Mamici de noiembrie - decembrie 2006(47)
Raspunsuri - Pagina 7
kokorina spune:
DOLORES,cred ca nu incepi sa ne dai si tu emotii.iei pastilutele la timp,stai cat mai lult in pat.........ca mai avem de dus.....de acuma cred ca v-ati linistit cu petrecerile.sigur ai dansat mult aseara la ziua fratelui tau....zii ca nu-i asa?lasa ca stiu eu....multa sanatate si vii cu vesti,ai grija la tensiune.
CLEO,dar cine nu vorbeste cu tine?.....sa mi-l spui mie.....toate fetele vorbesc cu tine.....mai stai si tu pe acasa,nu toata ziua la birou.vezi daca toata ziua esti acolo,luni trebuie sa te prezinti cu actele facute....dar daca nu erai la birou?......tu cand ai de gand sa te odihnesti?dupa ce aia mica vine pe lume,nu?......da,da,te si cred....vii luni sa ne spui ce-au mai vrut aia de la garda......dar nu vad ca esti gravida,ce mai vrea de la viata ta?
ATUDOR,ti-am vazut si eu burtica...............k lumea,esti frumusica tare.cred ca-mi pictez si eu burta intr-o zi....sa vad cand,poate de ziua sotului,care e saptamana viitoare.....am sa-i fac o urare in scris pe burta mea......ca doar am loc de scris....
AELITA,am uitat sa-ti spun ca-mi place si dulapul pe care il are bebe....asta e dulap in stil american....nu ne punem noi,astia micii cu tine.....de cate ori vedeam in filme,mereu imi spuneam in gand cat de mult mi-ar place si mie un dulap de asta.
dar chiar ca toate ciudateniile mi se intampla numai mie......cine mai juca in filmul asta?harbujeii nu au voie sa iasa decat in luna lui noiembrie.de pe 1 noiembrie....au unda verde...
ALEXANDRA,presimte ea mereu cate ceva.....s-a gandit ca ceva este cu mine,si chiar a fost....draga de ea......dar si ea cu crampele dureroase si durerea de spate.
adevarul este ca atunci cand ne apuna,ne apuca pe toate......dupa aceea iar e liniste......iar se ruleaza filmul "toate mi se intampla numai mie....".......iar liniste....
BAMBO,eu ce sa-ti mai fac.....fetele vor deja sa te
.....da' o meriti,zau asa.fetelor.....surorilor......dar chiar nu ne putem abtine?.eu nu mai ridic un pai,,,,,,
multa sanatate! o seara placuta in continuare!
32 cu
si 
Camera Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
fatima spune:
fetele, nu stiu ce sa fac...totusi o fac..sper sa nu se supere pe mine, din toata inima o spun ca o fac cu bune intentii 
, ca sa simta sustinerea si suportul nostru...ca de la inceput pana la sfarsit ne suntem aproape unele altora cu incurajari, sfaturi si ganduri bune..

uite ce am gasit la subiectul despre T. postat azi pe la 18.00 de coleguta noastra, mayaione:
"...Atudor o sa ti-o iau putin inainte, cred ca au inceput contractiile. Sunt foarte ciudate, nu pot sa-mi dau seama de interval de timp etc. Ideea e ca dor ca naiba, ma sui pe pereti. O sa-l sun pe T cand vor fi mai dese. M-a apucat o frica de nu mai pot ca nu stiu cand incepe travaliul. Poate ma trezesc cu bebe in pat. Aseara am plans de durere, nu vreau sa-mi imaginez ca pot fi si mai puternice de atat."
inca o data, sper sa nu se supere ca am copiat aici si vreau sa-i transmit mult mult curaj, oriunde ar fi!!! daca vine bebe, sa fie repede si usor, iar de mai sta totusi un picut, sa fie puternica si tare, ca isi va strange puiutul in brate in curand si clipele astea grele vor trece si se vor sterge imediat..

fatima
35+ si
eva ioana
doradora spune:
am avut ca de obicei o sambata plina. am fost la cumparaturi, am luat o pereche de pantaloni de stofa si una de raiati, cu burtica si pe dimensiunea cracului meu, apoi hai sa luam de mancare, am mers la restaurant cu finii, am mers in unirea o tura, am ajuns acasa cand au venit si cumnatul si cumnata si acum va scriu sa ma plang de mainile mele. am palmele rosii, incheieturile dureroase, fara sa fie degetele umflate insa, si toata lumea a zis ca o fi de la retentia de lichid, asa ca am inghitit adineauri un nefrix si deci ma voi distra toata noaptea.
am uitat sa va spun ca am trecut pe la tcm si mi-am luat o perna lunga, pe care sa dormi intr-o parte, stiti voi cum , cu 300 si un pic, si am luat si o geaca care nu se va inchide suta la suta cand o fi burtoiul mare, dar o voi putea purta si dupa. adevarul e ca eu nu am geci, am doar perdesie si paltoane, si era cazul sa am si ceva mai sport.acum ma apuc sa citesc din urma si mai vorbim. mai nasol e ca se misca f greu, nu imi dau seama daca forumul sau calculatorul, si mesajele mi-au aparut fara icoane, nu mi s-a mai intamplat pana acum.
ps. multumesc celor imi apreciaza talentul oratoric. in liceu radeau colegii de mine, ca profa de latina, o persoana aproape de pensionare, o adevarata cucoana, care nu servea glume cu noi, ma pusese sa povestesc un roman, iar la sfarsit mi-a spus admirativ ca am talent la oral...asa mi s-a dus dupa aia zvonul![]()
chris
31+
alexandra
cristina1974 spune:
Mayaione,incepem galeria? Hai ca eu o incep pentru tine.

hai,mamica mayaione,

, fii tare,sa ai curaj,ca daca bebe e hotarat sa vina,sa vina repede si usor.

Fetelor,nu stiu ce se intampla,dar eu inainte am scris ceva si pe forum a aparut ca si cum as fi uitat sa vorbesc romaneste.Nici chiar asa.....
34+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia
cristina
mamaana spune:
buna fetelor,
uite ca am reusit sa intru si azi
kokorina, ai grija de bebei!
despre tema zilei: eu i-am facut decalotare lui Tudor
de prima data si nu a avut niciodata probleme; acum e mare si se spala singur la fiecare dus
va pup pe toate
noapte buna
mamaana 29
Stephanie si
Isabelle si cu Tudor (12.12.96)
adinazot spune:
CRISTINA,am inteles ce ai vrut sa scrii,am patit-o s eu si mi-a expilcat MIRO,tu ai vrut sa scrii i n m u i e r e,dar in locul cuvantului m u i e apare ia o pauza.
Ce greu m-am prins si eu.
Adina 35+
Alessia
poze
Adina 35 sapt
Mirona spune:
pupici la toate fetele,
multumiri Roxanei ca a sunat-o pe Ralu - eu am luat o pauza ... ca deja s-o fi saturat de mine. Maine o sun iar.
Fatima eu zic ca bine ai facut. Tin si eu pumnii stransi pentru colegutza noastra Mayaione.
Sa-i dea DD un travaliu usor si o nastere la fel. BB sanatos si papacios iar ei o refacere rapida. 
Cristina - nu mai plange - tu nu ai uitat deloc romaneste - ci forumul are anumite cuvinte pe care le inlocuieste automat.
Asadar tu voiai sa scrii: "inm u i e re a colului" iar automatismul inlocuia cuvantul cu pricina cu "ia o pauza". Intelegi acuma de ce uitasi tu romaneste?
asta seara am avut si eu o contractie super dureroasa ... nu stiam ce sa fac sa-mi treaca ... abia cand m-am pus in patru labe ... asa am reusit sa-mi revin.
Of ... sper sa nu ma apuce si pe mine. Trebuie sa mai stea la caldurica Kara mea.
-ici si ma bag la somn.
EDITEZ: pentru ca am uitat s-o pup pe KOKO a noastra si sa-i spun ca-mi pare rau ca a trebuit sa treaca din nou printr-o experienta urata - bine ca macar e cu final fericit. sa mai stea piticii cuminti si la tine. 
Miro
36+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
adinazot spune:
In sfarsit,dupa atata timp imi apar mesajele bine.
DOLORES,imi pare rau ca ai tensiunea mai maricica,ai grija de tine si Davidutu ,o sa fie bine!!!
FEtelor ,mai ia cineva gynipral?Eu iau de cateva zile,cate o jumatate de pastila dimineata si o jumatate seara si nu mai am deloc contractii,si eu am avut contractii zilnic de la inceput.Nu imi vine sa cred ce bine relaxeaza uterul.Mai am cateva zile pana intru in sapt 37 ,pe urma nu mai iau.
Va pup pe toate si va doresc o noapte linistita ,fara evenimente!!!
Adina 35+
Alessia
poze
Adina 35 sapt
dolores spune:
fatima, unde ai gasit acel mesaj pentru atudor?
koko zau ca nu am dansat...dar dracel al meu cred ca vrea sa-l tin mai repede in brate....eu sper sa mai stea vreo 4 sapt in burta...doamne ajuta
miro ai grija cu contractiile....azi am avut timp de 2 ore cam la 20 de min...acum m-am linistit
cu fetele ce se intampla???lavinia,laura, danita (care nu e nici pe mess nici pe forum), aka si multe alte fete........
dolores
33+
David Cristian
poze
poze dolores
"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."
fatima spune:
dolores, uite aici la "Nasterea unei stele", la subiectul cu pacientele lui Tutunaru...
fatima
35+ si
eva ioana