Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (101)
Raspunsuri - Pagina 11
Denisam spune:
Moni- super oferta si eu zic ca merita sa o iei din mai multe motive:
1. Diana creste,e ama ta, Ghitza, doi oameni de nadejde, in curand poate o pui si in gradinitza macar juam de zi, dc ii palc copii si invatza destuel acolo.
2. Posibilitatzile financiare o sa te ajute sa ii oferi si mai multe chestii Dianei si voua ca familie, si pt 1h pe drum, nu e chiar asa un capat de tzara, mai ales ca iei dublu ca bani.
3. POZITIA in firma te va ajuta sa nu mai fii daramata si sa joglezi cu mai multe chestii.
4.Nu stii nicodata dc ei nu se vor muta, sau ce oameni vei cunoaste si poate vei gasi un job la fel d ebun si mai aproape, eu zic ca asta nu e DE REFUZAT.
In final tu faci cu simtzi ca e mai bine,oricu multa bafta cu decizia asta.
Noi o serbam pe Emma in familie,cu placinte de brinza si mere si vin,suc,bere,etc pt ca nu ne simtzi bien nici unul in afara de tati si oricum al 1 an va avea o mare petrecere acasa cu vreo 40 de adultzi si vreo 15 copii,asa ca la 9 luni merge mai restrins.
A primit jucarii si va mai primii unele f.faien de la niset prieteni, asa ca asta e, plsu ca eu acu in 2h pelc sa vad dc o inscriu al Montsori- tzi-am mai spus de ea ca accepta d ela 18 luni si e cu limbi straien si altele, si sper sa reusim sa intram la cea mai buna.
Giova- nu am zis ca nu arata bine Marco- eu am spus ca dc papa mai putzin sa fie consistent, asta e principiu meu,mesele de solide nu dureaz amai mutl de 30 min, decat f.rar, si cele de lapte 15 min cea de seara,5in cea de dimineatza ca e mai putzin cantitativ, si vad ca functzioneaza bine.
V-am pupat,merg la masa si sa ii dai si Emmei prinzul.
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
silvi_2005 spune:
Vad ca mi-a venit si mie randul sa-mi mearga prost DC-ul si sa-mi apara aiurea mesajele, acum m-am logat din alta parte sunt curioasa daca merge mai bine asa.
monica70 spune:
DENISA,mersi stiu ca astea-s avantajele de aia ti-am scris ca tu ma tot impingeai de la spate
Acu vreo luna mai aveam tot genul asta de oferta,dar in Arad,numai ca trebuia sa merg la interviu ... in Timisoara,ca acolo era firma de recrutare.Mersi
,dar nu m-am prezentat
si pe vremea aia nu ma gandeam serios sa plec in alta parte - nici acu nu-s prea grabita.Eu zic ca vor mai fi oportunitati ... La ce ma gandesc eu mai mult e ca ... eu mai am 2 firme de tinut acasa si deci mai am drumuri si prin Arad pe la finantze etc. dimineata si de acolo nu o pot zbughi
,apoi o ora conteaza mult la mine,ca abia astept sa ajung la Diana. Dar o sa trimit CV,dar nu promit ca merg la interviu,ca mi-e frica sa nu imi faca o oferta prea buna
GIOVA si SILVI am vazut filmele si pozele,abia am putut scrie un rand de Diana,ca era in bratzele mele.
SI DE ATUNCI IN LOC DE Y TASTATURA BATE Y SI INVERS
NU STIU PE CE NAIBA A APASAT.AM TOT CORECTAT.DAR DACA VEDETI Z IN LOC DE Y - DIANA E DE VINA
SI IN LOC DE = BATE ) CE mi-a facuuuuuuut fata asta ... in loc de semnul intrebarii bate _
O 

de nu se vede
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
Denisam spune:
Silvi - va pupam, am vazut pozele, ii mai fac si eu Emmmei azi si mai pun sa vedetzi,acu fug la gradinitze, am terminat masa- ciuperci si budinca, cate 125 din fiecare..
Moni- tu stii, bafta multa si trimite Cv si poate mergi si la interviu, cine stie ce potzi negocia,poate 2 zile lucrezi de acasa ca director, si mergi acolo doar 3- ei ce zici de negocierea asta?
Normal ca atunci cand arde vei fi la sediu,dar nu va arde mereu ca de aia ai subalterni.Pupicei la DIana!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
silvi_2005 spune:
Fetelor, multumim de aprecieri.
Denisa ma tot minunez cat iti mananca Emma, bravo ei.
Moni, eu nu stiu despre ce e vorba dat iti tin pumii sa faci alegerea cea mai buna.E bine ca iei in calcul si situatia familiala e important sa poti si sa petreci cat mai mult timp in familie.Banii si daca sunt mai multi tot se duc
dar nu merita sa renunti la prea multe clipe petreceute cu familia.Acum sa nu te superi, asta e parerea mea, pupici.
monica70 spune:
www.dropshots.com/day.php?userid=121981&cdate=20061017&ctime=204949" target="_blank">COOL DIANA Inca o poza de sezon ![]()
SILVI ,cum sa ma supar si eu la asta ma gandesc
DENISA esti mortala ce idei ai 
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
Giova spune:
Denisa ai dreptate in ce zici, numai ca, nu am probleme cu el, papa cat trebuie, nu trebuie sa fie scurta papica si consistenta.
Si noi bibe de dim. il papam in cateva minute, cel de seara in 7-8 min, iar masa de pranz cu cea de dupa-amaiaza in 15 min. Asta e acum, ca ne-am revenit, ca acum o luna manca la pranz si o ora. Spor la treaba.
Marco a cazut in front. Baita, schimbat, papat, adormit.
Si tat-su nu a venit sa-l vada
. Noroc ca am fost azi la ap. si a stat 5 min. cu el.
Of ce viata naspa.....
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
miri_mik spune:
salutare fetele:)
noi azi ne laudam negativ:) am incercat si noi ficatul cu mamaliguta. poate n-o fi fost inspirata combinatia ca io pe bruno nu l-am vazut strambandu-se in halul asta de ceva vreme. poate imi dati voi un sfat cum sa-l prepar. nici ou n-am incercat pe motiv ca... nah asa s-a intamplat, si eu am uitat
rushinica, da ne trece, recuperam. de altfel si el mananca ca un spart. acu ne luptam cu biscuiti, ne strambam la banana ca musca din ea si trebuie sa inghita bucatele - ce grozavie - si tot ce poate fi molfait intre gingii:) lapte de 3 ori pe zi, poate de doua daca avem in meniuc eva interesant:) ne dam pe spate dupa gris in lapte la borcan de la olvarit-nutricia, si tipam de fericire cand simtitm miros de scortisoara:))))
in rest, maine ramane cu mine acasa ca am scoala. sper sa ramana vremea frumoasa sa ne putem, plimbari, ca de da frig de belgia....
va pupizez!
cartile cred ca au plecat azi pt fetele din tara, cel tarziu maine dimineata.
muah muah!
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
pisoi3 spune:
Buna fetele,
Intru si eu printre picaturi, ca iar nu imi vad capul de treburi.
DENISA, pisoii raman cu prietena mea, ea va sta in apartamentul nostru cat timp vom fi plecati. Pisoii ii vom lua dupa sarbatori, acum plecam cu masina si nu are rost sa ii stresam pe drum, e drumul lung, mai bine ii luam cu avionul.
Mark si George vin si ei cu mine, plecam toti cu masina.
CRISTINA, stiu ca am zis ca ne vedem cand vin la Buzau dar am facut o mare tampenie: nu mi-am notat telefonul tau, ca am zis ca il am pe PM. Iar vineri toata ziua si sambata dimineata cand am plecat nu mi-a mers netul. Tata nu are net deci nu am avut cum sa intru pe net, de aia nu te-am sunat, scuzeee. Promit sa recuperez de sarbatori. Oricum, a fost un tur de forta, cand venim de sarbatori stam numai la Buzau si o sa avem destul timp sa ne vedem. Sper ca nu te-ai suparat pe mine, am fost toanta ca nu am notat telefonul tau, asta sa imi fie invatatura de mine, ca tot scrisul e mai sanatos decat tehnica!
GIO, o luam prin Arad, multumim frumos de invitatie, promit sa trecem si prin Timisoara data viitoare.
COSMI, pai putem sa ne vedem repede, cand scot piticotul la plimbare. Mi-ar placea sa ne mai vedem.
MIRI, eu nu vreau cartea prin posta, ca eu plec din Romania sambata viitoare si sigur nu mai o primesc, plus ca la cum am eu masina de incarcata nu o sa mai am loc nici sa arunc un ac. Da-mi, te rog, pe PM, telefonul tau si te sun cand vin in Belgia. Nu conteaza cat costa cartea, eu o vreau.
SILVI, super poze si filmulete, Alain e un dulce.
MONI, bafta, sa alegi ce e mai bine pentru tine! 50 km e ceva, acum vezi si tu cum te avantajeaza mai bine. Vazut Dienuta, zvarluga mica si frumoasa!
, ma intorc la treaba
silvi_2005 spune:
Ce liniste prin zona, cred ca meciu e de vina![]()
Miri, ce bine ca iti pap Bruno, ai noroc. Ficatelul eu i l-am fisrt in lapte sa-i iasa gustul de amar si apoi mixat cu cartof si cu unt, Alain nu l-a mancat dar el nu mananca nimic
in afara de lapte.A iesit bun, poate piticul tau papa.Astept cu nerabdare cartea, pupici.