Mamici de noiembrie - decembrie 2006(47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

porumbita,ce e garmastan?
eu dau cu mustela 9 luni,dar e pt piele,nu pt lapte.la spital ,la curs,ne-au spus,si am citit si prin reviste sa nu ii zgandarim,sa nu strangem de ei sa dea lapte,ca nu se face nimic la ei acum.doar crema pt striatii.acum,nu stiu cum o fi mai bine cu pregatirea asta..
adinazot si cristina,haioase sunteti cu mui.....inmu..ierea!si ce apare in locul cuvantului daca il scrii intreg???
chris,ralumat,asa e,crotitorii stiu mai bine ce e bine pt client,hahaaa.auzi,dar puteai sa i-i duci si sa ii spui sa iti faca cracii mai stramti,ca ceilalti,de ce te lasi asa? fara suparare,orice croitor modifica daca a gresit.ca nu e mare lucru.decat sa ramai cu ei neimbracati.
Donia,te vad dansand Macarena,cu burta la purtator :)
verigheta,spuena ruxandra ca a renuntat la ea.eu inca o mai pun(ca nu o port mereu) si e inca larga.in cateva ocazii am vazut ca era fixa,dar apoi isi revenea repede degetul.
Mirona
,esti o dulce ca te ocupi de atatea pe forum..si ii selectezi si mesajele pt Raluca,ii tinem pumnii si ne gandim la ea,deja stie toata lumea de la mine din jur ca Ralu -desi ei nu o cunosc- e in spital si toti sunt ingrijorati pt cum ii este! Miro,draga de ea,isi pierde timpul pt noi toate si o cearta si sotul <!!
ralu

cristina74
, ma amuz teribil cu tine!! asa e,ai dreptate,iti scoteau ei nadragii cumva! vai de tine,cat de greu ti-o fi fost sa ai dureri si sa fii nevoita sa te abtii atata! si sa fii si fara sot,ca parca ai mai mult tupeu cand esti cu el,nu? dar asa,cu copilul dupa tine.saracuta,cum se maturizeaza si ea pe langa tine acum!
Cleomoni,cum merge treaba? reusesti sa termini actele pana luni?
kokorinelu,cum sa iti vina sorocul????cand ai fost la spital??azi noapte?????haha ce simpatica esti :" de parca ar dormi astia doi vreodata" :).uite la ea nu stie nici cand naste! de aprca noi stim.acolo,o data in functie de ciclu,sau nici ala nu mai stii cand a fost,femeieee???
aoleu ce sperietura! deci daca te trezesti uda nu e apa?? ca eu nu i-as fi crezut daac nu te auzeam pe tine! ii strangeam de gat.zici ca se poate si fara sa fie nimic? eu am prins frica,pt ca verisoara mea avea fisurate membranele cand implinise 40 de sapt,dar nu ii venise da nascut.si au trimis-o acasa pe motiv ca nu e lichid amniotic,ca se inseala ea,ca e flux vaginal.si a mai stat o saptamana asa,se mai uda ce si ce,pana cand i-au venit contractiile,in 41 sapt si 4 zile,si fuga la spital,a nascut,dar copilul cu infectie,l-au tinut o saptamanape antibiotice.pe ea acasa,ca nu aveau locuri sau nu stiu de ce,si copilul in spital,si ea plangea acasa,se ducea sa ii dea sa suga,si in final a pierdut si laptele de la stres..asa ca eu am prins frica cu apa asta,de unde stiu eu sigur ca ei nu se inseala ???

sa stii ca dulapul e facut de mult,de cand ne-am mutat aici,asa le am in toata casa,la fel,si sunt facute de al meu sot.interior facut de el,usile comandate .practic sunt zidite si completate cu lemn.
dolores,ce zici ,draguta,si tu cu probleme,cu tensiunea,cu contractii...ai grija de tine si tine-ne la curent! sper sa scapi de internare!
mayaione
si tu cu contractii?? imi dati emotii ! cum esti? cum te simti?

ma bucur ca v-a placut cosuletul si multumesc de urari,va doresc si voua sa aveti bebelusi cuminti si dormiciosi si mancaciosi:kokorina,chris,dolores,alexandra,ruxandra,bamboletta

deformarile burtii simiscarile lui bebe: fetelor,merci pt raspunsuri,purumbitza,roxana,chris,atudor,Mirona,Dolores,bamboletta,
asa ma gandeam si eu ,ca e el si il intuiam dupa forma cu fundul in sus,cu spinarea.dar acum sunt mai sigura,daca si voi ziceti!

am dormit doar doua ore,si apoi am stat la tv,am intins rufele,si zic hai sa intru pe forum,ca ce sa fac noaptea?pt ca nu s-a lasat pana cand nu s-a miscocit in toate directiile,m-am intors pe toate partile,zic nu i-o conveni ceva.nu ma deranja tare,eu dorm bine cat dorm de obicei,dar a fost de ajuns sa ma zgandare,sa merg la baie,si apoi mi-a fugit somnul.si intre timp ,a scos mai frate o fi fost vreo mana,picior,ca pana acum deforma asa ceva gros,ei acum a scos ceva rahitic,de parca era os,cred ca daac mai tinea asa ma lua rasul in hohote de speriam casa. ce mai,mi-a trecut si somn si tot..si iata-ma!
vad ca pe toate va ia pe nepregatite bebe cu deformarea burtii!

azi am smotruit casa ,am facut apoi ciorba de burta,si tocanita cu ficat si rinichi.credeam ca am sa cad franta,si am dormit doar doua ore!trebuie sa calc muuuulte ,poate azi,ca dupa atata smotru nu am mai putut.si am mai avut simusafiri,de pe la 19 pana la 12 noaptea.
am montat si patutul de lemn al bebelusului.

29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna dimineata..nu degeabami-a dat diazepam....o fi bun si pt altele dar pt somn mai mult ca sigur...eu nu pot sa dorm fetelor...azi-noapte nu am inchis un ochi..de fapt am, dormit pe reprize. zau ca nu stiu ce e cu mine

dolores 33+David Cristian
poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

merci de raspuns fatima

poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

dolores,eu am dormit doua ore.si bantui.cred ca ma apuc de calcat,sa treaca timpul,nu e nimic la tv la ora asta..

Mergi la inceput

nu e nimic...intr-adevar...eu ma uit la un film acum The devil wears prada...sa vedem cum e..poate ma mai ia si pe mine somnul

quote:
Originally posted by aelita

dolores,eu am dormit doua ore.si bantui.cred ca ma apuc de calcat,sa treaca timpul,nu e nimic la tv la ora asta..

poze
poze dolores

Mergi la inceput

eu cred ca acum m-ar lua somnul,dar si daca ma culc,dorm toata ziua si la noapte iar numar stelele.nu stiu cum se face,dar ziua ,daca ma pun,dorm mai mult ca noaptea! ca naiba,pe dos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

ieri seara a fost un chin sa intru pe fiecare pagina. imi aparea fara icoane si nu se incarca cum trebuie, sper ca azi sa fie mai bine. am de lucru, sa citesc exact din urma ce s-a intamplat in absenta mea.
stiti ca azi noapte am luat nefrix-ul. am mers la baie de 10 ori cred, dar din nefericire si total neobisnuit pt organismul neu, qam adormit la loc. acum insa, cand am facut ochi, mainile butuc de parca nici nu as fi inghitit medicamentul. nu imi pot explica, zau asa. am luat ieri insa crema de la chicco pt picioare umflate, m-am dat pe maini si va pot spune ca intr-adevar are efect. singurul element negativ e ca trebuie data doar de 2 ori pe zi, ca altfel pe cuvant as folosi-o non stop. nu imi dau seama ce pun in ea, dar zau ca e buna!

chris 31+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

fetelor, eu vad ca de la 32 de sapt incepe distractia si ma gandesc cu groaza ca azi e ultima zi din sapt 31, deci deduc ca sunt si eu in stand by... kokorina - 32 de sapt, dolores-32...interesant, ce pot spune! poate ca or fi bebeii mici si fraieri si nu or sti sa numere bine, asa cum a mea tot pe gat incearca sa iasa! a propos de asta, scaunul meu de la masina e lasat muuult de tot, alex rade ca m-a dat bebelina pe spate!
tinem pumnii in continuare pt ralu, ii facem galerie si lui mayaone si ne gandim la miro si la dolores
miro, radeam de noi cand spuneam ce varsta avem, ca indiferent cati ani om avea, simptomele sunt sigure de babe!

chris 31+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Buna dimineata burtici

Am dormit binisor bebelina a stat cumintica ,vad ca e urat afara e inourat si parca sta sa ploua si eu vroiam la plimbare azi

Deci s-ar putea sa mai apara un bebe asa ca incepem galeria

HAI MAYAIONE!!!

HAI RALUCA!!!

Fatima-multumim de veste

Dolores-o sa vezi ca Davidutu o sa mai stea la mami in burtik,cat despre tensiune si eu am avut-o mai mare intr-un timp si nu stiam de la ce,acum a revenit la normal 11/7 cat aveam si inainte,incearca sa mananci mai putin sarat si i-a pastilutele si fii cumintica

Kokorina-promit ca de acum nu mai fac nimic doar asa un pic de papa ca sa aiba ce papa bebelina

Va doresc o duminica placuta

Bamboletta 35+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

neatza fetelor,

de obicei pana va citesc si incep sa va scriu ... ma suna Ralu - sa vedem daca si azi se verifica.

Azi sunt mai bine - in sensul ca mi-a revenit greutatea la 78.5 - aseara era sa-mi iau campii cand am vazut ca am ajuns pragul de 80 - deci pusesem 14.5 kg.
Cum de asa de brusc? Nu inteleg. Deci aveam din ce in ce mai mute simptome - tensiunea mare, cresterea brusca in greutate - lipseau edemele i durerea de cap. Sper numa sa nu fie inchipuiri si sa imi joace feste corpul.

Fetelor - aveti grija cu curatenia, mai ales aspiratorul, intinsul rufelor ... foarte periculoase.
Aelita tu erai mama cu curatenia ieri? Bina ca te-au lasat - pe mine asa zbiara toti cand ma apuc de curatenie, calcat ... etc in zi de sarbatoare ... ca mai bine o las balta decat sa ma doara urechile ... daca ar fi dupa mine ... si duminica as lucra. Pe vremea cand mergeam la lucru ... si se mai nimerea cate un proiect pe rol .. veneam acasa franta dpa ora 8, 9 seara. Lucram chiar si sambata. Deci cand sa fac treaba in casa, mancare, spalat si alte cele - daca nu duminica??? Mama ce mai sareau cu gura ... dar ma stiau de nebuna si nu se mai puneau prea des cu mine.
Am vazut si eu cosuletul - frumusel - dar dupa cum imi dau eu seama - cred ca mai mult de 3 luni poa sa mearga la bebelina - numai sa nu fie periculos daca face miscari ample. Vedeti voi. Oricum e frumusel rau.
Adina si eu stiam ca gynipral-ul nu mai are efect dupa saptamana 36. bine ca te-ai hotarat sa-l lasi dupa 37. cu curaj inainte ... nu mai e mult.

nu m-a sunat inca Ralu - asa ca ma apuc eu - daca nu poate vorbi - imi inchide.
V-am pupacit - sper sa revin cu vesti bune.

Miro36+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput