Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (101)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Fetelor credeti-ma ca am citit tot dar nu mai stiu la cine ce am citit ...nu imi pot da seama ce se intampla...oare ma tampesc?
aaaa....am retinut ceva...
Denisa felicitari pentru cei 8 dintisori noi avem doar 2...

Si pentru ca sunr eu va tzuc pe toate

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Giova- somn usor si mergi mama in Italia, ca e pacat, dc tot nu sta clau acasa cu voi deloc, ce rost are sa te chinui cu borcane si alte cele
Deea- pai macar de mi-ar rspunde pe mess, i-as zice acolo ce si cum de fii-mea, ca oricu sunt f. putzine mamici care citesc ce chestii haioase si ce progrese fac bebeii nostri- nu da cu rosii ca stiu ca tu citesti.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Ali si Anas- multumim de pupici si voua la fel, somn usor!
Deea-da si tu id de mess, ca tot suntem singure, asa mai vorbim si noi-pupici!

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Nu stiu daca mai e cineva prin zona, acum am terminat cu bebe....din nou. Noi am fost la fim de la 8-10, a stat socru meu cu Alain.De ca nd am evnit l-as schimbat si i-am mai dat ceva ceiut dar nici gand sa adoarma, acum m-am uitat la ei s-a kk-cit de si-a murdarit tot, inca o tura de scimbat tot si acum se tot invarte poate adoarme pana la urma...ca iarasi e meci.Mai nou se ridica cu sac cu tot si se posteaza in picioare in patut nici vb sa adoarma daca nu vrea el.
Ma bucur ca vi s-au parut interesante si amuzante sfaturile mele cu bebele, asa sunt ei acum si daca nu incercam sa ne facem intelese in concordanta cu ei nu vom avea rezultate asa de repede.Alain se rasuceste in toate partile de pe la 4 luni, e rep ca e si mai voinic din fire dar am exersat cu el zi de zi
Giova iti pun site-ul dar nici nu m-am uitat daca are plecare din Timisoara, nu cred...
Janina, pupici tie si Clarei si Alain tipa cand se bucura de-mi tiuie urechile, eu incerc sa-l mai domolesc dar deocamdata n-am reusit.
Anasebe, cam asta e si programul meu doar ca noi ne trezim mai tarziu, tatai se trezeste la 7,30 dar pleaca pas pas in bucatarie si ne inchide usa sa nu-l auzim Mie una mi se par ca trec f repede zilele, simt ca ma doare spatele si imi zic ca se face seara imediat si scap si eu la un pic de odihna.
Moni ai dreptate sa me certi cu cura...asta e am dat bir cu fugitii tura asta, nu stiu ce m-a apucat.Ce te-ai hoarat cu job-ul?
Si eu vreau sa gasesc pe undeva Bebe Einstein dar deocamdata nu l-am gasit si din cate am vazut pe cuprins nu mi s-a paruturgent nici mie dar e bine sa-l ai.
Anasol, am intrat pe mess dar cred ca nu mai erai in zona, bine ca au foat bune analizele.
Ioana, intram la cura draga, cu toate cele necesare doar sa dea luna la scazut .....pana atunci mai papam si noi cate ceva
Ali, spor la citit, abia astept cartea si eu...
Fetelor, va pup pe toate mai stau si eu un pic si merg la culcarica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Mey,mey,mey Denisa eu citesc dar acuma nu stiu ce mi se intampla ca nu mai retin asa ceva nu mi s-a intamplat niciodata si chiar daca mai citesc o data nu pricep. poate...intru la "memo-pauza"

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai, puteti sa buzzz-uiti cat vretzi ca merge in gol NU MERGE...Si daca ar fi mers,am inchis oricum boxele,ca ma enerveaza rasul ala si buzzzurile au trezit-o de n ori pe Diana cand adormea aici ,asa ca seara dupa ora 20 boxele sunt inchise de regula.
DENISA pai stiam ca are mai multi dinti Emma decat Diana,dar eu chiar citesc tot ce scrie fiecare si ar fi culmea sa retzin exact numarul dintzilor sau alte cele la la toti bebeii .Oi fi eu contabila ,da' nici chiar asa Si in plus citesc in pauzele de munca in general stii si tu. Deci nu ma chinui sa memorez - ce ramane ramane,ce nu....nu
DEEA pe bune ca incepe sa imi placa sa nu functioneze messul,ca destul suna la birou telefoanele - am unul fix (la care tre sa mai dau legatura si la cei trei handicapati de ingineri),si doua mobile pe skype din Italia in plus am interfonul - ba sa deschid poarta ca vin pentru angajari sau alte cele,ba sa deschid cu telecomanda sa intre cu masinile Si intre timp fac si contabilitatea si .... tot imi ramane timp de DC: TRAIASCA EFICIENTZA A! Si mai am mobilul meu,pe care suna Ghitza sau frate-meu taman cand sunt mai ocupata si ma tin de vorba.Si cand il sun eu .... n-ude telefonu'

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara mamici,

Vestea este ca trebuie sa-i bage lui Giorgos doua furtunase sa-i desfunde doua artere de la inima maine dimineata aflam daca se intampla maine pana in pranz sau poimaine
Bianca bine ai venit printre noi sa va traiasca baiatul
Fetelor revin maine cand am timp, va pup pe voi si bebelasi

p.s. acum sant singura cu Angelo, de astazi a plecat si Robert

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Monica70 eu mi-am scos sunetul la mesenger si poate sa ma buzz oricine pana maine ca nu se aude..in afara ca se face casutza rosie nimic...ma enerva sa ma tot ping in cap toata lumea care imi scria...
Asha ascult muzica si mesengerul numai se aprinde
Fetelor mai este careva dintre voi cu bebel stirb? Nu ca m-as stresa prea tare ca si la sora-sa ia-u iesit pe la 9 luni dar intreb asha de curiozitate...
Ce ma bucur ca am mai gasit niste "nebunatice" ca mine cu care pot sa vb Sper sa nu se supi nimeni pt remarca mea...si eu is cam...zaluda

........Omul trebuie sa aiba si prieteni si dusmani.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI tin pumnii ,dupa cate am citit e o interventie simpla,(trebuia sa o faca un unchi,dar nu s-a dus )

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

Silvi- somn usor si pupici lui Alain.
Ali- nu cred ca intri la "memo-pauza"-dar buna gluma
Moni- ma luai si eu de tine ca stiu ca raspunzi, asa am si eu cu cien conversa ca afc acteel parintzlor de sponsorare si m-a luat durerea de cap, pe linga cea de genunchi, nu stiu ce se intampla, cred ca sar ora de gym azi,offmaine clar emrg doar la masaj ca vin aia cu sofa si cu masutza si plus am bagaje, lista pt mama cu ce sa ii dea Emmei,acte,gradian de terminat si etc.

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput