FIV 86
Raspunsuri - Pagina 10
andicu spune:
buna fetelor.
Va multumesc din suflet pt sustinere si,
ca de obicei,multumesc Cerului pt clipa in care v-am gasit! fara voi n-as mai fi optimista pe care o cunoasteti!
Sunt bine, de data asta am avut recolta bogata: 6 ovocite frumoase, asa zice dr Chivu .o sa vad maine daca s-au si fecundat cum trebuie...acum stau in varful patului si astept sa-mi aduca pizza, ca mor de foame!ma doare un pic mai tare burta decat prima data,da trece!
Cami, multumesc de sustinere si mka bucur ca ai scapat de chist! bafta multa de maine si sper sa-ti sarbatorim reusita!
Lachi, bafta multa,tin pumnii pt tine si spr ca nr 2 sa fie cu noroc!
Oana, mi-era dor de vorbele tale frumoase! multumesc si bine-ai revenit!
Anto, tin pumnii strans pt vineri!
Rami,Gina,
Melutzica, imi pare rau ca ai ajuns aici,dar iti urez succes si sper sa reusesti din prima !
Avalon,,multumesc pt cuvintele frumoase si sper sa treci peste moment cat mai repede!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
Mirela_1 spune:
Andicu, sa dea Domnul sa se fecundeze toate ovocitele si sa se prinda macar un bebe in burtica ta.
Anto, bafta la punctie.
Adelia, ai fost la dr. astazi?
zouzounaki spune:
Andicu,Anto cu bebici fericiti si sanatosi in burtici...sint alaturi de voi si de toate celelate fete minunate
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
adelia alin spune:
Gata am ajuns si eu acasa!
Am fost la echo,totul e bine,in noiembrie declansam o noua actiune fiv.Eu zic ca va fi ultima,dar sper din suflet sa fie cu rezultat.Daca nu.....C'est la vie!
Atata ca bineinteles ca am dat in balbaiala si am uitat sa-i zic dr-ului sa-mi dea si schema de tratament ca sa-mi procur tot pana luna viitoare.Speram sa mai obtin cate ceva compensat si de data asta.Dar cum voi fi in mare criza de timp,nu cred ca mai apuc reducerile.Deci din nou...C'est la vie.Macar sa iasa cu ochi albastri si parul cret,asa ca de toti banii.
Ce stiu sigur este ca voi avea protocol scurt.Pana atunci mai iau marvelon,ca nu cumva sa ma dezobisnuiesc de greturi.Ca deh...
am inteles ca ai!
Va mai scriu maine si eu ca acum pic de somn,am plecat in excursie la Bucuresti la 5.00 dis de morning,asa ca acum sper sa apuc sa-mi iau pijamalele inainte de orice.
Pupici o mie!
zouzounaki spune:
si cu dedicatie speciala pentru Andicu si Antosit si nu in ultimul rind,pentru noi viitoarele mamici de pe forum http://www.woow.ro/prezentare/Ingerul_unui_copil.html ...am aflat ca in minunata clipa a conceptiei,ingerii coboara lin din ceruri,tinind in palmele lor sufletele mici ca niste perlute a copilasilor ce urmeaza sa se nasca...dupa punctie,imi imaginam acest moment magic,un moment plin de mister...si ma simteam atit de gingas numai la gindul ca de undeva de acolo din inaltele ceruri,un sufletel i-a spus Sfantului Dumnezeu.."iata aceia vreau sa fie parintii mei,mama mea si tatal meu"...si inca imi imaginez clipa cind se va intimpa cu adevarat...citeodata,ei se hotarasc dintr-un motiv nestiut de noi,sa se intoarca inapoi in ceruri,dar cu hotarirea ca intr-o zi minunea cea mare se va intimpla....acum Andicule scump,acolo undeva intr-un loc in laborator se infiripa o minune..si una mare..un mister...sufletelele aduse de ingerasi special pentru tine...e ceva de nedescris...multumeste-i Domnului mereu si visul se va implini...Doamne cit imi doresc sa reusesti...sa reusiti toate...chiar daca eu nu voi reusi, macar voi toate,toate sa reusiti si am sa fiu fericita....Doamne Ajuta
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
puiramy spune:
Andicu-Mult succes!!!Stai bine cu productia sper sa fie bine pana la capat si sa vii cu vesti bune acasa.
Cristinici-Mult mult succes.Poate ne vedem daca esti vineri in spital.Drum bun!
Saftoiu Gina-Nu ne supara cu nimic prezenta ta, din contra ne mai dai un sambure de speranta dupa atatea nereusite.
Antosit-Productie cat mai mare pentru vineri si mult succes pana la capat in cursa FIV.
Din pacate se pare ca pe zi ce trece sunt tot mai multe fetele care recurc la FIV si asta nu poate decat sa ma intristeze dar ce ma incurajeaza cel mai mult si nu poate decat sa ma bucure este faptul ca numai aici gasesc adevarata alinare, sprijinul si informatiile de care am nevoie.Daca nu ati fi existat nu stiu cum as fi rezistat cu atatea suferinte psihice si fizice.Oricum la ora asta nu prea am inspiratie dar tot ceea ce vreau sa va spun esteMULTUMESC, MULTUMESC CA EXISTATI!!!
antosit spune:
Fetelor si multmesc pt. sustinere.Azinoapte am facut pregnylul si maina dimineata punctie scrie pe mine...de acum inainte cum o vrea DD asa sa fie!.......si ca sa nu lipseasca nici bomboana de pe tort am reusit sa racesc intr-un mare fel, pana la gripa nu mai am mult!Asa ca va imaginati la ce cote maxime este optimismul meu,daca pana acum ma impacasem cu procentul de 10-20% si credeam in sansa mea acum....
Va doresc o zi mai buna ca a mea!
Anto
Kariris spune:
Haide mai Anto, acum trebuie sa fii optimista! Baga ceaiuri cu lamaie si multa miere, stai infofolita in pat poate ti-o trece cat de cat raceala! io tin pumnii maine dimineata la fetita la punctie si duminica la ET, nu?
Pana la ET ia si tu ColdRex Maxgrip sa te mai pui pe picioare...si capul sus!
licurici2000 spune:
fetele,dragele de voi,
tocmai m-am intors din Bucuresti cu familia intreaga - zice sotul meu - adica 3 embrioni la purtator si cu sperantele cat casa.
pentru cele care doresc sa cunoasca experienta mea: am facut tratament cu diphereline si menogon redus la maxim, ca doza pt ca altfel as fi pocnit caci am avut un cofraj de ovocite spre bucuria clinicii caci am donat din ele - din cate am inteles au recoltat 22 si am folosit 8. am obtinut numai 3 embrioni pt ca "baietii" sotului nu au facut fata, si acum ii am la purtator.totul a decurs cum nu se poate mai bine doar balonarea asta mi se pare nesuferita. toate de acolo eram balonase.
in tura din sept.din 9 fete au reusit 4. si ET l-am facut pe 17... atunci cand spunea cineva ca se inplinesc dorintele... sa vedem daca a avut dreptate pe 31 la test
va pup
Kariris spune:
Licurici-bambilici bine ai venit pe la noi (ca nu te-am mai vazut) si felicitari pentru reintregirea familiei! Esti la primul fiv? unde l-ai facut? cati ani ai?
Eu iti doresc din tot sufletul sa reusesti si sa va bucurati de cel putin un bebe din cei 3 embrioni pe care ii ai in burtik!