** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

burticilor se pare ca toate suntem agitate si preocupate de sarcina si bb, dar incurajandu-ne una pe cealalta o sa depasim toate aceste momente dificile.
ileana2000 ai grija de tine daca ai pete maronii, nici intr-un caz nu ridica lazi ca ti se incoarda prea tare burtica.
spic de grau acelasi lucru ai grija cu ridicarile de kg multe.
Noi singure putem sa evitam multe neplaceri si suparari daca avem un pic grija de noi, ca doar suntem gravidute.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theolumi spune:

Dragelor, linistiti-va, va rog.... panica asta nu miroase-a bine...

va sarut pe burtica pe toate...

pauly, am repetat hcg-ul la 48 de ore, o singura data, in saptamana a-5-a, si se cam dublase, si cu asta basta.

arthurana, ce sa fie rau ca nu mai ai greturi? e beton! nici eu nu mai am, si sunt multumita, mai am doar dificultati cu mancatul... ca nu prea mananc, desigur...

nu e musai sa avem simptome urate sau sa ne repetam analizele cu inversunare ca sa fim sigure ca suntem insarcinate... viata isi urmeaza cursul ei si ea e mai puternica decat temerile noastre. Unei prietene ii amintea sotul ca... copilul creste in burtica dupa planul lui Dumnezeu, nu dupa cum se streseaza ea, ca daca ar fi dupa ea... precis ar uita de un degetel acolo... de o valva nu-stiu-cum... noi suntem doar purtatoarele micii minuni, si suntem datoare cu prudenta si atentie pentru noi insine, dar sa nu devenim ipohondre...

imi scriu asta inclusiv mie insami, fiindca ieri am intrat aici si am descoperit id-ul fostei mele colege de banca din liceu, mamica de doi baietei superbi, si ea spunea ca pana aici pierduse doua sarcini... lucru de care nu stiusem nimic! dar am redevenit increzatoare in soarta si in Dumnezeu in ce ma priveste! daca e ceva rau... de ce sa fie din cauza mea? am grija... dar nu pot tine locul Divinitatii. E ca la job: fiecare cu sarcinile lui! imi fac treaba, SEFU' isi face treaba... si gata! respect fisa postului ?! da! ok! mergem mai departe! next step!

va sarut pe toate, si tare as vrea sa stiu de chiqui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Am si eu o intrebare....stie cineva ceva de CHIQUITITA?
Oare-i in spital internata?
Sper ca e bine....si bebelul la fel....

la toate de mai-iunie..

Mihaela16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Addinel BAFTA si te asteptam cu vesti bune!
Chiqui si pe tine te asteptam cu vesti bune!
Eu am fost ieri la doctor si se pare ca suntem bine!Mi-a dat si ceva naturiste pt constipatie!! Sper sa functioneze!
Sa aveti o zi excelenta!

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana2000 spune:

Buna fetelor!
Eu ma simt bine in general,dar durerile astea de burta si petele maronii,ma seaca..ma agita la maxim,nu mi se par"normale"
Ieri am avut o criza de burta,am crezut ca pierd sarcina..iar seara, ridicam niste lazifara sa-mi dau seama.
Lilirusu,fi optimista sunt sigura ca o sa fie bine!
Theolumi si eu vreau sa nasc natural,sunt f.curioasa!!Mi-am propus sarcina asta sa fac multa miscare,bineinteles daca se poate.Stiu ca mersul pe jos este f.bun!
Ralucami,prima sarcina a f.urmarita de o doctorita dar am nascut cu 2 barbati(medici).Acum depinde daca este de garda d-na dr.cand nasti tu,bafta!
Addinel,tinem pumnii!
Uitati ce am gasit,pt.FUN sa nu dati cu rosii!!Nici eu nu cred,dar am f.multumita de raspuns,speranta moare ultima!
http://babymed.com/pregnancy-tools/chinese-gender-calendar/default.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am o stare cam nasoala astazi. Mi se pare ca ma doare burta. Niste dureri ca la constipatie. Dar cred ca pana la urma tot piciorul drept care imi face probleme este. Ma doare de la incheietura si imi da senzatia ca ma doare burta.

Hai ca m-am mai linistit. Si vad ca mi-a revenit si starea de greata.

Pupici.

Mica 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Androix, de cate ori am fost la Medsana si Medlife au cam facut toate analizele pe care le voiam. Da-i cam scump...grrr

Cristinamaria, in cat timp ti-au dat tie rezultatul de la dublul test!? Ca sa stiu daca ma agit mai inainte de 2 saptamani.

O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

faina chestia cu zodiile.eu sunt "pesti".
eu ma simt mult mai bine fetelor(psihic).mi-a revenit buna dispozitie ptr ca m-am plimbat putin cu sotul meu , am fost pana la firma am rezolvat treburile si acuma am venit acasa.am papat bine si moor de somn.cred ca trag putin pe dreapta.
va pup prietenele mele gravidute

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Nu stiu ce se intampla cu mesajele noastre, dar in curand cred ca o sa renunt sa mai postez... Vad ca nimanui nu-i pasa ca intra alandala

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Mica, hai ca ai fost mortala cu zodiile!

Cristina, multumesc!

Greturile mele s-au mai estompat, desi n-au disparut chiar de tot.
Arthurana, intrebai daca o fi normal sa apara si sa dispara semnele asa pur si simplu? ei, bine, da. La mine e posibil sa nu fie prezente o zi intreaga si seara sa ma zapaceasca greturile. La fel si sanii, nu dor tot timpul. Uneori mi se pare chiar ca s-au mai inmuiat, cateva ore mai tarziu insa isi revin. Am inceput sa ma obisnuiesc cu toate astea si sa nu ma mai panichez. Cheguletul sper sa nu se mai repete, ca de asta mi-e cel mai frica.

La modul in care voi naste mi se pare prematur sa ma gandesc de pe acum. O sa am tot timpul sa decid din luna 7 incolo, asta daca nu va decide cumva dr. pt. mine.

In rest, sa avem grija de noi si de bebici si sa papam cat mai sanatos

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

9+

Mergi la inceput