** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (5)
Raspunsuri - Pagina 5

mcrissa spune:
lilirusu si eu am avut secretii maronii doua zile si eram tare speriata sa nu fie ceva cu bebe.la o saptamana dupa secretii am avut sangerari doua zile si atunci eram de-a dreptul disperata.dar la o saptamana de la sangerari am facut eco si am vazut o inimioara mica batand cu putere.din ziua in care am avut sangerari am inceput tratament cu utrogestan si pregnyl injectabil si vad ca acum sunt bine, iar greata puternica pe care o am e inca un semn ca bebe e bine
eu zic ca ar trebui ca medicul care-ti urmareste sarcina sa-ti dea un tratament.un tratament comun la toate fetele am vazut ca e utrogestan 2 de 2 ori pe zi intrvaginal si no-spa maxim 3 pe zi daca doare burtica.iti tin pumnii si stai linistita ca la valoarea aia eu zic ca bebe e bine.
Mcrissa 7+ bebe strumph-ul meu

Paflo spune:
Pauly, chestia cu depresia am experimentat-o si eu. Mai ciudat a fost atunci cand am tras o tura de bocit in paralel cu un ras cam isteric...Hormonii bata-i vina!
Flo

spic de grau spune:
Am citit ca voi aveti cosuri...mie au inceput sa imi apara inainte de sarcina, asa ca daca imi mai apare unul nu ma mai mira.. Imi retraiesc adolescenta
..
Didialex - cica sunt in 7saptamani si 2 zile. Doamne ajuta sa fie bine! Aici pana la 10 saptamani nu-ti da nimeni tratament de intretinere.. Nu te baga nici in seama. Iti spun ca da esti gravida si sa vii la data x (iti calculeaza ei cnd se face termenul de 10 saptamani).
Nici nu te chiureteaza daca se intampla ceva. Dau cica doar tratament.
Sper ca nu am facut o mare prostie in seara asta. Ma grabeam sa prind trenul, si am urcat scarile cu David in brate (cu tot cu carut..cred ca erau vreo 14kg
). Acum ma doare parca un rinichi.. Of ce minte oi avea si eu?!
Ma rugam apoi sa nu se intample ceva cu bebe... Of of!
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.

mcrissa spune:
pauly si eu patesc ca tine.chiar azi de dimineata parca nu-mi mai simteam sanii asa de tari si nu mai simteam tensiunea aia puternica in sani si m-am speriat.dar la cateva ore au inceput sa ma doara si sa-i simt rau de tot.plus ca mi-a aparut si greata de seara asa ca m-am linistit.
Mcrissa 7+ bebe strumph-ul meu

cristinamaria spune:
Claui DA eu am repetat de multe ori hcg-ul pt ca initial un dr istet mi-a spus la eco ca sarcina s-a oprit in evolutie( asta dupa ce mai pierdusem o sarcina anul trecut!)!Ginecologul meu mi-a spus s-o fac de 2 ori la 2 zile sa vedem daca se dubleaza! Desi rezultatul a fost OK eu am tot repetat din 2 in 2 zile si chiar se dubla! La urmatoarea consultatie dr mi-a spus ca ar fi cazul sa ma opresc si mi-a explicat ca la un moment dat( nu mai retin exact in ce sapt) dinamica hcg-ului incepe sa scada!!
Eu sfatuiesc fetele cu probleme sa faca aceasta analiza doar de 2 ori la o distanta de 48 ore !
Androix eu mi-am facut toate analizele la Medsana Cotroceni! E un pic mai scump dar fac toate analizele ( necesare unei gravide) inclusiv cele de secretie vaginala!!
cristina

Arthurana spune:
Buna fetelor,
Sunt intr-o mica vacanta de 4 zile in Carolina de sud...sotul meu are un trainning platit de job si m-a luat si pe mine. Am reusit sa fug de la jobul meu...
Mie mi-a trecut greata si voma de duminica, dupa de sambata mi-a fost rau de tot, am vomitat de atatea ori pana mi s-au muiat piciorele de am crezut ca lesin...naspa..
Ma rog, de duminica nu mai mi-este greata deloc, am putut manca normal. Sanii ma dor si sunt gigantici.
Este normal sa se opreasca asa brusc greata, intr-o zi...???
Vi s-a intamplat si voua???
Va pup

pauly spune:
Buna dimineata gravidutelor
Paflomultumesc de raspunsuri, trebuie sa recunosc ca hormonii astia i-mi joaca feste rau de tot, dar treca eu si peste asta.Durerile de ovare sunt de scurta durata intr-adevar.
Arthuranaasta ma intrebam si eu daca greata poata sa dispara asa dintr-o data.5+

addinel spune:
neatsa la burtici! eu sunt inca acasa, m-am trezit ametita rau dimineata. la 12 ma duc la ecografie, sa-mi tineti pumnii sa fie bine.
pauly eu hcg-ul l-am facut 1 sg data. nu l-am mai repetat.
ce-o fi cu chiqui? ma tot gandesc la ea, sper sa vina curand cu vesti bune.
pupici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."