Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (101)
Raspunsuri - Pagina 10
Denisam spune:
Salutare,
In primul rand multumim de urari si va pupam pe totzi!
Cuscra- sanaatte multa lui Iorgos si nu mai asculta de socrii si restul, tu esti sotzia, stii cel mai binecum il potzi ajuta, fa tot ce potzi si pune-i la punct dc vrei sa vorbesti cu el, ca cu diplomatzia vezi ca nu ajungi nicaieri.
Doina-fain site-ul, multumim!
Silvi-ai mare dreptate cu asimilatul, fiecare copil e diferit, Emma seamana cu tati si de aia asimileaza mai bine.
Giova-Emma bea 600-650 lapte cu cereale, si papa diineatza cam 200 gr, l aprinz la fel- legue si desert cam 200 si dupa amiaza aproape 200 chiar si mai putzin, chestia e ca treb sa fie si consistente ca sa asimileze mai bine.
Moni-spor l atreab si pupicei, cu mai e Diana?
Emma e tot mucioasa dar e un pci mai bine adormit d ela 8.30 la 8 dimi si a papat normal, azi am fost al copii la activitatzi si i-a placut, acuma doarme.
Eu is un pic mai bine cu mina si glezna dar ma ia o raceala clar, ca e si maam racita, a bagat acum tylenol sinus, sa vedem cum o pacalesc, o sa ma duc sa ii iau neocitron si ce mai trebuie. Aici ploua, e cald, sa vedem dc isi revien vremea ca sa o scot afara.
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
silvi_2005 spune:
Maraki, nu te necajii ca au dreptate fetele, rudele lui sunr chiar rautacioase sa te acuze pe tine pentru faptul ca e el bolnav, nu le lua in seama.La spital bine a zis Giova, spune-le ca vrei sa stai cu el, e normal sa va alse singuri.Sanatate multa !
Giova, Alain imi mananca pe langa lapte cate o jumatate de iaurt de la milli sau cate 100 gr de branzica de vaci sau mar copt cu branza de vaci, plus ca ii mai dau eu cate o banana+ sucul de la 2 mere dar de vreo 3 zile am facut pauza ca a facut cam moale kk.Nu e o regula, are zile si in care pe langa lapte nu mananaca mare lucru, doar asa ce gusta de la noi.Eu ii pun cate o masura ed cereale in laptele de dimineata si in cel de seara, acum am luat de la Humana, orez cu lapte +persica+maracuja.
Doina l-am vazut pe Theodor, e un dragut, m-a dat gata in poza in care sta cu manutele intinse.
Am fost si noi prin niste magazine sa ne mai cautam ceva caciulita cu manusi asortate dar n-am gasit.Am intrat intr-un magazin Hansel si Gretel si ce sa va spun 1 milion o bluza pt Alain si o salopeta ed iarna 2 mil, sa fim seriosi....bataie de joc.Erau cateva haine de la niste firme de la care chiar are Alain aduse din USA, acolo costa 20 de $ aici 1,5 mil.....am crezut ca ii zic vreo doua tipei dar mai bine am iesit. Eu chiar nu ma zgarcesc si dau o groaza de bani pe hainutele lui Alain desi n-ar trebui ca are destule dar nici asa sa platesti taxa prostului.Nu stiu ce m-am enervat asa de tare, parca te prosteau in fata cu preturile alea...
Dar sa trecem peste asta ca m-am acm intins sa va arat niste poze si 2 filmulete cu Alain , l-a invatat Jean cum sa foloseasca un ciocan pneumatic si acum capaceste tot ce prinde, chia si pe noi si am probat niste caciulite ce le-am primit anul trecut si abia acum ne sunt bune, mi s-a parut simpatic cu ele http://www.dropshots.com/silvi pupici, sunt prin zona.
Denisam spune:
Moni- super oferta si eu zic ca merita sa o iei din mai multe motive:
1. Diana creste,e ama ta, Ghitza, doi oameni de nadejde, in curand poate o pui si in gradinitza macar juam de zi, dc ii palc copii si invatza destuel acolo.
2. Posibilitatzile financiare o sa te ajute sa ii oferi si mai multe chestii Dianei si voua ca familie, si pt 1h pe drum, nu e chiar asa un capat de tzara, mai ales ca iei dublu ca bani.
