Mamici de sept-oct 2006 (86)
Raspunsuri - Pagina 16
tasia spune:
acd2you Felicitari pt bebelina, frumoasa surpriza ce sa mai... sa va traisac ambii copii si sa va bucurati de ei, acuma aveti pereche
amarantina pai am tampoane pt sani dar m-am saturat sa stau cu sutien si ziua prin casa si cand dorm, vreau si eu sa stau cu tzatzele libere
mamica de Mario (25.09.2006)
pozele noastre
adameasca spune:
Acd2you, ce surpriza frumoasa!!!!! Felicitari, sa va traisca fata
MamaLili, felicitari! Refacere rapida!
Simona, David al tau e mortal. Si zi merci ca te scoala doar o data pe noapte...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
mephala30 spune:
MamiLili, Tanima, Dana, felicitari si sa va traiasca bebelusii!
Si eu folosesc absorbante pentru san si nu mi se uda bluzele. Numai ca dau faliment: 30 de absorbante le dau gata in nici o saptamana.
Tasia, ia-ti gandul de la 'tzatze in vant'...cel putin cat alaptezi...
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
inni spune:
MamiLili felicitari. Refacere rapida. Mult laptic.
Dana ..ca-n filme. Sa-ti traiasca fetita. Sa fiti sanatosi cu totii si sa treci mai usor peste perioada critica a bebelusilor.
Poze
Poze Ami
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
inni spune:
Oana ..nu toate vaccinurile trebuie sa coaca . Doar BCG-ul
Poze
Poze Ami
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
Mirabelac spune:
Mamilili felicitari pt. bebe!
Eu folosesc tampoane pt. sani refolosibile de la Chicco, is f. bune, le spal la masina. Insa de la o vreme s-a reglat si laptele si nu mai curg sanii. Eu port sutien doar ziua, noaptea fara si nu ma simt bine, tot mai bine e cu sutien.
David a inceput sa fie receptiv, se uita la tot ce il inconjoara, face ochii mari si mirati si nu pierde nimic.
Am si eu o problema: il gasesc pe David in pat cu fata in sus noaptea, el nu plange, se foieste cand vrea sa pape si eu cand ma trezesc nu mai e la locul lui si cu fata in sus. Ii pun la spate o paturica de sustinere dar degeaba. La voi cum este??? Ati patit asa ceva la bebe de 23 zile???
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006) POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
ramomar spune:
acd2you si mamilili FELICITAI! SA VA CREASCA MARI SI SANATOSI BEBICII, IAR VOUA REFACERE RAPIDA!
ITZY tare frumoasa e papusica ta!
a mea minune mica toata ziua a plans si nu stiu de ce. Acum nu ma plang (vorba ionicai, ci sunt chiar ingrijorata). Nu a dormit decat juma de opra pe la amiaza pe burtica la mine, cum o pun in patut cum urla...
mami fericita de PATRICIA MARIA(06.09.2006)
mephala30 spune:
Inni, da...e tare scumpica Ami.
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
microbu spune:
quote:
Originally posted by gripo
SANDRAAAAAAAAAAAA, si la mine la fel, am ramas cu o gaura imensa, pentru ca peretii nu s-au prins, desi nici infectie nu am, nici nu ma mai jeneaza cine stie ce. Mai este o mamica care a nascut la Cantacuzino, cu cezariana, si vad ca a reactionat urat la fire, oare sa fie de la firele din spitalul asta? Si eu urmeaza sa ma duc la control(stii ca trebuia sa ma duc mai devreme, saptaman trecuta dar n-am avut cu cine sa-l las pe bebe), si sa vedem ce zice, sper sa nu ma coasa iar, ca nnebunesc, a mai patit oare cineva ca noi???????????????????????????????????????????? ce se intampla in cazul asta? coase iar?
Eu merg maine dupa-amiaza la control ca moooooor de frica si te anunt ce si cum. Dar tu stai de o luna asa si tot nu s-a inchis? Brrrrrrrr....ma ia groaza.
Sandra si gargarita
microbu spune:
quote:
Originally posted by Crisnemes
Gripo si Sandra- din pacate cred ca solutia e sa coase din nou ca nu poate sa va lase cu gaura acolo.
nu vreau !!! La nastere nu am simtit nimic cand m-a cusut dar presimt ca acum nu va fi la fel...Dar stiti ce e ciudata? Am sunat medicul si mi-a spus ca e normal, sa ma dau cu crema ARMON (pe care nu am gasit-o in farmacii si am luat CICADERMA) si daca mi-e asa frica sa merg la control. Nu mi-a zis nimic de cusut iar. Sa vedem maine.
Sandra si gargarita