Niro - Dragonul Rosu
Raspunsuri - Pagina 3
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by CristinaTquote:
Originally posted by Raza de soare
Soacra-mea merge in Europa cam de 3 ori pe luna si a prins o smecherie: poate cumpara orice, chiar si in zilele cu controale, intre 5-7 dimineata.
5-7 seara!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
CristinaT spune:
sunt magazine care deschid intre 5 si 7 dimineata?
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
valentinag spune:
Da Cristina si Selgros am inteles ca o sa se deschida la 5
Fiind magazine en-gros se presupune ca cei care se aprovizioneaza de acolo vin dis de dimineata,pentru a lua marfa prospata,etc.
"La vita e bella"
poze
ligeea spune:
Ca sa intelegeti-cele care n-au mai fost deloc sau de mult timp
Exista tarabele din fosta ,,Europa care sunt pe cale de disparitie si de la care nu prea ai ce cumpara .
Se intra in Niro unde la tarabe gasesti cam aceleasi produse ca si in Mall chinezesc , Dragonul Rosu.
Tarbele si micile magazine gen butic (nu boutique ,sa nu confundati ) se deschid pe la 7 si inchid de regula la 12-1 dupa amiaza. daca vine garda Financiara etc. se inchid pe loc.
Mall Dragonul Rosu -o chestie cam cum era Prisma pe vremuri se inchide in marea majoritatea pe la 13-14 .
Concluzia ?Dupa 12 nu prea mai ai ce cauta in zona
Natasa spune:
Sa nu va fie cu suparare, pun si eu o intrebare: ce are magazinul asta asa miraculos incit sa merite sa te scoli la 5 dimineata? Am fost si eu in Europa si la Niro-ce-i drept acum destui ani- si tot ce am vazut a fost marfa de proasta calitate. S-a schimbat ceva?
ligeea spune:
Nu prea. Dar in Bucuresti la Unirea, Mall etc. gasesti la magazine cam aceleasi ,,carpisoare ca si la Europa. Doqar pretul difera . Pe cine nu deranjeaza sa se scoale la 7 si sa faca o tura , cumpara la pret mai mic cu 30-40 aceleasi lucruri.
nemary spune:
ce se mai aude de Niro? a mai fost cineva pe acolo? ma gandesc sa dau o tura maine pe acolo.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
Guestus spune:
Inainte era ceasusescu de vina ca la ora 5 se statea la coada...acum se merge de placere.
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by ligeea
Nu prea. Dar in Bucuresti la Unirea, Mall etc. gasesti la magazine cam aceleasi ,,carpisoare ca si la Europa. Doqar pretul difera . Pe cine nu deranjeaza sa se scoale la 7 si sa faca o tura , cumpara la pret mai mic cu 30-40 aceleasi lucruri.
ligeea
ba in Mall nu gasesti nimic din Europa.
Guess,Collins,Motivi,Adidas,Lotto,Zara,Mothercare,etc nu vand marfa din Europa.
fara suparare!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun 

Radu (26.10.2004)