Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (101)
Raspunsuri - Pagina 26
LunaNoua spune:
Janina, nu mai retin acum exact ce contine BE, caci am citit pe cand eram inca gravi. Stiu insa ca atunci am remarcat prezenta unor picturi pe care eu le consider nebenefice, ca sa zic asa. Sunt o colectie de muzica si pictura celebra (pe langa cifre si culori), dar nu toata benefica din punctul meu de vedere, si de aceea eu nu vad nici un rost in a servi copilului asa ceva, chiar daca ii capteaza atentia. De asemeni, nu stiu ce CD ai tu, ca erau mai multe. Unele mai bune .. unele mai ... ma rog ...
Parerea mea e ca poti gasi muzica clasica, poti sa o pui sa cante toata ziua, poti sa faci si un slide-show cu picturi la alegerea ta...nu e neaparat nevoie de Baby Einstein. (hehe, apropos, cred ca lui nu i-a pus nimeni CD-uri din astea ca sa devina geniu)
Silvi, sa stii ca si eu m-am plimbat de-a busilea prin casa. Se uita Daria la mine ca la o nebuna
Dar cand o pun pe ea, degeaba, intepeneste in pozitie
Azi m-am jucat si eu cu ea de-a datul si primitul, asa cum ai explicat tu. Si dupa vre-o 20 de primiri ...a inceput si ea sa dea
Hehe.. ce bucurie. Dar sa vezi ce se bucura cand ma vedea pe mine ca ma bucur ![]()
Maraki, multa sanatate uram sotului tau, si tie multa putere. 
Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
LunaNoua spune:
Dana, hehe.. ce sa zic...Andrew e flacau frumos 

dar... o relatie la distanta .. crezi ca ar merge?
Sa stam mereu cu gandul daca Andrew nu cumva face vizite Emmei?
.. ca... umbla vorba prin sat pe aici ... ca s-a intalnit odata cu ea la leagane ... iar...fata mea .. e fata mare
.. nu s-a dat hutza-hutza cu nimeni pana acum 
De unde stim ca intentiile voastre sunt serioase, si ca Andrew nu vrea decat sa ii franga inima Dariei cu fetzisoara aia dulce a lui?
Si mai are si vocabular, am vazut noi
Tot ce trebuie pentru un cuceritor 
PS. Mercedes si vila are ? 
Deea
LunaNoua spune:
Mai gagici... ce inseamna banerul cu bebeul? "la maternitatea EuroClinic se nasc copii din flori
" Mai inainte era un banner la DC. Erau unii care se pupau, se imbatau .. si facea tanti burtica. Cica asa se naste o mare dragoste.
+
=

... concluzia, cine face reclamele astea e un obsedat sexual ![]()
Deea
danast spune:
Deea noi suntem familisti convinsi si nu ne intereseaza sa calcam stramb. Cat despre Emma se pare ca e data de mult iar noi nu vrem sa bagam bete in roate la altii.
Eh... distanta... ce sunt cateva mii de km cand exista internet si
? ![]()

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze
LunaNoua spune:
Haha.. ia ghiciti cine e salvarea voastra !!!!! Me, me, me, me ![]()
Daca apasati pe semnul de difuzor din coltul dreapta sus al reclamei cu copilul din flori, se opreste sarmanul copchil din rasul ala enervant
Doar ca trebuie sa faceti asta la fiecare incarcare a paginii 
Ha? Ha? Am I good or what ? ![]()
Deea
danast spune:
Mercedes nu, da' are Audi si are si vila, desigur. Dar sa nu imi spui ca Daria e materialista si se uita la lucruri de-astea marunte.... ![]()
Chestia cu fetisoara merge both ways.... Daria nu are competitie, iar la ce ochisori face ea in poze nici macar nu avem cuvinte... 

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze
LunaNoua spune:
Dana, ei ... lasa convingerile... nu ai zis nimic de Mercedes si vila 
Deea
LunaNoua spune:
Haha.. ba da.. uite ca ai zis
Ah .. poi .. vila din aia "marunta" are ? 
Deea
LunaNoua spune:
quote:
Originally posted by danast
...iar la ce ochisori face ea in poze nici macar nu avem cuvinte...
Poi ... asa o pun eu sa faca... ca o pun la produs ... sa-mi aduca mercedes si vila

Deea
danast spune:
Cum e aia vila "marunta" ?![]()
Poze