** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (5)
Raspunsuri - Pagina 7

mica0307 spune:
Hai sa ne amuzam.
Ce spun zodiile dupa ce-au facut dragoste:
Berbec: OK, hai s-o facem din nou!
Taur: Mi-e foame, paseaza pizza!
Gemeni: Ai vazut pe undeva telecomanda?!?
Rac: Cind ziceai ca ne casatorim?
Leu: Zi ca n-a fost fantastic !!!
Fecioara: Na ca acum trebuie sa spal cearceafurile!
Balanta: Mi-a placut, pentru ca ti-a placut si tie.
Scorpion: Poate c-ar trebui sa te dezleg mai intii ...
Sagetator: Nu ma suna, te sun eu!
Capricorn: Ai cumva vre-o carte de vizita?!?
Varsator: Acum, hai s-o facem fara haine pe noi.
Pesti: Cum ziceai ca te cheama?!?
Pupici pe burtici
Mica 9+

ralucami spune:
Saluut!
Fetelor eu va citesc mesajele si imi dau seama ca nu am ce sa va spun la capitolul simptome: ma simt exact la fel ca si pana acum ( exceptand doar durerile de sani, dar nu pot spune ca ma dor ingrozitor).
Si ma mai doare un pic burta cand stau cu orele pe scaun fara sa ma misc (la servici, sau acasa cand butonez pe la calculator), dar cred ca e normal. In rest sunt ca noua, nu greturi, nu voma, nu dureri de ovare, nimic!
Ma uitasem si eu pe site-ul dat de Ileana si mi-a iesit baietel.Acum sa vedem si daca s-o adeveri!
Fetelor care aveti simptome care va nelinistesc, nu sunt normale, va doresc multa sanatate si sper din tot sufletul sa va fie bine!
Apropo de nasterea naturala vs cezariana si eu cautasem fel de fel de articole si informatii pe net si am vazut ca sunt argumente pro si contra destul de puternice pt fiecare categorie. Aici in Jp cezariana nu se face la cerere ca in Ro , ba chiar se insista mult pe nasterea naturala ( am vazut ca sunt fel de fel de cursuri de yoga, de gimnastica in apa , de respiratii care sa te invete si sa te ajute la nasterea naturala). Voi cum vreti sa nasteti?
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

cristinamaria spune:
Theolumi ce mare deptate ai! Si eu incerc sa fiu cat mai optimista si am inceput sa zambesc din ce in ce mai des! Toata lumea imi spune ca radiez si am si de ce nu?? si voi la fel
Cristalina am primit rezultatul in fix 7 zile!
Amely mi-a prescris:Herbolax , Duphalac-sirop si ulei de parafina care se pare ca e ingrozitor la gust dar se poate amesteca cu miere!!
cristina

katthy spune:
Ralucami daca bb nu ar fi f. mare inclin catre o nastere naturala. Eu anul asta am avut o interventie chirurgicala si nu as vrea sa mai trec prin anestezie generala si revenirea din operatie.
Numai ca nu stiu ce inseamna o nastere naturala ... asa ca ... dupa ce trec de voi sti daca am ales bine.
katthy

piticasigogosica spune:
Buna burtici!!!
Eu vad ca ma umflu in burta pe zi ce trece,de fapt cred ca ma balonez mai mult ,acum ca s-a dat liber la mancare....
,n-am mancat in viata mea un borcanel de smantana ca acum.
In rest greturi nu mai am,somolenta asa si asa,in schimb leneeeee si sani durerosi.
Pentru gravidutele care sunt la primul copil:dragutelor asa eram si eu si de fapt asa suntem toate la prima nastere(imi aduc aminte si de vorbele doctorului),toate grijile,anxietatile si gandurile negre sunt "normale" si datorita hormonilor.Imi aduc aminte gravida fiind cu Iris ca vedeam toti copii bolnavi,handicapati din jurul meu,parca imi ieseau in cale,plangem din orice,la filme,totul avea alte dimensiuni parca.A trecut!O sa treaca si la voi !Asa ca daca treceti prin asta ganditi-va ca e absolut normal si nu va mai chinuti sufeltelul cu intrebari.
Andrea eu am facut cu Iris toxo,listeria si citomegalovirus la Cantacuzino,nu mai stiu pretul.
Cat despre analiza secretiei,doctorita mi-a spus ca sunt destul de frecvente si normale in sarcina iar tratamentul lor se impune abia din trimestrul 2 chiar 3.
Mcrissa eu sunt si Iris Si piticasigogosica ,dar mai bine spuneti-mi Iri sau Irina.Ma bucur tare ca te-a impresionat gogoasa mea de care sunt mandra pana la Dumnezeu.Iti doresc si tie o fetita tot asa
;
Pauly fruntea sus,e normal ce simti tu, or sa treaca toate straile astea emotive/depresive,nu le da atata amploare.
Lili cu secretiile nu e de glumit,stai cumintica la pat si ia tratament,utrogestan sau ce-ti recomanda medicul.
Arthurana,DA e f normal sa se opresca greata asa grusc.Si eu sunt fericita in sensul asta,mai ales ca nici nu ma asteptam sa am vreodata.
Florina,bine ai venit!
Apopos' de nastere naturala sau cezariana,eu am nascut normal dar cu epidurala.Naterea a fost lejera dupa epidurala caci altfel cred ca inebuneam de dureri si trebuia sa stau tintuita in pat cu perfuzia .Dar dupa...refecerea si acum ma trec fiorii cand imi amintesc.Am zacut in pat dupa externare inca 3 zile.Mergeam la baie tanandu-ma de pereti,am stat pe colac timp de 2-3 saptamani si abia dupa 2-3 luni nu mai aveam senzatia ca imi atarna ceva intre picioare.Se pare ca doctorita a taiat f mult iar copcile interne s-au resorbit greu.Brrr.Am tinut cu dintii sa nasc natural,fiindca asa m-i se parea firesc.Acum insa ma mai gandesc...
Celelalte mamici gravidute ce zic?
Va pup
poze
Iri si Iris

pauly spune:
piticasigogosica mi-am revenit cred ca o fost doar o faza.Sunt din nou optimista si fericita pentru samburelul meu
.Hormonii astia...
Sa-ti traiasa fetita ii o dulcica ,si de o frumusete rara.
Iar treaba cu mesajele incurcate e chiar suparatoare.Rugam moderatorii(sefii) sa ne ajute.5+

theolumi spune:
draga mea piticasigogosica
cred ca noi doua ne cunoastem, am asteptat odata la rand la doamna doctor D, in cabinetul ei particular de la Pierre de Coubertin?
ce ma bucur ca te regasesc!!!
mi-am schimbat medicul, intre timp...cu unul care se uita in analize inainte de a-mi recomanda medicamente pe baza de hormoni, ca de aia am facut analize, nu?
iti amintesti de mine? sunt cea care statea incovoiata pe langa scaun...
o zi buna!!!!

mica0307 spune:
Amely sunt intradevar super enervante mesajele astea. Daca ne aude si pe noi cineva
Mica 9+