Mamici de sept-oct 2006 (86)
Raspunsuri - Pagina 17
tasia spune:
lullabay Noi avem un aparat de supravegheat care l-am primit cadou de la cineva din Spania, de la KNEISSEL. Eu una il vad super util, de exemplu atunci cand sunt in sufragerie si am TV-ul deschis nu ma cum sa-l aud pe bebe fara aparat. Aparatele respective au sunetul amplificat si auzi orice miscare a bebeului.
MamiLili sa-ti traiasca bebelusul si recuperare rapida pt tine
mephala30 De ce zici sa-mi iau gandul de la tzatze in vant? pt k patez totul in jurul meu sau pt k se lasa sanii?
mamica de Mario (25.09.2006)
pozele noastre
ionica spune:
Dragute mamici ,
Hai ca ma contrazic azi,pitica mea are kk foarte lichid de ieri, o alaptez exclusiv,azi dimineata i-am dat biberon cu SIMILAC ADVANCE si nu se mai opreste din plans?
Chiar nu mai stiu ce sa-i fac,pediatru zice ca-i normal kk lichid dar mi se pare ca e exagerat.
Pupici
Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures
Monique_new spune:
oana si noi avem un canal infundat la un ochisor si la fel mi-a spus sa-i fac masaj si sa-i pun Tobex de 3 /zi.Mi-a zis ca daca nu se desunda tb sa o adoarmaaa si nu vreausper sa ii treaca, sa se desfunde....gata ca plinge off nu pot sa scriun nimic
POZE CU PRINTESA
Monica si bebe Cosmina
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by tasia
mephala30 De ce zici sa-mi iau gandul de la tzatze in vant? pt k patez totul in jurul meu sau pt k se lasa sanii? [/b]
prima varianta
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
adameasca spune:
quote:
Originally posted by Sibylle
Buna Dimineata, sunt Ronan sotul lui Sibylle.
Imi este o mare placere sa va anunt nasterea lui Vladimir Alexis, care a venit pe lume azi noapte. Vladimir cantareste 3,580Kg, si e foarte fericit sa-si vada in sfirsit parintii dupa 40 de sapt si cateva zile de asteptare.
Ronan
Sibylle 40 + 2
Pozele mele Poze noi
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
adameasca spune:
Sybille, felicitari si refacere rapida!!!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
mexxa spune:
Buna fetelor...am intrat sa va anunt ca azi am vorbit cu Eloise...era putin suparata deoarece abia peste 3 zile va putea veni acasa. Bebe'le ei a facut icter si este tinut la lampa..are o infectie la ochisor si eritem alergic.Abia aseara a reusit sa doarma 4 ore...este franta de oboseala si se chinuie sa fie mutata intr-o rezerva de o singura persoana .
O cred ca e jale in materitate...
MamiLili...asa da veste...felicitari pt bebe...si refacere rapida.
Fetelor ce parere aveti despre crema Nivea Sensitive Baby?e buna pt pielea bebelului?
Pupici si o noapte cat mai linistita
_
mamica de ingeras lupatorpoze
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
Susa spune:
Buna seara mamici si gravidutze...
Felicitari MamaLili,Tanima si Dana pentru puiutii adusi pe lume...cate gravidutze mai sunt pe baricade???
Sa stiti ca eu trebuie sa port sutien nonstop cu tampoane pt sani refolosibile ca ajungeam la faliment cu cele de unica folosinta..iar noaptea tot trece lapticul prin tot si am tricoul si cearceafurile ude...dorm pe burta...ca tare dor i-mi era dupa atatea luni si probabil ca presiunea face si ca laptele sa se scurga mai tare...eu nu mai mulg de mult il las pe el sa goleasca sanii.
Osna ce dragut e BB-eul tau...sa te uiti un pic si la al meu ca parca seamana amandoi....
Eu fetelor mi-am adus din state un aparat cu care il si aud si vad pe Lucas...are un ecran mic si pot sa ma duc si la alimentara jos la bloc cu el ca se vede si se aude super...pot sa-l conectez la orice televizor din casa si-l vad si pe ecranul mare ..e super fain si ma bucur ca l-am luat..nu mai alerg la fiecare scancet sa vad ce face...
Si Lucas are program de vorbit cu mine si cu buni si scoate niste sunete mai articulate de mor de dragul lui...azi dupa baita l-am pus pe burtica sa-i masez spatele si se tinea in manute cu caputul in sus...e un dulce(vezi poze)...pe afara e tare cuminte si am fost la studio azi sa facem cateva poze pentru tati sa si le puna pe perete cat mai e departe de noi...nu ne-au dat digitalele ca nu am avut CD cu noi...dar ii fac eu destule..
Cum a zis si Ionica...eu incerc sa ma bucur de fiecare gangurit, mutricica , colica(glumesc), si toate momentele care vin cu ei la varsta asta..ca trece repede si o sa ne fie dor ...
Va pupicesc si va doresc sanatate maxima tuturor..
Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006
www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre
Susa spune:
Sybille felicitari...si sa-ti revii cat mai repede...
vad ca se imputineaza lista gravidutzelor...
Ionica si Lucas mai face kk lichid cateodata chiar ma improasca cand ii schimb scutecul si-l stimulez cu servetelul umed da cate un aer....si apoi urmeaza jetul(tot san exclusiv)..plus un pipilica pe haine ori pe fata lui ori pe mine...daca mai si regurgiteaza...e setul complet...eu zic sa stai linistita ca si pediatrul meu a zis ca e OK...frumoasa tare Sophia...
Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006
www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre
microbu spune:
Buna seara!
Si eu am folosit Tobrex pt ochisori timp de 5zile din cauza unei secretii dar nu a trecut de tot. Nu stiu daca sa opresc sau nu tratamentul.
In legatura cu ceaiul, am dat fetei 2 zile Babycalm cum mi-a zis pediatra si s-a constipat. De azi am inceput cu Babydrink si astept sa vad reactii. Constipatia nu i-a trecut, ii pun 1/2 supozitor cu glicerina si asa face KK.
Suzeta nu o accepta, desi incerc sa o pacalesc macar cat timp o schimb ca trezeste tot blocul .
De ieri incercam sa papam numai san, rar ii mai fac si Humana daca tipa prea tare cand o pun la san. Lapte inca nu am destul si din cauza asta se trezeste la 1h 1/2 max de foame.
Colicii nu ne mai chinuie prea tare de cand luam Sab Simplex, dar o pun pe burtica cand o doare sau ii pun comprese calde.
Intrebare: Cum sa fac sa am lapte si in sanul stang??? Ea nu are rabdare sa traga pt ca la muls vad max 3picaturi in 1/2 ora. Am facut masaj pt noduli si vad ca e mai bine, am inceut sa iau Galactogil si nimik. E rau sa alaptez dintr-un singur san???
Gety si pitica mea ar sta nonstop cu tzatza in gura si ii place sa se mozoleasca pe toata fata cu laptic, e asa scumpa ...
Sandra si gargarita