Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (101)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Fetelor i-am dat ieri la Andrew branzica facuta de mine si dupa ce a terminat de mancat a dat afara tot , m-am si speriat de cum a facut. I-a iesit cu presiune atat de mare de i-a dat si pe nas. Oare de la ce o fi fost, ca nu e pt prima oara cand ii dau branzica si niciodata nu a avut o astfel de reactie? Stiti cumva daca lactatele la bebeii mici ii fac sa regurgiteze?!?!?!?
In ultimele zile Andrew se intoarce pe burtica in timp ce doarme, problema e ca ii raman manutele sub el si se trezeste plangand... Fac si ai vostri copilasi la fel?

Eu din pacate nu mai pot viziona nici un film de pe Dropshots, asta in urma pataniei de sapta trecuta cand sotu' a facut un "update" la calculator si acum trebuiesc reinstalate o gramada de programase... Sper sa remediem problema in cateva zile si sa va pot revedea micutii

La Multi Ani! bebeilor care zilele astea implinesc 9 luni! Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi, si sa ii bucurati pe parinti!

Ali multumiri pt calendar
Biancas Bine ai venit! Ai doi copii superbi, sa iti traiasca!
Silvi merci de idei, voi incerca si eu metodele tale
Giova si mie imi place bostanul, dar de cand am plecat din tara nu am mai mancat
Ce reclama enervanta, de fiecare data cand deschid o pagina noua trebuie sa ii inchid "gura" la bebele razacios

Nu mai stiu ce vroiam sa zic, asa ca pupam mamicle si bebelasii

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anasebe am inteles. Cam asa fac si eu, dar tot imi fac timp de Dc, ca de nu...si mor. Noi nu iesim afara decat pe la ora 15 pana la 18-18.30.
Rar cand apuc sa ies o ora dupa 12. Asta depinde de cum se trezeste marco.
Dana cine stie ce nu i-a placut lui Andrew.

Fug ca mi-a venit sotul acasa, sa-i pun masa.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Fetelor voi de unde ati cumparat Baby Einstein?

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Miri, vaii, cat de dulce e pestisorul auriu. Acum imi dau si eu seama de ce e auriu Doamne, cat e de scump .. si ce par cret are !!!! Sa va traiasca, intr-o viata plina de bucurii

Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bre Ali nu l-am cumparat. Vorbeste si tu cu Janina pe PM despre chestia asta si te va indruma ea.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello gagici,Diana mea nu doarme inca ,da' inca lucram.Azi a dormit doar 40 min (inte 11 si 12) si inca 2 h (de la 16 la 18). Si s-a trezit pe la 7-8 azidimineatza.
Totusi mai nou bea mai mult laptic,de cand e mai frig afara.Si in loc de suc de grape i-am facut ceai cu un pic de lamaie,vad ca il bea si pe asta - evident nu cu pofta cu care bea sucul de grapefruit!
ANASEBE da' mai, mi-e dor de tine ca azi n-am vorbit la telefon ( ca messul iar e varza )
URSUUUUUUU!!!! Chiar asa pe unde bantuie?
JANINA deci la tine e concert preistoric
DENISA cum stai cu incheieturile?
DANAST habar n-am O fi mancat-o prea repede?
MARAKI nici o veste azi???
MIRELA la serviciu iar? cum mai sunteti? Mai aveti vecinii pe cap?
IOANA si eu zic tot ca te sun si tot ma iau cu altele
GIO si mie imi place la nebunie dovleacul Si eu zic sa plecati in Italia,sau mai ieftin,la soacra-ta

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Mai adevarul ca rasetele alea de bebe la fiecare pagina sunt ceva de groaza - pe bune, filme de groaza...

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu am inchis boxele

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Mai dragutzelor, voi vorbiti de pus CD pe site, de parca nu ar fi ceva ILEGAL !!!!!!!! Chiar daca ar putea (si sunt sigura ca nu poate, din pricina spatiului redus pe care il ofera un server de free hosting) cum sa ii cereti Danutei sa pirateze muzica? Stiti ca se intocmeste dosar penal pentru asa ceva, pe langa confiscarea calculatorului ca proba la dosar, si amenzile de rigoare?

Si .. pe de alta parte, stiti ce contine Baby Enstein? Macar stiti ce va doriti? Va intreb ca eu m-am uitat pe cuprins, si pe mine nu m-a interesat. Poate credeti ca are cine stie ce minunatii nemaivazute.

Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Am uitat sa raportam, avem si noi al 8-lea dintzisor!
Am mai facut o incercare sa vedem dc luam pauza de aici sau nu

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput