Naturiste si homeopate (24)
Raspunsuri - Pagina 11
violeta69 spune:
fetelor sa dea DD sa aveti BB cat mai repede!
eu citesc aici si tot citesc si sper si eu cu voi....
eu am un puiutz,dar imi mai doresc unul si incerc si eu tratamentul Liviei,fara argila si crema de galbenele....ca la mine e problema cu colul....voiam sa va intreb pt ce foloseste aspirina?
si daca nu folosesc BU e bine?
adica iau cretisoara,galbenele,sanziene,coada soricelului,napraznic,ceaiul de urzici ...conf, schemei Liviei
tincturile de lemn dulce,telina,caoda soricelului,,de marar si extractul din mladite de zmeur...
plus gheara matei,vit e,acid folic,zn si mai e unul dar am uitat cum ii zice...
o fi bine?
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
ancuca_b spune:
Chivutamonica foarte interesante site-urile pe care ni le-ai recomandat ca sa ne informam.Eu chiar as incerca cite ceva de-acolo dar nu stiu cat de indicat este sa le combin cu tratamentul pe care il fac acum?!Multumim mult anyway!
Violeta69 -Tratamentul care l-ai inceput,este destul de complet insa nu strica deloc daca adaugi si BU,din contra.....Actioneaza impotriva infertilitatii si nu numai.Dar sa ai grija sa o administrezi asa cum trebuie,pana la ovulatie-pauza-dupa care reiei.Te vor lamuri fetele cum si in ce fel.Eu deocamdata nu prestez si-mi permit sa nu intrerup.Kiss u all!
Madalina1968 spune:
Fetelor care faceti tratamentul Liviei, mai mult sau mai putin exact, voi luati si vitamine?
La ce folosesete lemnul dulce?
Violeta, abia astept sa vad ce-ti raspunde Livia caci conizatie am facut si eu dar mult mai inainte ca tine.
Pupi!
danutza_c spune:
Da, Lachi sunt foarte sigura. De fapt aici in magazinele unde se vind vitamine si naturiste gasesti Maca la "Mens health" si daca te uiti pe net ai sa gasesti ca e buna exact pentru gigei sa-i faca mai multi si mai voinici, ca pe pionieri!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
chivutamonica spune:
Ancuca,eu nu am zis sa combinam nimic in timp.trat.nat.dar si aceste plante sunt nat.Deci eu cind nu stiam de acest forum,am fost la un magazin cu prod.nat.si m-am tot informat desi erau puse intr-un anumit loc cele pt.infertilitate si gasisem Vitexul,care il luasem de multa vreme.Unele fete nici nu stiau de el,ele descoperise Maca,acum vad ca dintre ele iau Vitex,altele Maca si le i combina cu BU sau ma rog...etc.
Eu,am citit despre acest med.WU ZI YAN ZONG WAN,o sa ma duc sa vad daca il gasesc aici in mag.pentru ca vinzatorii au toate datele despre el puse in calculator si imi zice exact daca pot sa-l folosesc sau nu.Dar dupa cite am vazut se poate si asta binenteles cind nu mai iau alte plante din trat.Livei.
IMPORTANT,de cind fac acest trat nat. si am aceste dereglari hormonale imi cade parul in prostie{citisem despre prob.acestea si zicea daca ai dereglari hormonale ,stres ....etc}
Voi,ai patit asa ceva?Eu,nu mai stiu ce sa mai fac cu parul,ca-mi era asa de des.
Va pup pe toate,MONI
miki-miki spune:
Lachione pt barbati e f buna Multi Maca de la Forrever Living. Am pus eu prospectul produsului pe prima pagina a subiectului "Azoospermie". E f f buna. Ti-o recomanda Mama-Maca
Fetelor pt un chist hematic stiti vre-un tratament?
Miki
MRL spune:
Fetelor, am tot citit pe net despre Maca si ma tenteaza sa o incerc.
Eu m-am reapucat de BU de 3 ori/zi, tinctura de zmeur si rozmarin 1 data /zi,Evebing Primrose + Vit. E 1/zi.
va intreb pe voi daca ar fi bine sa iau si Maca pe langa celelalte produse pt ca am citit ca regleaza hormonii. Eu acum sunt dupa un FIV ratat (imediat ce mi-a venit CM m-am apucat de naturiste pe langa homeopate) si vreau sa ma reglez din punct de vedere hormonal si de ce nu sa ma gandesc si la o reusita naturala. Am sanse sa ma dereglez cu ceva daca le combin pe toate? Poate ma lamuriti si pe mine cum ar fi mai bine sa procedez.
Pupici dulci
chivutamonica spune:
MRL,imi pare rau de ratarea FIV,ai avut si a doua incercare sau nu?
In legatura cu Maca si restul sunt o.k dar nu stiu daca face bine cu homehopate,mai bine nu le combina.
Eu,iti doresc succes cu trat.si sa auzim de bb.Te pup,MONI
danutza_c spune:
Miki, imi pare rau sa iti spun, dar in general chist hematic inseamna endometrioza. Ce ti-a spus exact doctorul?
La mine a fost la fel, stiam de chistele de ovar de foarte multi ani dar abia aici mi-au spus prima data ca am endometrioza.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!