Mamici de noiembrie - decembrie 2006(47)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

am sunat-o pe Ralu. inca e 2 in 1.

daca toate ar fi fost ca ziua de ieri - ar fi trimis-o acasa .... insa aseara a avut cateva contractii mai puternice - asa ca oricum, oriunde ar fi fost - la spital sau acasa - tot s-ar fi speriat si s-ar fi intors sa ceara o parere. Iau dat o perfuzie cu diazepam.
Asadar - starea ei este la fel - au mutat-o intr-un alt salon, deci acum are si compania altor gravidute.
Colul este la fel - inchis (asta nu am inteles-o - poate mi-o explica cineva: cum adica colul inexistent si totusi inchis??? )
Dr. ei a pus-o in tema ca daca ea vrea ... se poate trece la provocare .. insaRalu vrea sa mai astepte, vorbeste si cu Adinutza si se sfatuiesc ele ce e bine pentru amandoua.
Cu moralul la fel, va pupa pe toate si abia asteapta sa va citeasca - sper sa-i printeze Ionutz cele 60 de pagini.

Gata - v-am pupacit si eu si va doresc o duminica frumoasa intre cei dragi.

Miro36+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Buna dimineata fetelor

KOKO ai grija ce faci stai cumintica si vb. cu harbujeii tai sa mai stea un piculet.

RALU CURAJ si noi ne gandim la tine

aelita garmastan este un unguient care se dau mameloanele pentru a le face elastice
ca atunci cand vine timpul alaptatului sa nu faca rani.Referitor la cosulet e super.

Lorym unde ai disparut draga ne lipsesti?

Acum sa va zic ieri seara am zis gata la sigur bebe vine aveam contractii la 4 min si ma tinut asa vre-o 3 ore si dureri de burta scurte cu interval intre ele de 1 h. am zis ca astept sa vad ca se indesesc dar am facut o baita calduta si gata au incetinit, tin sa va zic ca sunt in 37 s. asa ca no-spa nu am luat am zis ca daca e sa vina sa vina, bagajul e gata totul este pregatit eu zic daca am asa contractii dese creca e pe vine

va pup

stela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Fetelor inca sunt acasa, mai asteptam putin. Multumesc pentru galerie, o sa va anunt cand plec spre spital. Azi ma simt bine, de azi dimineata nu mai am nicio contractie. Sper sa stea cumintica inca cateva zile apoi e ok.

mayaione 37+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Neata fetelor!!!
La 11 m-am trezit azi.Nici eu nu stiu cum pot dormi atat.Adevarul este ca sunt singura in casa si e asa o liniste si asta ma indeamna la somn.M-am trezit azi noapte de 4 ori la wc,dar asta nu mi-a stricat somnul.
AELITA,si mie imi place mult de tot cosuleul,e ca in povesti.Si eu am vrut asa unul ,dar nu am gasit pe net,cum eu nu ma pot plimba prin oras pe la magazine,caut pe net.Si am gasit alt gen de cosulet,l-am si pus intr-un mesaj sa-l vedeti,dragut,numai ca e cu bleu,dar cred ca nu se supara bebelusca mea.
Fetelor,mai stie cineva de LAVINIA_P?

Adina 35+Alessia

poze
Adina 35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Neata fetelor! Ne-am trezit si noi Observ ca dorm din ce in ce mai "iepureste", ma trezesc la orice zgomot, plus ca atunci cand vine vorba despre mutat de pe o parte pe alta...e jale; ma trezesc in mod obligatoriu si ma simt super grea.
Question: voi ati experimentat intepaturi in vagin? Ca la mine, atunci cand bebe e in agitatiile cele mari...ma mai "taie" asa cate o intepatura...si fug repede la baie
Maya, ai grija papusa, si lasa treburile casnice. Promit ca le las si eu
Ralu, doamne ajuta in continuare

Va pupic

Ana 37w2d cu Tiberiu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

'Neata, fetelor!
Adina si Mirona, mersi ca m-ati luminat,cu privire la ce am vrut eu sa scriu. ca sa vezi, eu ma gandesc la lucruri serioase, iar forumul se gandeste la prostii.
Mayaione, bine ca te-ai linistit si tu.
Aelita,ma bucur ca te distrezi asa de minune.Sa fi vazut ce te-ai fi distrat daca erai acolo...Ca ,pana si mie imi venea sa mor de ras de situatie, dar nu prea imi dadea mana din cauza durerii.
Fetelor,intepaturi in vagin am si eu,o gramada,insa asta nu inseamna ca e inceput de travaliu, din cate stiu eu.
Of, de cand dospesc acasa, nu mai am dureri, dar e groaznic de greu,mai ales ca mi-e nu-mi statea fundul intr-un loc deloc inainte.

34+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

MIRONA,hai ca incerc eu sa explic cum e cu "col aproape inexistent si totusi inchis".......eu stiu asta din spital,ca si eu am intrebat tot cam acelasi lucru.
colul este lung(si asta se cheama gtul colului) si inchis (asta se cheama gura colului).deci gatul colului se poate scurta......din ce in ce mai mult pana(in cazul ralucai,inexistent),dar gura colului sa fie inchisa.exact asa am avut eu prima data ca si diagnostic la prima mea internare: gatul colului scurtat din cauza ca bebeii sant grei si apasa dar gura colului inchisa.

AELITA,in primul rand mi s-au facut atatea analize(pe mine....din mine....),de la ora 7 pana la 9.30....nu are rost sa povestesc ca umplu forumul pna la 20 de pagini si dupa aceea trebuie deschis alt capitol,si pun fetele la treaba,mai ales ca-i duminica.eu am o mare incredere in medicii de aici(nu o spun sa ma dau eu mare,ca nu-i clinica lui tata),dar este una dintre cele mai bune clinici din lume,mai mult decat atat,vad si singura ca atentia care mi se acorda mie cu sarcina gemelara este de un milion mai mare decat o sarcina normala.iar astia nu-ti da drumul acasa nici morti,daca ar fi ceva,nu risca ei asa ceva.eu am stat internata vreo 5 zile,numai pt ca colul meu era scurtat.....si de ce crezi ca m-au internat?doar ca sa ma vada ei ca stau in pat.s-a constatat ca nu s-a mai scurtat intre timp si de aceea mi-au dat drumul acasa,dar cu "degetul aratator spre mine" spunandu-mi sa stau mult in pat......da,da.....dar cine a stat numai in pat? eu? ha,ha,ha(nu ma face sa rad ca mi-s buzele crapate)...........asa ca,daca mi s-ar fi rupt apa....nu riscau ei sa ma trimita acasa...daca si tie ti se intampla,bine e sa mergi la doctor sa ti se faca analiza,sa vada daca e lichid amniotic sau doar o scurgere mai abundenta......dar nici nu te speria sa ti se faca parul maciuca....bine?
iar am uitat sa schim semnatura,ca cica nu santem de 32 saptamani +,cica santem deja in 34 de saptamani.....apar acuma cu semnatura veche,bat i'm back!

32 cu si

Camera Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chrisstin spune:

Multumesc mult fetelor pentru primire si va doresc si voua sa aveti sarcini usoare pana la final si bb-ii vostrii sa vina pe lume cand trebuie si sa le daruiasca viata tot ce este mai bun si mai frumos:sanatate,fericire,o caruta de bucurii,intelepciune si bunatate in inima...........
Sa va zic si despre mine cateva cuvinte
Sarcina aceasta este foarte diferita de cealalta.Pot sa va zic ca una cu "probleme".In saptamana 21 am facut cerclaj,dupa ce mi s-a deschis colul.Dureri am aproape tot timpul,iau no-spa si scobutil zilnic,dar sper si ma rog la Dumnezeu sa ajung la final cu bine si baietelul meu sa fie sanatos.
Fetele care au dureri si contractii,acum este cel mai important sa stati linistite si sa va odihniti cat se poate de mult.
Va spun asta pt ca am o prietena care a nascut acum o luna de zile,si in saptamana 32 o apucasera durerile,avea contractii,a fost la medic si dr. i-a spus ca are colul aproape sters si sa faca cumva sa stea macar pana in saptamana 37.Nici nu credea ca o sa ajunga pana acolo,dar,uite ca nu a mai facut efort deloc,a stat mai tot timpul in pat si a ajuns la 40 de saptamani fara o zi sa nasca.Deci se poate.
Referitor la intepaturile pe care unele fete le simtim in vagin,dr. mea mi-a spus ca nu sunt specifice apropierii momentului.Cele mai periculoase sunt durerile acelea ca la menstruatie in partea de jos a
burtii,la care trebuie sa luam imediat un no-spa si sa ne intindem in pat.
Sper ca nu v-m plictisit.Gata pentru inceput.
Va pup mult pe toate si sa aveti grija de voi si de bb-ii vostri.

Chrisstin 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

BAMBO,de papica ai voie sa faci.....dar nu restul,adica curatenie(sters praf,geamuri,de dat cu aspiratorul,spalat baia.....stii tu,de astea).eu mi-am promis ca nu mai ridic un pai.....si ce daca am firmituri sub masa...lasa ca imi chem eu socrosenia saptamana viitoare....

dar chiar asa,pe unde e LORYM?....si eu am observat ca lipseste cam de multisor....loryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyym!!!!!!!!!!!!!!

ALEXANDRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!unde esti?hai ca nu mai strig ca apucata.ar trebui sa ma gandesc ca e duminica.....totusi e ozi de odihna.....dar poate totusi dai un semn de viata,ce spui?

DOLORES,sigur nu ai dansat prea mult?dar putin tot ai dansat....hai ca nu ma poti pacali.in orice caz,mare,mare grija cu tensiunea.....stii ca din cauza tensiunii bebele nu primeste chiar tot ce are el nevoie.....stai cumintica.

ia sa vad,mi-a iesit semnatura?si mi-am trecut si data probabila cand ar trebui sa nasc....AELITA,ai vazut?

34 cu si

Camera Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Fetelor am si eu o intrebare.Noi avem 35 saptamani si beblina mea nu mai misca asa de des,eu am citit ca cu cat e mai mare nu mai are loc, dar totusi sunt un pic speriata.La voi in burtica tot razboi este?ma invatasem cu agitatia aia.

n

Mergi la inceput