3. POZITIA in firma te va ajuta sa nu mai fii daramata si sa joglezi cu mai multe chestii.
4.Nu stii nicodata dc ei nu se vor muta, sau ce oameni vei cunoaste si poate vei gasi un job la fel d ebun si mai aproape, eu zic ca asta nu e DE REFUZAT.
In final tu faci cu simtzi ca e mai bine,oricu multa bafta cu decizia asta.
Noi o serbam pe Emma in familie,cu placinte de brinza si mere si vin,suc,bere,etc pt ca nu ne simtzi bien nici unul in afara de tati si oricum al 1 an va avea o mare petrecere acasa cu vreo 40 de adultzi si vreo 15 copii,asa ca la 9 luni merge mai restrins.
A primit jucarii si va mai primii unele f.faien de la niset prieteni, asa ca asta e, plsu ca eu acu in 2h pelc sa vad dc o inscriu al Montsori- tzi-am mai spus de ea ca accepta d ela 18 luni si e cu limbi straien si altele, si sper sa reusim sa intram la cea mai buna.
Giova- nu am zis ca nu arata bine Marco- eu am spus ca dc papa mai putzin sa fie consistent, asta e principiu meu,mesele de solide nu dureaz amai mutl de 30 min, decat f.rar, si cele de lapte 15 min cea de seara,5in cea de dimineatza ca e mai putzin cantitativ, si vad ca functzioneaza bine.
V-am pupat,merg la masa si sa ii dai si Emmei prinzul.
Denisa
Emma Andreea
silvi_2005 spune:
Giova stiu, pt 8 luni aveau cu capsuni si iaurt dar i le-am luat pe astea pt ca aveau orez si noi inca avem probleme cu burtica.Cat despre faptul ca stea au mai putine calorii nici o problema ca el bea cam 1200 de lapte si am citit ca are 80 Kcal/100 ml....deci ia calorii cu carul. Asa cum zici si tu incerc sa nu-l supraincarc sa se umfle, deocamdata e f bine la raportul greutate/inaltime si Marco e f bine el si mananca bine.
Denisa, Emma bate recordul la papica f bine ca mananca vara scandal si ca ii face placere sa manance asta e cel mai important, astept sa ajunga si Alain in faza asta.
Moni e o super scumpica Dia
Nu mai retin careva din voi m-a sfatuit sa-i schimb formula, sa nu-i "placa" asa de tare.M-am gandit si eu la faza asta dar ce ma fac daca dupa aceea nu mananca si nu bea nici lapte, sincer n-am curajul sa i-o schimb asa macar ma bucur ca are calciu si vitamine, daca nu se pune pe mancat de la 10 luni in trec pe lapte de la Joiana
Denisam spune:
Moni- super oferta si eu zic ca merita sa o iei din mai multe motive:
1. Diana creste,e ama ta, Ghitza, doi oameni de nadejde, in curand poate o pui si in gradinitza macar juam de zi, dc ii palc copii si invatza destuel acolo.
2. Posibilitatzile financiare o sa te ajute sa ii oferi si mai multe chestii Dianei si voua ca familie, si pt 1h pe drum, nu e chiar asa un capat de tzara, mai ales ca iei dublu ca bani.
3. POZITIA in firma te va ajuta sa nu mai fii daramata si sa joglezi cu mai multe chestii.
4.Nu stii nicodata dc ei nu se vor muta, sau ce oameni vei cunoaste si poate vei gasi un job la fel d ebun si mai aproape, eu zic ca asta nu e DE REFUZAT.
In final tu faci cu simtzi ca e mai bine,oricu multa bafta cu decizia asta.
Noi o serbam pe Emma in familie,cu placinte de brinza si mere si vin,suc,bere,etc pt ca nu ne simtzi bien nici unul in afara de tati si oricum al 1 an va avea o mare petrecere acasa cu vreo 40 de adultzi si vreo 15 copii,asa ca la 9 luni merge mai restrins.
A primit jucarii si va mai primii unele f.faien de la niset prieteni, asa ca asta e, plsu ca eu acu in 2h pelc sa vad dc o inscriu al Montsori- tzi-am mai spus de ea ca accepta d ela 18 luni si e cu limbi straien si altele, si sper sa reusim sa intram la cea mai buna.
