** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (5)
Raspunsuri - Pagina 2
cristinamaria spune:
Practic dublu test este o analiza de sange ( fr beta-hcg si PAPP-A)insa trebuie facuta o ecografie in aceeasi zi in care ti se ia sange!
Eu l-am facut la Medlife( am inteles ca au un laborator bun de genetica) si m-a costat 160 ron + 140 ron ecografia!!
cristina
pauly spune:
lilirusu repeta hcg si o sa vezi ca bb e bine.
Addinel mai repeta analiza hcg si o sa te linistesti.
apropo si mie mi uscata pielea si e chiar deranjanta senzatia, si e de la bb adica din cauza hormonilor.
5+
lilirusu spune:
Buna fetelor!Astazi am fost eco transvaginala avand 7 saptamani de la ultima menstruatie si sunt foarte suparata asteptand un miracol de la Dumnezeu.Dr mi-a scris ;in cavitatea uterina sac avular cu diametrul 11,8/6,5,in care nu se evidentiaza inca ecoul embrionar.M-a trimis la Medsana sa-mi recolteze hcg astazi si joi sa compare rezultatele vineri cand merg din nou,ca sa vada mai pastram sarcina.Sant tare distrusa,astept de cativa ani buni aceasta sarcina .Ce parere aveti ,credeti ca mai poate creste si sa se vada inima mai tarziu.Diseara astep primele rezultate de la Medsana.La hcg imi spune sigur daca sarcina s-a oprit in evolutie?
addinel spune:
quote:
Originally posted by cristinamaria
Addinel tu in ce saptamana esti? Hcg-ul trebuie repetat la 2-3 zile si daca se dubleaza poti sta linistita!
cristina
vineri as intra in a 6-a saptamana. ce spui tu e ca ar trebui sa ma duc la analize din 3 in 3 zile sa-mi verific hcg-ul?
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
pauly spune:
piticasigogosica si pe mine ma dor sanii rau de tot ,noaptea ii simt si mai tare.iar despre hcg, da ii la cerere.majoritatea il facem ca sa vedem cum evolueaza sarcina.eu l-am repetat o singura data la 48 ore si s-o dublat si un pic.
5+
cristinamaria spune:
Lilirusu si eu am patit la fel si uite ca suntem OK! Este posibil sa fi avut ovulatia mai tarziu! Din acest motiv te-a pus sa repeti hcg-ul: daca se dubleaza la 2-3 zile inseamna ca sarcina evolueaza normal! Tin pumnii sa fie bine!
Addinel repeta macar o data analiza! Eu am facut-o de vreo 7-8 ori insa eu chiar am fost paranoica si nu sunt un exemplu bun !!Bafta si tie!
cristina
piticasigogosica spune:
Buna Burtici Mici
Am aparut si eu.Tre' sa ma laud:am inceput sa mananc,acum sper sa nu cad in extrema cealalta.Ce credeti ca poftesc?dulciuri...
Si cu mirosurile am luat-o mai incet,adica nu imi mai creeza acea senzatie de greata.In rest burtica creste,ma duc mereu la WC,mai ales noaptea(ce chin).
Mai dar nimeni nu vb de sani,macar ca sunt durerosi dar hai sa ne si laudam ca acum suntem de pozat in Playboi,ca mai incolo creste si burtica
Eu joi merg dupa rezultatele analizelor si nu stiu ce -i cu hcg-ul asta de care vb,mi-l spun si mie,sau e o analiza separat,la cerere? Desi am mai nascut o data,nici atunci nu mi-am pus problema asta
Lili stai linistita ca e inca mica sarcina si poate te alaturi in clubul celor cu avulatie tarzie,nu intra in panica,cat despre leneveala....intreaba-ma pe mine ,Addinel;
Mica cum e cu libidoul,la tine a crescut?
Ce o fi cu chiqui? Speram ca e bine...
poze
Iri si Iris
lilirusu spune:
Fetelor nu cred ca am avut ovulatie tarzie.Eu am un ciclu regulat,de 28 zile.Sa va explic si sa ma luminati.Sotul meu lucreaza la Viena,cand am plecat de la el era 5 septembrie si eram in 11 zi dupa ultimul ciclu care a fost pe 25 08 2006.Probabil si mai mult ca sigur am plecat cu gigeii dupa mine la Bucuresti si aici in zilele urmatoare a avut loc ovulatia.Nu puteam sa am ovulatie tarzie pt ca nu ar fi trait spermatozoizii.Ce parere aveti?.S-a mai intamplat ca cineva sa nu se vada ecoul embrionar la 6 saptamani?Testul beta hcg imi spune daca sarcina s-a oprit in evolutie?Nu ma pot linisti din plans de cand am fost la dr.
mica0307 spune:
Iri tot scazut e libidoul meu. Nu am chef de nimic, nici la serviciu si nici acasa. Si ne asteapta marea mutare peste 2 saptamani.
M-am cantarit ieri la medicul de familie. Am luat 1 kg.
Mica 9+