Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (101)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALI
DANIELA vezi ca stii si sa bagi nasul?

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Mai fetelor acuma se aude foarte des bebele ala.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

moni ,silvi mersi de bunavointa,dar am dat pana la urma de dr,is k pana la urma erau unele peste limite normale dar cina anumite analize din sange la copii pana la 3 ani ,nu-s relevante,ca asa ies ele mai mari la bebeluis,asa ca de asta m-am speriat ca avea 5 care erau peste limite,acu m-am calmat si o sa dorm linistita la noapte,maine merg la ea ca zicea ca o usaora anemie reiese din ce i-am zis la tel,sa vad ce ne da sa luam

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Janina, pentru moment nu merje, imi incarca Internet Optimizer in locul paginii, dar sigur isi va reveni)
Anasol, bine ca te-ai linistit. Si eu vreau sa ii fac lui Razvan o serie de analize la inceputul lui noiembrie si a zis tanti de la lab unde am intrebat ca pentru ce vreau eu (anemie, Ca, MG retc) trebuie musai luat din vena.......sper sa fie bine!
Mie nu-mi merge messengerul, asa ca Silvi, desi intuiesc raspunsul tau nu pot sa vad exact ce mi-ai scris!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

VREU SI IO BABY EINSTEIN............VA IMPLOR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor, o intrebare Off-topic, daca vreau sa-i fac un pulover lui Razvan aveti idee cat ....material imi trebuie?! Ma refer la cate sculuri/grame/etc e necesar pt hainuta unui bb de varsta lui.

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Daniela ma bucur ca mai intri si ne dai vesti despre Ioana cea energica. poze cand vedem?
Ali esti mortala. eu nu-l aud ca nu am sonorul la boxe .
Ioana habar n-am. dar si eu as vrea sa-i faca mama o vestuta. Depinde si de gramajul sculului.

Fete bebele care rade este din dreapta pag. de la reclama cu maternitatea Euroclinic. Asa banuiesc eu, ca doar nu aud nimic.

Aproape e copt bostanul, mama ce mananc in seara asta. Sunt innebunita dupa el, Clau zice ca e mancare pt. porci .

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Ioana ca sa fii sigura ia 200 grame, daca ramane ii faci caciula.

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

TIoana la cat ma pricep eu la crosetat zic ca 2 sculuri ar trebui sa iti ajunga pt un pulover.
Fetelor ce e Baby Einstein? Sunt total in ceatza

........Omul trebuie sa aiba si prieteni si dusmani.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Eu atata inchid bebele ala si cand mut pe alta pagina iar se deschide sonorul...

........Omul trebuie sa aiba si prieteni si dusmani.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bianca Bine ai venit! Sa-ti traisca copil;asii ca tare dulci mai sunt! Ia zi, te incuscresti cu Janina?
Gio Cu siguranta e de la reclama Euroclinic.
Urez si eu LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!
Moni Ce vrei fata? Ti-e dor de mine???????
Miri Cu super mare intarziere te felicit si eu pentru reusita! La mai multe!
Deea Doamne ce-mi place ca poti sa-ti pui ideile in practica. Esti de invidiat pt. talentul tau!!!!!!!!!
Anasol A eliminat David rotita? Cum e cu analizele?

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput