FIV 86
Raspunsuri - Pagina 12
andicu spune:
Cristinici, din 4 trebuie sa iasa cativa buni! si 2 e suficient! nu mai zic de cazurile fericite cu 1 embrion...mooaama ce endometru misto ai! mie inca nu mi-a spus cat a ajuns.
Sambata am ET-ul. Bafta multa in continuare!
Fetelor, si multa sanatate! aveti grija de voi cu raceala, ca nu prea poti sa faci nimic dupa ET!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
Kariris spune:
Cristinici pana la urma vei avea si tu embrioniashi buni ai sa vezi. Si 2-3 sunt buni. Pana la urma si unul e bun daca se mai si prinde... cred ca ai emotii... dar ce-i Doamne cu raceala asta? si eu sunt cobza rau de vreo saptamana! Racita rau si nu imi trece cu nimic. Eu nu am reusit sa ma programez ieri ca nu stiam ca se fac programarile doar intre ora 13-14. Mai incerc si azi. Cristinici tu cu ce seringi ti-ai facut dipherelinul? Eu mi-am facut rost de seringi de insulina dar nu reusesc sa le scot acul si nu stiu pe unde sa bag serul...ca cu acul ala mic nici o sansa sa trag serul!
Kariris spune:
Victoria o sa-ti tin pumnii sambata dimineata! ET-ul cand va fi? luni? sau marti? Bafta multa!
Victoria spune:
quote:
Originally posted by lachione
Victoria o sa-ti tin pumnii sambata dimineata! ET-ul cand va fi? luni? sau marti? Bafta multa!
Cristinici tu cu ce seringi ti-ai facut dipherelinul? Eu mi-am facut rost de seringi de insulina dar nu reusesc sa le scot acul si nu stiu pe unde sa bag serul...ca cu acul ala mic nici o sansa sa trag serul!
Lachi, serul il bagi/scoti cu un ac lung, de intramusculare, si apoi pui acul mic de insulina cand iti faci injectie.Te invata asistentele la prima injectie.Multam fain de urari-ET-ul va fi marti, care sunteti de dimineatza la eco acolo probabil ma veti vedea cum ma dau cu targa pe coridorMa bucur ca punctia e sambata, poate nu mai e asa aglomeratie ca in zi de lucru, ca azi dimineatza era nebunie la Giuly.
Cristinici, asa fac jumatate de Diphereline, il dizolv tot si apoi imping inapoi in fiola jumatate de cantitate( cam 0,5 ml). Iti tin si eu pumnii - erai tu cumva la eco la Big M cand am intrat eu dupa tine si iti recomandau aspirina?
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
saftoiu_gina spune:
Andicu Doamne ajuta in continuare, sa se divida toti si sa fie frumosi .Sunt si eu aici cu pumnii stransi .
Bafta tuturor .
GINA 31 +
antosit spune:
Fetelor multumesc pt gandurile voastre bune, conteaza enorm sa sti ca nu esti singur si exista persoane minunate care te sustin sincer....nu doar de fite cum am mai intalnit!
Andicu iti tin pumnii sa se divida toti bine si et-ul sa fie cu succes!
Victoria multa bafta sambata si mai departe pt. marti!
Dasha si Licurici va asteptam pe 31 cu II fiecare!
Adelia tinem pumnii pt. noiembrie!
Lachi bag la greu ceaiuri si oscillo...de mi sa acrit!Ai reusit sa te programezi?
MOana poate ai dreptate...nu m-am gandit si la aspectul asta!
Cristinici
Daca am uitat pe cineva sa ma iertati, nu este cu intentie oricum eu va iubesc pe toate!
Si daca tot m-am intins cat o placinta hai sa va mai intreb ceva:pe mine ma cam doare burta de aseara de cand am facut pregnilul, este normal, voi ati patit la fel?
Anto
Victoria spune:
Antosit, bafta multa la "ouat"!!!Ca eu tot nu ma obisnuiesc cum le zic astia de la spital..data trecuta cica " am colectat 10 oua.."
Pe mine ma dor ovarele de pe acum, parca am un cos de oua in burta...
Punctie usoara iti urez( si la fetele care mai fac) si sa auzim de "oua" multe si bune!
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
first_carmen spune:
Buna fetelor!
Am gasit-o pe doamna Geta! Si am gasit si locul cu pricina foarte repede ... si am catapat un inceput de tratament: diphereline 0.1mg in fiecare dimineata la aceiasi ora. Incep de duminica. In sfirsit ma misc si eu!
Va pup,
Carmen
Kariris spune:
Bravo Carmen! spor la treaba! adica la tratament...sa fie cu folos!
Am reusit si eu sa ma programez, adica dupa ce m-am certat cu frau Geta la telefon, ca facea figuri, ca nu mai are loc pe data de 27, ca de ce vreau eu fix pe 27 si nu pe 28, ca de ce vreau sa merg la eco si alte tampenii, m-a pus pe lista cu nr. 17 pe data de 27. I-am spus numele si unul din prenume. M-a intreaba chiar inainte sa inchid, dupa ce o umplusem de nervi, "doamna, va mai cheama si Mihaela?" eu" "da, de ce?"...moamaaa s-a umplut de nervi! Pai sunteti deja pe lista cu nr. 1 ...v-am mai trecut si eu in coada listei!
Ce sa fac? Eu nu am stiut ca atunci cand a zis M sa ma duc din nou pe 27, cineva m-a si trecut pe lista....
first_carmen spune:
Facind calculul la cite filole de diphereline am cumparam de la giulesti azi, mi se pare ca am luat cam multe. Mai este cumva o perioada in care s-ar mai putea lua acest diphereline 0.1mg?