Niro - Dragonul Rosu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

eu am fost sambata trecuta si intr-adevar, majoritatea nu dadeau la bucata. sau dadeau dar la un pret de 2-3 ori mai mare decat angro. incat te lipseai. eu mi-am cumparat cate ceva, am gasit si persoane mai curajoase care dadeau la bucata dar mi-au spus ca daca ma intreaba cineva sa spun ca nu am luat de la ei.
si chiar era garda in control pe la ora 9.30 acolo.

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Eu am fost chiar azi cu o prietena care boteaza si si-a cumparat absolut ce avea nevoie. Sunt si porcarii dar sunt si lucruri de calitate , mai laes hainute de bumbac aduse din Turcia. Peste tot se vindea la bucata adaosul era de cca 10-20.000 in plus. Pana si eu care nu-s fan i-am luat Piticului 2 pijamale foarte frumoase si de calitate la 150.000 bucata , niste papucei de casa in genul celor austrieci , ca paslarii dar frumosi , ciorapi -nu de -aia de plastic ci de la Sibiu ,si cateva bluze de bumbac cu maneca lunga . Am mai cumparat si cateva jucarioare -o tablita cu litere , un ternulet cu sina , oricum in 3 zile toate sunt de nerecunoscut .Pentru mine nu prea cumpar ca nu-mi plac in mod deosebit sunt ,,carpite dar cam tot aia gasesti si la Unirea daca te duci .
Am ajuns la 8 si la 10,30 eram gata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Eu am fost saptamana trecuta si totul era OK, deja mi-am luat si o parte din cadourile de Craciun!

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ligeea stiu mai, ca sunt aceleasi lucruri ca in oras (acolo e periferie totusi). De aceea vreau sa iau mai multe. Cred ca o sa risc si voi face un drum desi sunt din partea opusa a Bucurestiului.

Multumesc de raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Salutare !!!

Eu am ajuns azi, si mi-a placut ce am gasit. Adica am si umblat de la 9 pana la 13,30, dar am si cumparat. Daca ai timp sa cauti gasesti lucruri bune. Azi dadeau la bucata, dar am gasit si cateva locuri unde nu dadeau, putine-dar erau.

Deci...depinde de noroc (daca e zi cu grda sau nu)

Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Si eu stau in Militari, deci drumul este destul de lung, dar MERITA!
Trebuie cautat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Soacra-mea merge in Europa cam de 3 ori pe luna si a prins o smecherie: poate cumpara orice, chiar si in zilele cu controale, intre 5-7 dimineata.

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Soacra-mea merge in Europa cam de 3 ori pe luna si a prins o smecherie: poate cumpara orice, chiar si in zilele cu controale, intre 5-7 dimineata.

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

5-7 seara!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Nu Cristina,asa cum zice Raza intre 5-7 dimineata ca ei la ora 14-15 maxim inchid taraba!
Nu am mai fost demult,am 2 ani cred da o sa ma duc si eu daca ziceti ca se merita!

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nu seara! Ca dupa pranz se inchide totul pe acolo...

Si pe mine ma bate gandul sa ma duc dupa cadouri de Craciun (jucarii si hainute si de ce nu si pt cei mari poate gasesc ceva interesant).

Claudia, mamica de baietel 2,10 ani si de fetita 1,1 ani
Poze parinti
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput