Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (101)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA felicitari! OPT??? Diana a ramas la doi ... da ce mai zambeste cu ei!

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DEEA poate ca n-or fi interesante acum ,dar mai incolo.....poate. Si ai dreptate ca nu m-am uitat pe cuprins Diana nici la desene , nici la reclame nu se prea uita.ei i-a placut numai Becali

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- tot te apelez pe mess si vad ca nu raspunzi.Pupici!
Da,vezi ca nici tu nu ai citit ce am scris, ca avea 4, i-au iesit 3 in acelasi timp si ieri am vazut ca ii maiiese inca unul jos- deci 4 sus, 4 jos si ne spalam pe dintzi,de sapt viitoare o vom face cu pasta pt copii speciala, fara fluor..

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Demisan, fiica ta e din aceeasi zi cu fiul meu, si al meu e stirb in gura si voi deja aveti o gura plina de dinti...
Astept sa ma incruscresc cu Janina dar sa vad marfa ce o ofera prima data
Ma bucur ca Cosmi1975 are copii de aceeasi varste ca ai mei...
(cred ca esti mai mare cu 1 anishor..)
Si eu vreau filmuletzele alea, sunt curioasa daca ii place la putzachele meu... Astept sa le puna "cuscra" sa le descarc de acolo

........Omul trebuie sa aiba si prieteni si dusmani.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Moni Pai am vrut sa te sun, dar m-am luat cu treaba. Mi-am imaginat ca iar nu-ti merge mess-ul ca tot te-ma buzzuit!!!!!!!!!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Denisa Felicitari pt dintisor! Noi avem doar 6. Fug ca fii-miu s-a trezit.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Denisa, poi nu citeste atenta Moni postarile pe forum pentru ca nu mai are timp, caci citeste incontinuu mesajele tale pe mess Las-o mai incet

Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Uite, acu si AnaSebe, ii da cu BUZZ.. ce sa mai poata saraca mamica?

Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Denisa felicitari pt. dintisorii Emmei!!!
Moni cred ca merg pana la urma, dar nu la soacra, ci in Italia. de mai stau acasa il pe Clau. zici ca e insurat cu munca, nu cu mine. de 2 zile il vede pe marco doar dormind. ce fel de tata e?
Deea ai dreptate cu muzica, filme copiate si puse la vedere.

Fete va , ma bag in pat.
noapte buna.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Il aud si eu pe bebe, caci mi-a rezolvat problema cu boxele: o mufa a iesit si nici atat nu am vazut si eu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput