Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (101)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANDIARORO felicitari ca ai iesit prima si COSMI felicitari ca nu mai esti singura

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

MONICA mersi si BIANCAS mai stam si la acelasi etaj 3

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Mai ia mai scoateti voi nasu si mai ziceti ce fac bebeii ANASEBE,BOMBO,URSULINA,JANINA,DANIELA (March) ... de IRINA nu mai zic ca o fi chefuit azi Da' in rest ???
ANASOOOL cum e cu analizele alea?

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Ciao fetelor, am citit din carticica si imi place...dar nu va spun nimic si nici nu aveam de gand .
Bianca bine ai venit... sa iti traiasca copilasii sunt foarte frumosi...ai 2 fetite si un baiat?
Miri am vazut pozicile ce frumusel e blondinul cretulin...cartea e pana unde am ajuns.
Doina numai in picioare vrea si daca s-ar putea toata ziua tinuta numai de de manute nu in premergator...dar cine poate sa o tina pe ea toata ziulica?...sta si in premergator dupa ce ma oboseste ca lumea.
bumbita uite www.crez.org/calendarul_crestin_ortodox.asp" target="_blank">AICI calendarul
Denisa si Iarina face scandal dupa apa de la baita,defapt intotdeauna a facut asa.
Monica,Deea,Anasol,Silvi,J G,Giova si restul mamicutelor

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

gagici, am pus Baby Einstein la mine pe server, astept PM sa va dau adresa. VA spun de pe acum ca merge foarte greu dar daca aveti rabdare descarcati (sper ca aveti DAP - download accelerator ca atunci cand se intrerupe sa faca resume la noua conectare si sa nu o ia de la cap. DAca nu aveti gasiti free pe net)

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Janina e clar ca la mine nu va merge,ca inca nu merge netul pe hardul mare,iar aici n-am loc nici de poze prea multe.Poate dupa ce rezolv problemele.Ce mai face Carlita ??? 9ca pe Diana am calmat-o cu pufuletzi - baga la greu )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ioana eu sunt de acord sa-i trimit o copie la dana Ene. fara sa plateasca nimeni nimic. dar mai bine sa o intrebam pe ea, daca poate pune filmuletele, daca nu incarca prea tare siteul si alte chestii la care eu nu ma pricep.
daca nu se poate, eu iti trimit tie o copie, si lui Moni.
Andiaroro felicitari pt. master si felicitari pt. un asa bebe cuminte la cresa. Si eu il duc pe Marco din ianuarie. dar la noi e o supraveghetoare la 6 copii, si asta ca e cresa particulara, ca la cea de stat e jale.
Moni ma bucur ca nu esti racita, doar obosita.
Silvi esti totala cum ai descris. sa stii ca si eu ma pun in minte cu el, si doamne ce ne mai prostim si invatam una alta. dar topul e cand ii dansez: rade in hohote si aplauda.
Sa inteleg ca ai renuntat la cura...rusinica.....
Astept site-ul cu zboruri ieftine.
eu am incercat pe cele date de Miri, pe club air, pe alpieagles, carpat aer. mai este my air, dar nu au zboruri din Tm. altele zau ca nu mai stiu.

Mi-am bagat dovleac la copt. Maine dintr-ala ii fac si lui Marco ca si asa e innebunit dupa cel de la Hipp cu cartof.
fug sa vad de el.
revin mai tarziu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna fetele!
Va multumesc din suflet de urari! Am petrecut de mi-a iesit distractia pe nas ca asa am fost de ametita vreo 3 zile de nu-mi mai trebuie mult timp de acum incolo.
Ioana mea este din ce in ce mai activa, vrea numai in picioare, sa nu cumva sa indraznesc s-o mai asez in fundulet. A inceput chiar sa se ridice singura in picioare din pozitia sezut. Din culcat in fundulet face eforturi care nu-s deocamdata incununate de succes. Am incercat si eu sa-i dau sa pape mancarica de borcanele de la Nestle si n-a vrut cu nici un chip, cand am gustat si eu nici nu m-am mai mirat, este suuuper naspa, eu luasem mazare cu pui si morcov cu pui, poate altele sunt mai bune si n-am nimerit eu...Trebuie sa plec asa ca va pupic pe toate si pe toti bebelusii!!!

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

nu mai pot...
Fetelor sa vedeti ce mi se intampla...Mitica se uita la un film de groaza si la un moment dat se aude un bebe ca rade,ma intreaba:de la tine se aude? zic:nuuuu,ca aveam numai poze deschise si pe cand va citesc si vad ca si la voi s-a auzit bebele ala m-am [us pe un ras de nu mai pot am fost si la pipi de atunci de la.
Ati mai vazut vreun film de groaza cu rasete de bebe?

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Am plecat la baita ...poate mai intru daca nu...va citesc maine.

Sa aaveti o noapte bune si linistita.

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput