Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (101)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

DENISA, super poze. O sa fie Emma o lungana frumusica foc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Am pus si noi niste poze noi de la 9 luni!!!
www.dropshots.com/denisam

Moni
- pai ce pierzi dc incerci ce tzi-am spus,eu asa sunt construita sa negociez dc am ocazia si ma vrea cineva!
Silvi- multumim, si noi avem perioade up and down, sa speram ca se stabilizeaza.Va pupam!
Giova- eu chiar nu stiu ce greutate mai are Marco- dar arata bine, si fiecare mamica face cum crede ca e mai bine pt puiul ei.Eu nu imi fac probleme pt Emma ca e lungana si se va desira ea singura cand va merge la greu, ca nu sta deloc si nu are nici cu cien semana grasa.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Buna gagici

Miri, nu stiu cum se prepara, ca nu preparam carnitza Eu am "gatit" asa azi. Pireu de cartofi din fulgi de cartofi, lapte de porumb si unt.. cu condimente de cartofi prajiti, si cu cabanos vegetal. Daria a zis ca a fost buuuun. A cascat gurita ca un pui de vulturica.

Eu mi-am tuns neuronul azi. Eu sunt foarte mofturoasa la freza. Nimic nu imi convine .. si decat sa ma tund si sa imi fie frica de ce imi iese, mai bine nu ma tund. Si asa.. imi facusem o claie de numa. Eh, la prezentare am intalnit un stilist tare misto, si mi-am luat inima in dinti si am fost azi la el sa ma tund. Ma costat 60 Roni I-am zis ca vreau traznit .. a zis ca sa vedem ce iese...i-am zis ca vreau asimetric, a zis ca nu merge la par ondulat... i-am zis ca vreau tepi .. a zambit ... si a zis .. stai sa vedem ce facem .. si eu am stat. Si dupa ce a terminat de tuns ... m-a facut cu feonul... si eu asteptam momentul sa ii zic cum vreau ... cand ... Daria a inceput sa planga si plangea.. de nu o puteam oprii. Se uita la mine si plangea ... de sarea camesa de pe ea. Cred ca a crezut ca imi face nenea ceva cu bazaitorul ala. Am pus-o urgent in carut, am scos-o afara, m-am intors si am platit ... si am plecat cu pletele in vant. M-am mai apucat sa ii zic cum as vrea .. si prin urmare ... nu imi place Ma rog, cel putin e tuns, si e aranjat, dar nu sunt deloc eu, barca sunt o babone americana, cu parul intis si aranjat pe langa fata. Am ajuns tot la clestisorii de prins parul, cu care mi-l prind un pic in la spate.. si .. ma mai recunosc.. Asa tare as fi vrut sa am si eu o freza... .. si uite .. ca nu a fost sa fie nici de data asta

Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Miri eu ii fierb ficatelul la un loc cu legumele, cu o rosie, pe urma le blenduiesc, pun putina sare, ulei de masline si nici nu se simte gustul amarui. Il papa cu placere.
Anda imi pare rau, data viitoare cu siguranta trebuie sa ne vedem. atunci vom fi si noi la casa noastra.
Denisa super pozele cu Emma, ce fain szambeste si se stramba la aparat.

Noi suntem necajiti, caci mobila ne pleaca din Italia doar la inceputul lui noiembrie. Prin inceput ei inteleg, pana in 10 ale lunii. asa ca ...nu stim ce facem.

Va pe toate, ne bagam si noi la somn.
pe maine.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Gio.. poi .. pana atunci ... petreceti si voi romantic...in ambient chinezesc. o rogojina .. si cearceaful Pupici. Eh, gasiti voi o solutie important ca aveti acoperis deasupra capului. .. Si .. pana una alta, o sa fie fun sa mancati pe jos O sa aveti ce povesti sa ii spuneti lui Marco, caruia nici nu o sa ii pese, ca el o sa aiba si masa, si scaun .. si patut. Ah ... am vazut si o canapea in filmulete. Poi daca o sa fiti cuminti, poate va lasa Marco sa stati pe ea

Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Deea- ce haioasa esti!
Sa-tzi fie de bien tunsoarea si de ce nu faci piure din cartofi naturali?Pupicei lui daria!

Gio-
multumim si lasa ca poate se rezolva sau gasitzi voi macar o masa asa de imprumut, canapea avetzi, cat treb sa statzi doar asa?

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Nu stiu cand aveti atat de mult timp sa scrieti atatea.
Paul e bine, papa si asta ma bucura cel mai mult.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici multi ani sarbatoritilor cu sanatate
noi suntem bine nu ne a mai iesit niciun dinte papam bine stam agatati pe marginea patului in picioare dar pe varfuri altceva ce stitiac fac si ai vostrii
PISOI abia astept sa ne vedem zii tu cand si unde ca tb as ne intalnim inainte sa pleci
GIOVA m ai intrebat daca m am intalnit cu pisoi ;da dar mai demult si e o fata pe cinste asa dupa cum poti as ti dai deama din ce scrie si mai e si foarte modesta la cat e de desteapta
Daca imi ziceti cate mese au bebei vostrii pe zii si cam la ce ora sunteti supersi dau osi o

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Cosmi, noi avem 5 mese pe zi din care 2 de lapte si 3 de mancare
la 7 -8 manaca san
la 10 branza cu fructe
la 14 - 15 crema de legume cu una din variantele ficat, galbenus ou, carne pui, vita sau peste
la 18 iaurt cu biscuiti sau cereale mai nou e inebunit dupa papanasi fierti
la 20.30, cel tarziu, lapte de la mama lui si completare cu lapte praf cu cereale
pt Stefanut

Theodor – darul lui Dumnezeu

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Mario Sebastian de Irinadum
Vlad Nicolae de Roxit

Theodor – darul lui Dumnezeu

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput