Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (101)
Raspunsuri - Pagina 20
monica70 spune:
ALI 

DANIELA
vezi ca stii si sa bagi nasul? ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
szaboali spune:
Mai fetelor acuma se aude foarte des bebele ala.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
anasol spune:
moni ,silvi mersi de bunavointa,dar am dat pana la urma de dr,is k pana la urma erau unele peste limite normale dar cina anumite analize din sange la copii pana la 3 ani ,nu-s relevante,ca asa ies ele mai mari la bebeluis,asa ca de asta m-am speriat ca avea 5 care erau peste limite,acu m-am calmat si o sa dorm linistita la noapte,maine merg la ea ca zicea ca o usaora anemie reiese din ce i-am zis la tel,sa vad ce ne da sa luam
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
T_Ioana spune:
Janina
, pentru moment nu merje, imi incarca Internet Optimizer in locul paginii, dar sigur isi va reveni)
Anasol, bine ca te-ai linistit. Si eu vreau sa ii fac lui Razvan o serie de analize la inceputul lui noiembrie si a zis tanti de la lab unde am intrebat ca pentru ce vreau eu (anemie, Ca, MG retc) trebuie musai luat din vena

.......sper sa fie bine!
Mie nu-mi merge messengerul, asa ca Silvi, desi intuiesc raspunsul tau nu pot sa vad exact ce mi-ai scris!
Ioana si
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
VREU SI IO BABY EINSTEIN............VA IMPLOR!!!!!!
T_Ioana spune:
Fetelor, o intrebare Off-topic, daca vreau sa-i fac un pulover lui Razvan aveti idee cat ....material
imi trebuie?! Ma refer la cate sculuri/grame/etc e necesar pt hainuta unui bb de varsta lui.
Ioana si
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Giova spune:
Daniela ma bucur ca mai intri si ne dai vesti despre Ioana cea energica. poze cand vedem?
Ali esti mortala. eu nu-l aud ca nu am sonorul la boxe
.
Ioana habar n-am. dar si eu as vrea sa-i faca mama o vestuta. Depinde si de gramajul sculului.
Fete bebele care rade este din dreapta pag. de la reclama cu maternitatea Euroclinic. Asa banuiesc eu, ca doar nu aud nimic.
Aproape e copt bostanul, mama ce mananc in seara asta. Sunt innebunita dupa el, Clau zice ca e mancare pt. porci
.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
J G spune:
Ioana ca sa fii sigura ia 200 grame, daca ramane ii faci caciula.
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
Biancas spune:
TIoana la cat ma pricep eu la crosetat zic ca 2 sculuri ar trebui sa iti ajunga pt un pulover.
Fetelor ce e Baby Einstein? Sunt total in ceatza

........Omul trebuie sa aiba si prieteni si dusmani.......
Biancas spune:
Eu atata inchid bebele ala si cand mut pe alta pagina iar se deschide sonorul...
........Omul trebuie sa aiba si prieteni si dusmani.......
anasebe spune:
Bianca Bine ai venit! Sa-ti traisca copil;asii ca tare dulci mai sunt! Ia zi, te incuscresti cu Janina?
Gio Cu siguranta e de la reclama Euroclinic.
Urez si eu LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!
Moni Ce vrei fata? Ti-e dor de mine???????
Miri Cu super mare intarziere te felicit si eu pentru reusita! La mai multe!
Deea Doamne ce-mi place ca poti sa-ti pui ideile in practica. Esti de invidiat pt. talentul tau!!!!!!!!!
Anasol A eliminat David rotita? Cum e cu analizele?
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica