Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (101)
Raspunsuri - Pagina 23
monica70 spune:
DENISA felicitari! OPT??? Diana a ramas la doi ... da ce mai zambeste cu ei! ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
monica70 spune:
DEEA poate ca n-or fi interesante acum ,dar mai incolo.....poate. Si ai dreptate ca nu m-am uitat pe cuprins
Diana nici la desene , nici la reclame nu se prea uita.ei i-a placut numai Becali 
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
Denisam spune:
Moni- tot te apelez pe mess si vad ca nu raspunzi.Pupici!
Da,vezi ca nici tu nu ai citit ce am scris, ca avea 4, i-au iesit 3 in acelasi timp si ieri am vazut ca ii maiiese inca unul jos- deci 4 sus, 4 jos si ne spalam pe dintzi,de sapt viitoare o vom face cu pasta pt copii speciala, fara fluor..
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Biancas spune:
Demisan, fiica ta e din aceeasi zi cu fiul meu, si al meu e stirb in gura si voi deja aveti o gura plina de dinti...![]()
Astept sa ma incruscresc cu Janina dar sa vad marfa ce o ofera prima data
Ma bucur ca Cosmi1975 are copii de aceeasi varste ca ai mei...
(cred ca esti mai mare cu 1 anishor..)
Si eu vreau filmuletzele alea, sunt curioasa daca ii place la putzachele meu... Astept sa le puna "cuscra" sa le descarc de acolo![]()
........Omul trebuie sa aiba si prieteni si dusmani.......
anasebe spune:
Moni Pai am vrut sa te sun, dar m-am luat cu treaba. Mi-am imaginat ca iar nu-ti merge mess-ul ca tot te-ma buzzuit!!!!!!!!!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
anasebe spune:
Denisa Felicitari pt dintisor! Noi avem doar 6.
Fug ca fii-miu s-a trezit.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
LunaNoua spune:
Denisa, poi nu citeste atenta Moni postarile pe forum pentru ca nu mai are timp, caci citeste incontinuu mesajele tale pe mess
Las-o mai incet ![]()
Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
LunaNoua spune:
Uite, acu si AnaSebe, ii da cu BUZZ.. ce sa mai poata saraca mamica?
Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
Giova spune:
Denisa felicitari pt. dintisorii Emmei!!!
Moni cred ca merg pana la urma, dar nu la soacra, ci in Italia. de mai stau acasa il
pe Clau. zici ca e insurat cu munca, nu cu mine. de 2 zile il vede pe marco doar dormind. ce fel de tata e?
Deea ai dreptate cu muzica, filme copiate si puse la vedere.
Fete va
, ma bag in pat.
noapte buna.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
Giova spune:
Il aud si eu pe bebe, caci mi-a rezolvat problema cu boxele: o mufa a iesit
si nici atat nu am vazut si eu.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya