** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (5)
Raspunsuri - Pagina 3
piticasigogosica spune:
Lili nu mai plange,cu siguranta nu esti prima care treci prin asta.Cauta pe forum ca trebuie sa mai fie cazuri si te mai linisteti.Oricum bine nu-i faci daca plangi,ce-o vrea Dumnezeu!Fruntea sus !
Mica nici tu????Eu incep sa ma gandesc serios la asta mai ales ca eu obisnuiam sa ma plang ca al meu era prea mare inainte.vezi cum se intoarce roata!Astept trimestrul 2 ca atunci e super chef si super bine(daca o mai fi asa...
Nu reusesc sa nu ma gandesc la qhiqui ce-o fi cu ea?!!!
poze
Iri si Iris
addinel spune:
si eu ma gandesc la chiqui... sper sa fie ok!
eu am vorbit cu pupicu (caruia mai nou i se spune 'taticul") si m-am linistit... nu o sa ma mai duc la analize decat saptamana viitoare, atunci cand aveam programare. ce-o vrea Dumnezeu, cu siguranta el stie mai bine. si oricum, atat vreme cat nu am nici un simptom rau, eu stiu ca in burtikul meu creste linistit bebelul.
pupici pe burtici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
katthy spune:
Pitica si eu pot sa pozez pentru reviste deocheate. Parca as avea silicoane, sani tari si mari. Oare cum or arata dupa alaptat?
Mica si eu am aceeasi problema. Il cam tin pe sot la post dar chiar nu am chef de nimic. Voi cum va descurcati cu .
Chiqui sper din tot sufletul ca esti bine.
Ps. A inceput sa-mi fie greata ceva mai serios. O senzatie aproape permanenta, in special de la mirosuri.
katthy 9+
spic de grau spune:
Buna fetele,
Eu inca nu vreau sa ma inscriu pe listuta..astept 28 oct, sa imi spuna nenea doctorul ca bebe e acolo si e ok.
Pe 30 a vazut saculetzul insa cum sarcina era f mic, inimioara nu se auzea.
Iau metroclopramid de vineri, si ma simt net mai bine.
Fac comparatie intre sarcina asta si sarcina cu David. Atunci nu puteam suporta nici un miros, si vomam cum puneam ceva in gura.
Acum vomit daca nu mananc.
Imi fac rau doar mirosurile de transpiratie - si le simt din greu pe transport.
F ciudat: cnd am vezica plina imi vine sa vomit. E tare bizar. Probabil ca uterul se umfla, si impinge vezica in sus, care apasa pe stomac. Altfel nu imi pot explica.
Voi aveti senzatii de sufocare? Mi se intampla sa respir, dar parca nu am aer...adica parca inspir in gol, fara sa am oxigen.
Stie cineva de Ciqui?
Pupici la burtici, si - scrieti ca eu citesc tot!
DidiAlex spune:
Mica,mi-am adus aminte ca spuneai ca suntem colege de suferinta sau nu...asa e..dar io perioada aia am exclus-o din minte pur si simplu.
Addinel, faci analiza singelui pt analiza in dinamica a hcg-ului. Asta e cea mai evidenta metoda de a depista evolutia normala sau nu a sarcinii.
Spic de grau chiar ma intrebam in ce saptamana esti? te stiu dupa forum si-s curioasa.
Cat despre pliul nucal, asa cum spunea cristinamaria(cred!) in trim I se desvolta sistemul nervos si el trebuie sa fie mai mik de o anumita valoare. De asta se impune eco de la sf primului trimestru.
Am deschis tot io cap 5 ca si pe 4 dar nu am avut timp si rabdare sa completez.
Asa ca va urez acum spor la scris!
Alexandra (8+) si Robertzel (12.09.2004)
mica0307 spune:
Aoleu ce senzatie de greata am. Se linistesc putin dupa ce mananc dar dupa apar din nou. Cred ca daca m-as forta putin as.
Da nu vreau. Ca nu imi place. Desi tare mi-ar face bine sa ma eliberez putin.
Didi si eu incerc sa uit prin ce am trecut. In orice caz bebe-ul asta mi-a schimbat viata.
Mica 9+
pauly spune:
lilirusu incearca sa nu te necajesti.Iti inteleg perfect starea si nesiguranta pe care o simti, ptr ca eu am avut o sarcina oprita in evolutie anul trecut. Dar nu-i cazul tau , bebe se poate vedea linistit si la 7 saptamani.Am inteles ca astepti rezultatul de la analiza, asta o sa te lamureasca cum ii bb.te pup si ai grija de tine
5+
pauly spune:
cat despre nici o sansa, una la mana nu am simt nevoia fetelor (si de obicei cam simteam) si doi la mana pana nu il vad pe bb la eco si binentels inimioara lui nu ma incumet nu vreau sa-l zdruncin.Probabil ca hormoneii de sarcina ne face sa ne tinem barbateii la distanta, dar in schimb ador sa ma tina in brate , sa ma mangaie , sa ma pupe....
chiqui...suntem alaturi de tine.
5+
addinel spune:
quote:
Originally posted by pauly
cat despre nici o sansa, una la mana nu am simt nevoia fetelor (si de obicei cam simteam) si doi la mana pana nu il vad pe bb la eco si binentels inimioara lui nu ma incumet nu vreau sa-l zdruncin.Probabil ca hormoneii de sarcina ne face sa ne tinem barbateii la distanta, dar in schimb ador sa ma tina in brate , sa ma mangaie , sa ma pupe....
chiqui...suntem alaturi de tine.
5+
pauly vad ca tu esti in aceeasi saptamana cu mine, cu cateva zile mai putin ca mine. in ce sapt. se vede inimioara?
eu m-am programat maine la o ecografie, sa vad ce si cum. chiar daca e prea devreme...
pupici pe burtici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
piticasigogosica spune:
Fetelor
am uitat ca vroiam sa ma plang de ceva :am toata fruntea plina de punctulete/cosulete rosii.Mai ceva ca in adolescenta,cand chiar nu am avut!De la ce o fi.Exces de sebum,fiindca si scalpul se ingrasa repede???
poze
Iri si Iris