Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (101)
Raspunsuri - Pagina 25
Biancas spune:
Multumesc tuturor pt urari, multa sanatete la bebei si la mamici
........Omul trebuie sa aiba si prieteni si dusmani.......
Denisam spune:
MARAKI- sanatate multa lui Iorgos si tzie putere sa treci peste toate!
Pupici lui Angelos!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
szaboali spune:
Maraki multa sanatate lui Iorgos si tie si lui Angelo
Denisa
ai inteles ce am vrut sa zic...nu?

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
silvi_2005 spune:
Denisa, multumim si felicitari de dintisori, macar voi ii folositi ca papati
Alain roade tetinele cu ei.Sa mergi la medic, eu in locul tau n-as mai mereg la nici o sala pana nu m-ar consulta un medic.
ca sunt prea departe.....
Giova, ti-am pus pe PM site-ul, f bine ca faceti o vacanta, pupici lui Marcolino.
Moni, noapte buna si tie si somnic usor
Ali, pupici tie si Iarinei
Maraki sanatate multa lui Iorgos, sa scape cu bine de inteventia de maine, suntem cu un gand bun alaturi si noi.
Fetelor va pup pe toate si merg la culcarica.Am stat si am citit un subiect despre copii acre nu mananac, erau si mame cu copii de 1,5 ani acre se plangeau ca nu manaca copilasii ca le dau sa pape bucatele mici din capace de la sticla de apa minerala, din minuta ursuletului de plus
m-am deprimat total.Daca asta ma asteapta si pe mine nu stiu zau ce ma fac
danast spune:
Deea primiti petitori? Noi ne-am indragostit de frumoasa Daria, se vede ca e harnica, ajuta la treburile casei, ii plac drumetiile ca si noua de altfel, in plus este si artista asa ca noi sarim cu propunerea
Noi venim cu una bucata baiat frumos
, cuminte, jucaus, care are si tatic brasovean (sper ca asta sa fie un atuu). Problema ar fi ca suntem cu o luna mai micuti si ca inca nu ne-am descoperit nici un talent artistic. Ce ziceti voi?
de la Andrew pentru Daria
Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze
monica70 spune:
DENISA please mai corecteaza-ti mesajele ca de aia nu iti raspunde lumea,probabil nu intzeleg ce scrii si io ma uit ca vitzelu' la poarta noua de multe ori si stii ca am ceva experientza cu anagramele tale! ![]()
ALI si pe mine ma lasa memoria,nu vezi? Nu mai stiu nici cati dinti avea EMMA 
![]()
![]()
Fug si eu la nani.
Pusi
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
J G spune:
Maraki curaj, totul o sa fie ok, multa sanatate lui Iorgos!
Deea ai dreptate ca nu se pot pune CD-urile acelea pe site. Dar in ce priveste continutul... te contrazic. Crede-ma ca la 3-4 luni ale Carlei numai cu Baby Einstein puteam sa castig 20 de minute ca sa mananc sau spal sau altceva. Doar asa tacea! Poate nu toate lucrurile sunt folositoare sau bune (cum ar fi suzeta) adr cand ai copil naravas si gasesti ceva care merge... folosesti!
Continutul lor e vesel, ar fi si educativ daca nu ar fi in limbi straine (ma refer la cele pt varste mai mari), muzica e ok...
Intr-un final depinde de copil... unora nu le place deloc, altii tac!
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
danast spune:
Maraki multa sanatate la Giorgos si tinem pumnii sa iasa totul cu bine! 
Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze
szaboali spune:
La multi ani frumuseilor sarbatoriti astazi
Eduard
,
Alain Nicolas
,
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
monica70 spune:
BIANCA ai nimerit exact unde trebuie atunci
Ca noi suntem cam
majoritatea ![]()
Ca tot am venit sa sting PC si m-a prins ora asta,sa zic si eu la multi ani lui Eduard si NICOLAS!
Noapte buna gagici!
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2