Giova- nu am zis ca nu arata bine Marco- eu am spus ca dc papa mai putzin sa fie consistent, asta e principiu meu,mesele de solide nu dureaz amai mutl de 30 min, decat f.rar, si cele de lapte 15 min cea de seara,5in cea de dimineatza ca e mai putzin cantitativ, si vad ca functzioneaza bine.
V-am pupat,merg la masa si sa ii dai si Emmei prinzul.
Denisa
Emma Andreea
silvi_2005 spune:
Giova stiu, pt 8 luni aveau cu capsuni si iaurt dar i le-am luat pe astea pt ca aveau orez si noi inca avem probleme cu burtica.Cat despre faptul ca stea au mai putine calorii nici o problema ca el bea cam 1200 de lapte si am citit ca are 80 Kcal/100 ml....deci ia calorii cu carul. Asa cum zici si tu incerc sa nu-l supraincarc sa se umfle, deocamdata e f bine la raportul greutate/inaltime si Marco e f bine el si mananca bine.
Denisa, Emma bate recordul la papica f bine ca mananca vara scandal si ca ii face placere sa manance asta e cel mai important, astept sa ajunga si Alain in faza asta.
Moni e o super scumpica Dia
Nu mai retin careva din voi m-a sfatuit sa-i schimb formula, sa nu-i "placa" asa de tare.M-am gandit si eu la faza asta dar ce ma fac daca dupa aceea nu mananca si nu bea nici lapte, sincer n-am curajul sa i-o schimb asa macar ma bucur ca are calciu si vitamine, daca nu se pune pe mancat de la 10 luni in trec pe lapte de la Joiana
Giova spune:
Am venit si noi de afara, mama ce frig s-a facut.
Cred ca am cumparat ultimele vinete si rosii. Vreau sa mai fac o portie de suc de rosii pt. Marco.
Denisa stiu ce zici, dar nici nu vreau sa-l indop. Marco arata bine asa cum e, si mai mult nu mananca. Mie imi convine.
Doina sunt super misto desenele astea. am mai avut si eu cateva in genul asta, misto, dar am sters mail-ul.
Am mai pus 2 filmulete la filmulte Marco (2), la semnatura.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
monica70 spune:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=121981&cdate=20061017
Hello am facut o proba cu salopeta aia care ii era mare Dianei asta iarna ... ce ziceti,acum merge?
MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
monica70 spune:
GIOVAAA acu' vad cate filme am restantza cu Marco ma pun pe vizionat.
OACHI ma bucur ca ai mai dat un semn.
MARAKI nu prea ai ce face cu chestia aia,decat sa il bagi in sperietzi eventual.La soocru-meu a functionat...
DENISA se pare ca am o oportunitate de loc de munca dublu platit decat cel de acum - un fel de director economic - deci numai sa coordonez pe acolo contabilele - tot firma italiana,dar ... e la vreo 50 km de Arad Program de la 8 la 17 cu o ora pauza de masa si te duc si aduc ei cu microbuzul.Cica e colectiv fain,patroni faini bla bla...dar sa ajung la 18 acasa? Sa pierd o ora pe drum si mai ales pe sosea afara din oras,sa depind de ei? Aici orice se intampla cu Diana,urc in tramvai si in 15 minute-s acasa! Nici nu mi-am depus inca CV-ul ... daca era in Arad,saream imediat,asa..." stau si cujet " Cum ai sarbatorit-o pe EMMA? Fain ca e cald,aci e un friiiiig....chiar acum au bagat apa calda in calorifere
SILVI trebuia sa le dai cu pretzurile alea.Si Dianei ii sunt bune toate caciulile Chiar acu a fost cu una ...roz. dar dupa trei sferturi de ora s-a intors Ghitza cu ea,ca era cu nasul rosu si mainile reci
MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
Giova spune:
Silvi cerealele cu Maracuja si piersica sunt super bune, si mie imi plac.Dar sunt pt. 4 luni. Am citit pe spate si au diferit caloriile si compozitia.
Moni, Silvi am vazut pozele. Nu stiu ce au boxele mele ca nu merg, trebuie sa-l astept pe Clau, cda nu aud nimic, ca sa pot viziona si filmuletele.
Moni super faina oferta, pacat ca e asa departe.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya