe drumu' cel bun! Sa fie intr-un ceas bun!
Andicuta nu stiu cum sunt momentele prin care treci, nu-mi permit nici un sfat, dar imi permit sa-ti tin pumnii si sa ma rog sa fie bine......
Dasha, chiar, ca sa mai treaca timpu', poate ne spui mai multe. Deci te trecem pe lista cu pumnisori de strans pana la finele lunii..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Buna fetele,

In sfarsit m-am adunat si eu de pe drumuri si delegatii...Azi dimineatza am facut ultima eco inainte de punctie, cica e "bine".Deseara fac cele 2 fiole de Pregnyl si sambata dimineatza punctia.Azi ma uitam la fetele pe care le scoteau de la cabinetul de FIV, si ma gandeam ca poate unele sunteti voi, cele de aici...

Imi pare tare rau pentru fetele care nu au reusit..Avalon, Sheri, capul sus.Stiu cum e.Din pacate, mie dupa primul FUV nu mi-a trecut in doua zile, ci in mai multe, am facut o mare depresie, asa ca le admir pe fete ca tin capul sus.

le tin pumnii fetelor care au facut deja ET si astept vesti bune, va rog, cat mai multe vesti bune!!!!!!

Va sarut,

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

Fetelor , eu am facut la MNL cu profesorul Rohn-El.A fost OK si totul a decurs bine pana acum.Nici nu am asteptat foarte mult(am facut cu ovule donate).Sa speram ca Domnul ne va ajuta pe toate.Oricum sincera sa fiu ...de acum a inceput stresul pentru mine.
Va pupacesc.

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelor,sunteti o comoara la casa omului!
Dasha si Licurici, ma rog pt voi sa sarbatoriti sfarsitul lunii cu teste pozitive!
Anto,Cristinici,Victoria,Puiramy, sper sa aveti recolta bogata si de cea mai buna calitate! va tin pumnii strans!
Lachi, pai mi-a picat un pic cu tronc dl dr nu ca-i chipes, dar tare-mi place ce OM e !multumesc ca esti alaturi de mine!
Crinuta e acasa, poti s-o suni!
Zouzoule, sper din toata inima sa ti se indeplineasca si tie dorinta, asa cum o doresc tuturor fetelor de aici! mi-au dat lacrimile, asa de frumos ai scris! cuvintele tale mi-au mers direct la inima! multumesc, o sa ma gandesc la ce ai spus tu!
Adelia, o sa fie o reusita in noiembrie! sunt sigura!
Moni,Gina,Oana,!

Si ca sa va spun noutatile: azi am sunat si se pare ca deocamdata am 3 embrioni.Mai sun si maine sa vad daca au ramas tot 3...tineti-mi pumnii sa ramana asa!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Andicu, foarte bine 3 embrioni. Tin pumnii sa se divida frumos pana maine TOTI.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Am sosit. De data asta stau bine cu endometru 12, dar cu productia slabut, 1 pe stangul si vreo 3 pe dreptul.Mr. M nu a fost f incantat, a marait si apoi a dat verdictul. Mai perseverez cu tratamentul pana sambata inclusiv si duminica din nou la echo, dar cu doza de dipherelin la jumatate. Cum faceti voi o jumate de dipherelin? Dizolvati tot si apoi trageti numai jumate , iar restul o pastrati pt a doua zi?
Aseara cand am venit mi-a fost cam frig si cred ca ma paste o raceala. L-am intrebat pe MR M ce sa iau si mi-a zis aspirina de 100 si vit C de 200, ceaiuri si cam atat.
Dasha si Licurici poate ne dati vesti bune.
Andicu cand faci ET?
la toata lumea cristinici

Mergi la inceput