Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (101)
Raspunsuri - Pagina 9
oachi_79 spune:
La mine se deschid bine, ca am verificat chiar si acum. Nu stiu de ce ti se inchide. Scuze
Oana si Razvan-Stefan
Giova spune:
Silvi mersi, ma pun pe citit imediat.
Alain nu mai papa nimic inafara de lapte,nu?
Caci Marco papa 500 ml/zi, 300 gr carnita cu legume la pranz, 200 gr cereale/iaurt la ora 6 seara. eu zic ca mananca destul de bine. avem inca problema cu fructul de dim. ca nu-l vrea, dar papam dupa pranz cate o jumate de banana.
Maraki ce sa zic...normal ca tu esti de vina ca nu a mancat cum a trebuit Giorgios. Doar tu stai cu el, nu? De la neamurile lui nu ai la ce sa te astepti. Daca stateau ele cu el, era totul ok si poate...era vina lui Giorgios.
Nu mai pune totul la inima, iar cand esti la spital, poti sa le spui ca vrei sa ramai putin singura cu sotul tau.
Oana bafta cu pregatirile pt. nasit. Vei fi o nasa frumoasa. Iti sta bine rochia.
Razvan este un scump, imi place la nebunie poza cand sta pe scaunul de birou. Poate va merge direct in picioare, nu e o regula, ca trebuie sa mearga de-a busilea. Vad ca si el a descoperit cuptorul. Marco s-a si ars, ca a pus manuta pe sticla si era calda.
eu am facut ordine prin casa, sters praful, baia, am pus mancarica lui Marco la foc si astept sa se trezeasca sa pape.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
maraki spune:
Fetelor sa nu credeti ca o i-au razna dar ma roade ceva de cateva zile: care e povestea cu capra si varza ca m-a lasat neuronul rau de tot
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
Giova spune:
quote:
Originally posted by maraki
Fetelor sa nu credeti ca o i-au razna dar ma roade ceva de cateva zile: care e povestea cu capra si varza ca m-a lasat neuronul rau de tot
Monica
Povestea Capra si varza?
Habar n-am, am predat la gradi 3 ani, dar nu am auzit de ea.
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
maraki spune:
Este expresia sa impaci si capra si varza, se intalnesc pe un pod si faza e care cum trece...
Monica
oachi_79 spune:
Maraki, uite ce am gasit eu:
Povesti pentru inervat parintii, si pentru trezit copii.
Prima poveste.
În mod normal povestile încep clasic cu A fost odata;…aceasta poveste pe care o sa o spun acum, nu a fost odata; este si acum, se întâmpla în zile noastre, asa ca este o poveste adevarata cu personaje si întâmplari extraordinare.
Într-un loc, undeva locuieste un batrân întelept care însa nu îsi mai amintea de unde stie el asa multe lucruri, si daca noi toti trebuie sa învatam si sa tot învatam, el a stiut tot de la început, asa ca toata viata nu a facut altceva decât sa povesteasca. Fiecare om a încercat sa gaseasca o explicatie, însa nimeni nu putea sa afle de unde stia înteleptul toate astea.
În satul unde locuieste înteleptul locuieste si un prost, si cu toate ca saracul prost trudea de dimineata pâna seara si se chinuia sa învete, tot prostul satului e.
Eu am trecut prin acest sat si i-am cunoscut pe amândoi, si pe multa foarte multa lume din acest sat virtual de la capatul lumii. Aici locuia si unul care avea o capra si o varza si munca lui era sa treaca podul cu acestea, locuia o fetita cu bunica ei, si fetita avea o scufita rosie si îi este teama de lupul cel rau, caruia îi este si lui teama de vânatorul ce crud si nemilos, si capra are trei iezi nazdravani care si ei au treaba tot cu lupul, si lupul nu avea decât aceste probleme…ce mai este un sat global, cu supermarket, posta, Internet desigur, bar si spital, si în general cu tot ce îi este necesar omului si animaleleo care îl însotesc sa traiasca.
Dar punctul central al povestii sunt cei doi, înteleptul, si prostul, ca despre ei este vorba, si cu toate ca locuiau în acelasi sat, ei nu se cunosteau si nu au avut ocazia sa se întâlneasca, tot satul stia de ei însa nimeni nu se gândea sa le faca cunostinta. Si o sa va povestesc câteva din pataniile lor, cu satenii: într-o zi când se întorcea înteleptul de la market unde a fost sa îsi cumpere de ale gurii, când sa treaca podul sa ajunga în sat, s-a întâlnit cu un om, care statea la capatul podului cu o varza în brate si cu o capra care cum v-am mai spus avea si trei iezi care însa au ramas acasa, si ea le-a spus sa nu deschida decât atunci când aud cântecul mami: trei iezi cucuieti, usa mami descuieti… de cum l-a zarit înteleptul a stiut ce se întâmpla, si si-a dat repede seama cât de greu îi este omului, sa împace si capra si varza, asa ca l-a pus pe om sa sada la umbra unui corcodus împreuna cu varza si cu lupul, care este prezent peste tot, si despre care înteleptul stie desigur totul, si a trecut puntea cu capra în brate, si a lasat capra, apoi s-a întors si a luat varza, a trecut puntea si la întoarcere a venit cu capra în brate înapoi, a lasat capra cu omul sub corcodus, si a trecut cu lupul, apoi s-a întors dupa capra, dar între timp lupul a zbughit-o spre casa caprei unde erau cei trei iezi.
Povestea spune ca în acel moment pe acolo trecea prostul, si când l-a auzit pe lup care cânta asa frumos, a fost înduiosat pâna la lacrimi, si l-a ajutat pe acesta sa intre pe fereastra în casa iezilor…numai un miracol i-a salvat pe cei trei iezi sa nu ajunga în burta lupului, un lucru însa e sigur, în aceasta poveste nu se întâmpla nimic rau, asa ca toata lumea e fericita, insa stresul e foarte mare, si inima persoanelor bate repede si puternic, asta e viata mai sunt si probleme, si daca omul era fericit ca se întorcea cu varza si cu capra acasa, capra nu era la fel de fericita, pentru ca nu a putut roade varza, lupul care a scapat capra, la început a fost trist, însa dupa ce prostul l-a ajutat s-a intre pe fereastra la iezi, îi alerga fericit pe acestia, si a uitat definitiv de capra.
Morala e urmatoarea niciodata nu poti fi atât de prost sa nu ajuti pe nimeni, si nimeni nu poate fi asa întelept sa îi ajute pe toti.
Si am încalecat pe un calculator, si v-am spus o poveste din satul virtual din reteaua globala.
Oana si Razvan-Stefan
Giova spune:
Aaaaaa... mi-am adus aminte.....
Noroc cu voi. Dar eu nu am citit-o la copii.
nunta noastra , Antalya
miri_mik spune:
pentru fetele care mai vor cartea, din pacate lista de cadouri s-a inchis. contra cost, v-o pune tot mama la posta, saraca de ea, da ma iubeste. asa ca, sa nu zica lumea ca fac reclama pe topic, scrieti-mi pe mail si o pu pe mama la treaba.
pusici, si ne auzim curand:))
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
Giova spune:
Noi mergem o ora afara, pana vine proprietara, pe urma iar iesim.
pe mai tarziu.
.
nunta noastra , Antalya
doina_laila spune:
desene pe asfalt
http://www.woow.ro/?s=Imagini_COOL&h=Desene_pe_asfalt_3D_illusion_SUPER_COOL
Theodor – darul lui Dumnezeu
Doina si Theodor (4 februarie 2006)