Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (101)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Misiune indeplinita: Marco doarme de 5 minute !!!
L-am bagat si in sacul de dormit, sper sa nu faca figuri la noapte.

Bianca, Baby Eistein sunt cateva filmulete educative pt. bebei. eu am si cantecele pt. nou-nascuti.
Sunt super faine si interesante: te invata culorile, numerele, etc.
Pacat ca al meu copil nu are rabdare sa se uite la ele.
Ia zi Anasebe, pe unde umbli maica, de nu mai esti asa activa? Ce mai face Tiberica?

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bianca Baby Einstein e o serie de filmulete pentru bebelusi. Au ca fond sonor muzica clasica iar imaginile variaza: un filmulet e pe tema la tara, altul e cu numere, altul culori etc. Unii copii sunt fascinati, altii....tot mai interesante sunt reclamele tv.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

ANDIARORO felicitari ca ai iesit prima si COSMI felicitari ca nu mai si tzie!
Cuscra- sanatate- ce mai face Iorgos?
March- ne bucuram ca mai scrii din cand in timp!
Pup restul fetelor, ma duc la treaba, caci vad ca nimeni nu citeste ispraviile lui fii-mea si acuma is cu genunchii in pioneze

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

mersi fetelor de aprecierile adresate lui bruno, da io n-am nici o vina, nici ca e blond, nici ca e cret, nici ca are ochi albastri. seamana cu maicamea. singura ondulata, blonda cu ochi albastri din toata familia, spre disperarea socrilor[:d]

pt pulovar, depinde de grosimea firului. salopetuta din poza e facuta din 300 de grame, cu tot cu gluga.

mai vroiam sa zic ceva, dar imis capa. ma duc la dus si pe urma maapuc de flamanda. n-am chef da... s-au adunat o grmada de cuvinte:)
pupici si noapte buna

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ana...........ce ai facut azi de nu ai vizitat deloc forumul?

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Gio Sa dea dracii daca fac ceva interesant!!!! Stati sa va egzplic:
Ma trezesc pe la 7, 7juma, odata cu fii-miu. Alex il schimba si mergem impreuna in bucataroie sa bem cafeluta si sa stam la taclale. Pe la 8 Alex pleaca si la 8juma ii dau lui Tibi sa pape. Apoi il las in camera pe undeva pe jos sa se joace, si io o tai repede a pc sa verific mesajele si dc-ul, eventual sa ma vorbesc la telefon. La 10 Tibi se culca, iar eu ma apuc de strans prin casa si de pregatiti pranzul lui Tibi. Pe la 12, 12 juma iesim afara, pe la 14 mananca Tibi (in oras), pe la 15 ajungem acasa, Tibi se culca, eu iar strang prin casa, stau la pc...etc, se trezeste Tibi pe la 16juma, ne jucam, ne jucam, of iar ne jucam...la 19 papa la 20 vine tati sa GATA!!!
No cam asta e viata mea palpitanta!
Asa ca ...ce sa scriu?!

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Ioano Breeeeee, i-am facut si eu lui Tibi galustele alea cu lapte. Mi le-a scuipat in fata cu o scarbaaaaaaaaaaaaa! Asa ca te astept si cu alte propuneri! Tot zic ca te sun, dar tot imi e ca te deranjez! Dar...tot te deranjez eu intr-o zi!

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Fetelor imi pare rau ca nu merge sa va logati, am un net de toata jena, mai incercati ca poate merge. Scuze!
Anasebe ai aparut? Las-o pe Bianca in pace... asteapta sa pun niste poze cu Carlita si n-o sa mai fie nevoie de interventii..
Moni m-ai intrebat mai devreme ce face T-rex... iti zic ca mai am putin si capotez. De cand se scoala pana adoarme tipa. Nu conteaza daca e vesela sau suparici, ea chiuie si tipa de-mi zbarnaie timpanele. Vorbeam pe mess cu o prietena si mi-a zis ca asa a facut si al ei pana pe la 3 ani, cand si-a dat drumul la vorbit. M-a incurajat, nu?
Silvi pai sa stii ca asa trebuie procedat cu bebeii si te invidiez ca ai rabdarea necesara, eu nu prea, spre rusinea mea.
Giova nasol cu mobila... mai bine mergi in vizita.

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Bre Da' Ursu unde e? Ca am inteles virusi, paraziti, capuse, purici, dar cati si pana cand!???
Ursuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Mama da voi aveti spor la scris

........Omul trebuie sa aiba si prieteni si dusmani.......

Mergi la inceput