Naturiste si homeopate (24)
Raspunsuri - Pagina 12
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by lachione
Danutza esti sigura ca Maca e buna si pentru "ei"?
DA. Ia uitati-va www.babyhopes.com/articles/supplements-sperm-count.html" target="_blank">aici. E o lista de naturiste pt barbati pt a imbunatati numarul gigeilor. Sper sa va fie de folos.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
www.bestgames.com.au <--- is live!!!
http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/
adimercedes spune:
Fetelor, am promis ca intru sa va zic si eu 2 vorbe. Am vazut ca se discuta despre Clomid si efectele pozitive. Da, medicamentul numit Clomid/Clomiphene Citrate/Serophene ajuta in cazul infertilitatii cand problema e ciclul anovulator. Este similar estrogenului si moduleaza nivelul hormonilor pt a induce formarea de foliculi si eliberarea lor, adica induce ovulatia. Mai multe gasiti www.babyhopes.com/articles/clomid.html" target="_blank">aici - in engleza si dati si o cautare pe forumul DC ca o sa gasiti mai multe info de la fetele care au facut tratament cu Clomid. Insa trebuie sa renuntati la tratamentul naturist daca incepeti sa luati Clomid si alte medicamente de stimulare!!!
Orice ati hotari, va recomand sa NU luati astfel de medicamente de capul vostru si fara recomandarea si supravegherea medicului. E un medicament ale carui doze se prescriu in urma analizelor si trebuie monitorizat, pt ca ovarele reactioneaza puternic si afecteaza si ficatul.
Mie medicul meu ginecolog mi-a recomandat un tratament cu Clomid acum mai bine de 1 an, insa am preferat sa fac naturiste. El mi-a zis atunci care sunt beneficiile si care sunt si efectele negative si mi-a sugerat sa incerc naturiste mai intai si apoi mai vedem.
Stateam zilele trecute si ma gandeam la noi toate de aici care incercam sa ramanem si care ne dorim asa de mult un bebe. Si mi-am dat seama ca am ajuns sa consideram lipsa sarcinii ca pe o boala care trebuie tratata. Suntem adeseori privite de cei din jur ca niste "bolnave" pt simplu fapt ca bebe se lasa asteptat. Si aceasta impresie ni se induce si noua si ajungem sa credem ca suntem bolnave si trebuie sa ne tratam si astfel ajungem la disperare si am fi in stare sa incercam ORICE numai sa se intample minunea...
DAR poate e nevoie doar de o mai buna corelare cu partenerul, o grija mai mare cu alimentatia, o recuperare in urma stresului excesiv indus de problemele vietii si de lipsa sarcinii mult-asteptate.
Cate dintre noi facem constant dragoste cu partenerul de 3-4 ori pe saptamana??? Si nu doar in jurul zilei 13-14-15 sau 20-21-22, adica in jurul ovulatiei??? Cate dintre noi plecam seara in pat mai repede cu 1/2h in detrimentul computerului. Eu una nu pot ridica mana la nici una din intrebarile de mai sus. Poate de aici trebuie inceput "tratamentul". Alaturi de ceaiuri, capsule, tablete, tincturi, vitamine, spalaturi, monitorizari si "la comanda" sa ne indreptam atentia si spre bogatia relatiei, a vietii personale si de familie si sa intregim tabloul. Cred ca astfel sansele noastre de a ramane se dubleaza si la fel si cele de a fi mai fericite si multumite de noi si de viata.
Va pup si va citesc mereu .
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
marrina spune:
quote:
Originally posted by MRL
Fetelor, am tot citit pe net despre Maca si ma tenteaza sa o incerc.
Eu m-am reapucat de BU de 3 ori/zi, tinctura de zmeur si rozmarin 1 data /zi,Evebing Primrose + Vit. E 1/zi.
va intreb pe voi daca ar fi bine sa iau si Maca pe langa celelalte produse pt ca am citit ca regleaza hormonii. Eu acum sunt dupa un FIV ratat (imediat ce mi-a venit CM m-am apucat de naturiste pe langa homeopate) si vreau sa ma reglez din punct de vedere hormonal si de ce nu sa ma gandesc si la o reusita naturala. Am sanse sa ma dereglez cu ceva daca le combin pe toate? Poate ma lamuriti si pe mine cum ar fi mai bine sa procedez.
Pupici dulci
Evening Primrose sa iei numai din ziua 1 si pana la ovulatie. Dupa ovulatie poti lua Omega 3+vit.E in loc.
Maca are un efect deosebit antistres asa ca n-o sa-ti faca decat bine.
De tinctura de rozmarin n-am idee la ce ajuta. Si vad ca mai multe fete vor sa ia. La ce foloseste?
Trebuie doar sa crezi!
marrina
MRL spune:
marrina, multumesc mult. Nu stiam ca Evening Primrosa se ia numai pana la ovulatie. Multumesc pt atentionare. Iti redau mai jos despre rozmarin si cu ce se asociaza cel mai bine. Pupici.
Extract din mladite de rozmarin
Rosmarinus officinalis MG=D1
Contin alcool etilic de cereale 33% vol.
S Organotropism:
Ficat, cai biliare, sistem reticuloendotelial, suprarenala, gonade masculine si feminine.
Actiune farmacologica:
Activator metabolic prin stimularea sistemului reticulo-endotelial, cu tropism pe ficat (drenor hepato-biliar), colecist si caile biliare (coleretic si colagog), precum si pe suprarenala, gonadele masculine si feminine; creste tensiunea arteriala; hipocolesterolemiant; stimulator cerebral.
Indicatii terapeutice:
Dischinezie biliara cu hiper si hipotonie; colecistite cronice, insuficienta hepatica usoara; asocieri īn obezitate, ca laxativ si colagog; ajuta la regularizarea tensionala a hepaticilor; elimina factorii extrarenali de oligurie (ficat congestionat); litiaza biliara si urinara; tulburari ale circulatiei periferice la hepatici; hipotensiune, tonic psihic īn hiposexualitate la tineri.
Mod de administrare:
50-70 de picaturi, īn putina apa, o data pe zi. Nu se administreaza seara, datorita actiunii stimulante cerebrale.
Atentionare:
Extractul din mladite de rozmarin este recomandat la pacientii cu epilepsie si la hipertensivi numai cu avizul medicului.
Asocieri:- Juniperus communis si Secale cereale īn insuficienta hepatica;
- Juniperus communis, Secale cereale si Ribes nigrum īn ciroza hepatica;
- Ribes nigrum si Quercus pedunculata īn hipotensiune;
- Sequoia gigantea si Quercus pedunculata īn īmbatrānire precoce la barbati;
- Rubus idaeus - zmeur, Vaccinium vitis-idaea īn īmbatrānire precoce la femei si menopauza;
- Sequoia gigantea, Quercus pedunculata si Betula pubescens īn andropauza si astenie sexuala masculina ticle de 50 mL
Moni, din pacate la mine este a doua incercare. La primul FIV am avut punctie oarba (6 foliculi, nici un ovocit) iar acum la al doilea am obtinut tot 6 foliculi din care au iesit 3 ovocite care sau fecundat singurele, repede si s-au divizat toti trei in cate 8 celule fiecare. Din pacate nu s-au prins.
In legatura cu tratamentul homeopat nu cerd sa ma deregleze pt ca acum fac tratament mai mult pt rinita alergica, amorteli de mana pe partea dreapta. urmeaza sa merg luna viitoare din nou la homeopat si o sa ii spun ca iau si tincturi. Stie de BU si chiar mi-a spus ca il pot lua dar nu in zilele in care iau trtamentul homeopat. Deci nu am restrictie in a combine homeopatia cu gemoterapia. Din cate am mai citit pe net aceste doua forme de tratament se combina foarte bine.Pupici
adimercedes, bine zis. Pupici
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Vreau si eu un tratament pt. sotul meu. Pleaseeeee. Spermograma e naspa. In afara de volum care e normal , restul , concentratia , mobilitatea si morfologia sunt , low.
Eu astept inca rezul. de la progesteron , rubeola si tiroida. Estrogenul e OK.
Noi 2 singurei
irlandeza, poti sa ii dai cu incredere MACA. Si uita-te si la articolul al carui link l-am postat mai sus.
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by violeta69
fetelor sa dea DD sa aveti BB cat mai repede!
eu citesc aici si tot citesc si sper si eu cu voi....
eu am un puiutz,dar imi mai doresc unul si incerc si eu tratamentul Liviei,fara argila si crema de galbenele....ca la mine e problema cu colul....voiam sa va intreb pt ce foloseste aspirina?
si daca nu folosesc BU e bine?
adica iau cretisoara,galbenele,sanziene,coada soricelului,napraznic,ceaiul de urzici ...conf, schemei Liviei
tincturile de lemn dulce,telina,caoda soricelului,,de marar si extractul din mladite de zmeur...
plus gheara matei,vit e,acid folic,zn si mai e unul dar am uitat cum ii zice...
o fi bine?
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
Vio, daca faci tratamentul Liviei asa complex cum ai spus, parerea mea e ca nu ai nevoie de BU. Eu faceam tratamentul simplificat si am intrebat-o pe Livia daca ar trebui sa iau MACA sau BU si ea mi-a zis ca nu e nevoie, caci plantele din tratamentul ei sunt suficiente pt ce are nevoie organismul. Plantutele au efect, chiar daca nu imediat si nu foarte vizibile...
Aspirina ajuta la ingrosarea endometrului.
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Madalina1968
Fetelor care faceti tratamentul Liviei, mai mult sau mai putin exact, voi luati si vitamine?
La ce folosesete lemnul dulce?
Violeta, abia astept sa vad ce-ti raspunde Livia caci conizatie am facut si eu dar mult mai inainte ca tine.
Pupi!
Mada, daca nu ai probleme majore demonstrate la analize, nu e nevoie sa iei vitamine. Poti lua insa pulbere de orz verde, pt ca are vitamine naturale si corpul isi va lua ce are nevoie...
Madalina1968 spune:
Buna fetelor!
Adimercedes are dreptate...devine o boala psihica lipsa BB-ul mult dorit...
Eu m-am documentat 4 luni inainte de incepe tratamentul si invat in continuare..
Daca nu l-as fi inceput cand ma simteam pregatita...m-as fi gandit numai la momentul cand as fi inceput, daca gaseam tot ce-mi trebuia etc...Toata concentrarea mea acum e cum sa iau mai corect preparatele. La fel se intampla la toate...
Adimercedes, n-am inteles cu perioadele: "in jurul zilei 13-14-15 sau 20-21-22, adica in jurul ovulatiei". Perioada ovulatiei nu e, circa, Z9-Z18????
Intrebasem ieri daca cineva ia vitamine (in fara de E) si minerale, combinate cu tratamentul Liviei.
Azi mai intreb: e adevarat ca trompele infundate se vad si se desfunda numai la laparascopie? Adica HISTEROPINGOSALGOGRAFIA nu e destul de concludenta?
Va multumesc!
Pupi!
violeta69 spune:
Adimercedes multumesc pt. aceste informatii
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"