** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (5)
Raspunsuri - Pagina 8

mica0307 spune:
Cristina, a postat Ileana la pagina 4 un link. Este un calendar chinezesc din care poti afla sexul bebe-ului.
Eu am baietel
Mica 9+

cristalina spune:
Eu am nascut prin cezariana pen' ca altfel nu s-a putut. Dar as alege nastere naturala oricand. Cred ca te refaci mai repede dupa o nastere naturala...Nu stiu cum e, da-mi dau si eu cu parerea.
Eu am ales sa fiu constienta in timpul operatiei...boierie maxima pana a trecut efectul anesteziei... Faceau asistentele calmante si cum o puneam pe Maria sa suga se ducea si mama efectului.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

ralucami spune:
Irina (mami de Iris) mi-ai daramat si ultimul fir de incredere pe care il aveam. Eu speram tare tare ca epidurala sa ma salveze de dureri (am spus mai sus ca aici in Jp toata lumea fara probleme naste natural si eu alta scapare nu cred ca as avea). Eu sunt la primul meu bb si prima sarcina din viatza mea si asa zapacita si neinformata nu m-am simtit niciodata.
Cautasem niste poze, cum se procedeaza la epidurala si era sa ma innec cu ceaiul cand am vazut ce ditamai seringa se foloseste si unde te inteapa. (mi-e frica raaau de ace, injectii) Deja incepe sa imi para rau ca trebuie sa nasc eu si nu barbate-meu.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

cristalina spune:
Ralucami...ceea ce trebuie tu sa-ti repeti de acum pana dupa nastere e "da, doare tare! Dar treceee!"...:))))
Dupa cateva zile de la nastere incepi sa uiti...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

lbelciug spune:
Buna fetele, tzup si eu pe aici, s-ar putea sa fim colege de emotii
.
Abia azi am aflat marea veste prin intermediul unui test de sarcina si sunt extrem de emotionata. Inca sunt shocata si parca in transa, nu-mi vine sa cred, mai ales ca la prima sarcina am avut nevoie de un tratament pt stimularea ovulatiei, iar acum, dupa 1 an de ne-protectie, s-a intamplat minunea, de la sine. (de fapt prin bunavointa lui Doamne-Doamne).
Urmeaza sa-mi fac o programare la un ginecolog de la CMU pt confirmarea sarcinii. Imi poate spune cineva cam care sunt analizele obligatorii? Din cate imi amintesc , parca sange si urina.
Chiquitita, si eu am UM 30 august.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)

piticasigogosica spune:
Ralucami se pare ca nu m-am exprimat chiar bine,de fapt epidurala nu a durut deloc si dupa ce si-a facut efectul am simtit ca plutesc de fericire,nu mai simteam durerile de la contractii si am nascut fara probleme,am simtit doar cand trebuie sa imping si gata!Deci recomand tuturor viitoarelor mamici care vor sa nasca natural sa faca epidurala.Problema mea vine din cauza taiaturii...
Theo,da imi amintesc de tine cea care vorbea intr-una fericita ca ai bebe.Esti brunetica!
Da,vis a vis de doctora D si eu am avut nemultumiri apropos' de taietura ,nu stiu daca era cazul sa fi taiata atat,nu stiu...Sarcina mea cu Iris a decurs fara probleme si poate de aici increderea acordata doctoritei,dar stii cum e cand totul e bine...Si cu Iris am luat gravibinon,dar se parea ca a ajutat eu pierzand o sarcina mare(la 4 luni)se pare din cauza unei lipse de anumiti hormoni secretai in sarcina!!!Fatul nu se hranea bine prin placenta si am avut si singerari mari din saptamana 8.Sarcina nu a fost urmarita de ea atunci.Dupa ce am ramas cu Iris am fost imediat dupa test la un alt doctor,renumit si se pare ca nu vazuse nimic in uter(cei drept la eco normal) si se tot intreba daca nu e extrauterina.Cuprinsa de panica si speriata mai ales in urma pierderii anterioare am alergat la cabinet la doctora pe care o stiam din adolescenta.Culmea e ca la eco ala mic si amarat s-a vazut sacul embrional la mai putin de 24 ore si asta mi-a dat incredere sa raman la ea.Si eu am dubii vis a vis de Gravibinon,dar stiu ca nu are ce rau sa faca,e un hormon pe care il secreta femeia oricum.E drept ca daca nu e nevoie,nu trebuie luat.Nu stiu ce sa zic,sincer cateodata am si eu dubii.
Pe tine ce te-a facut sa te razgandesti?Sau cum ai ajuns la ea?Acum la ce doctor esti?
poze
Iri si Iris

mica0307 spune:
Liviana bine ai venit printre noi si Felicitari.
Te-ai grabit nu gluma. Vad ca Matei are 1 an si jumatate.
Mica 9+

Alyna24 spune:
Ola, mamicilor!
Ce mai faceti?Vad ca in general bine!
Ralucami, nici eu nu am simptome de nici un fel!Sunt eu , cea dintotdeauna!
Fetelor, face cineva tratament cu augmentin?Eu am o infectie urinara si mi-a recomandat doctora.Ce ziceti?Cam am indoieli dar totusi....e medic, nu?Si am recomandari bune despre ea!
Astept vesti!
Pupici
Alyna

pauly spune:
Liviana bine ai venit si sarcina usoara.
Addinel ma bucur mult ca ti-ai vazut puiutul, sper sa-l vad si eu saptamana viitoare.Am programare la 6 sapt si o zi (asa s-o nimerit).Ai vazut si inimioara sau era pre devreme?
Alyna24 5+