Niro - Dragonul Rosu

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura113 spune:

N-am mai fost in Europa de 4 ani.

Deci, Niro e tot una cu Dragonul Rosu? Pe unde se intra cu masina? sunt locuri de parcare?

Si cand trebuie mers? Ma refer la zile, cand sambata? Ca deja am inteles ca trebuie mers la 7 dimineata, cam nasol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Laura , niro si dragonul sunt diferite.Adica in incinta la niro sa-u deschis 3 dragoane.
De intrat cu masina...depinde de zona din care vii. Daca vii dinspre pantelimon nu mai mergi pe colentina.La pod la fundeni faci dreapta pe un drum care te duce direct la dragon si e super liber si bun drumul.Ajungi imediat.

Eu cand am fost ultima oara, am fost intr-o miercuri pe la 9 am ajuns acolo.Sambata e mai aglomerat.

Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)

Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

quote:
Originally posted by ligeea

Nu prea. Dar in Bucuresti la Unirea, Mall etc. gasesti la magazine cam aceleasi ,,carpisoare ca si la Europa. Doqar pretul difera . Pe cine nu deranjeaza sa se scoale la 7 si sa faca o tura , cumpara la pret mai mic cu 30-40 aceleasi lucruri.

ligeea

ba in Mall nu gasesti nimic din Europa.
Guess,Collins,Motivi,Adidas,Lotto,Zara,Mothercare,etc nu vand marfa din Europa.
fara suparare!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Ar fi bine sa fie asa. Insa o colega de-a mea a tinut contabilitate de la o mare frima din Unirea. Stiti de unde ii erau intrarile de marfa? ...din Europa. Trist, dar adevarat, suntem mintiti pe fata. Si cred ca doar in Ro e posibil asa ceva. Eu zic ca daca vrem haine de firma adevarate sa luam din strainatate. E o mare bataie de joc sa cumperi din Niro si sa le pui eticheta de firma , plus un pret de 50 de ori mai mare...ca de ...eticheta costa.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia76 spune:

Anda, cum se numeste firma din Unirea? Macar sa stiu de cine sa ma feresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

A mai fost cineva de curand in Europa/Niro?Ati vazut din intamplare daca erau uniforme scolare pentru fetite?Din materialul acela pepit , de care purtam si noi in clasele 1-4 .In Ploiesti nu mai gasesc decat marimi extrem de mici si fi-mea a crescut 10 cm de la inceputul anului si pana acum iar ce i-am luat atunci , acum e ffffff mic .

............................................
Mai bine te uiti la ciobul din ochii tai pana sa vezi paiul din ochiul meu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

am fost sambata in Niro. am ajuns acolo pe la 9 si am facut si cumparaturi. uniforme scolare nu am vazut pe unde am trecut eu, dar nu m-am plimbat prin toata Europa si tot Niro. acum ceva timp vazusem si pe acolo. si eu am vazut multe lucruri in magazinele din oras la fel ca in Niro. cel mai recent obiect de imbracat este o scurta de femeie, din piele intoarsa cu blanita la guler si maneci, saptamana trecuta era in Cora la oferta de la 800 mii la 599. In Niro stiti cat costa? 250 mii. identica. chiar ma bucur ca nu am cumparat din Cora. M-as fi ofticat rau de tot

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

piele intoarsa? poate imitaie de piele intoarsa....

Claudia
Poze parinti
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Nu e numai marfa de proasta calitate, daca ai rabdare si te tin picioarele poti sa gasesti lucruri de calitate si ieftine. Sunt hainute Tailandeze, sunt si romanesti, gasesti cam tot ce exista in oras dar la un pret mult mai mic. E drept ca unii nu vand en-detail deloc sau cu adaosuri care aduc marfa la pretul de piata de cartier, asa ca nu merita drumul pana acolo. Si inca ceva: atentia la buzunare, pune-ti banii bine pe langa corp si nu-i scoate-ti pe toti odata, in nici un caz nu aratati sume mari sau telefonul mobil. E intzesat de tzigani.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by claujro

piele intoarsa? poate imitaie de piele intoarsa....

Claudia
Poze parinti
Poze Mara si Matei

scuze, imitatie.

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura113 spune:

Multumesc de informatii. Eu cred ca se gasesc si lucruri dragute si mai ieftine. Vreau sa fac un drum pana acolo, sper sa se vanda si la bucata.

Mergi la inceput