Mamici de noiembrie - decembrie 2006(47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Bun asa, Roxana! Revino cat poti de repede cu noutati! Si eu ma gandesc intr-una la ea....Oare ce mai face? Cum se mai simte? Ce mai face bebelina ei?

34+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

haideti sa va dau veste despremine, despre ce am facut la dr...

mi-a luat tensiune si mi-a zis ca e mare...15 cu 7 parca...am contractii, mi-a dat de facut analize luni...mi-a dat o lista de medicamente...si daca pana miercuri cand ma vad cu ea la contrrol nu ma linistesc..ma interneaza....

am de luat nos-pa cate 3 pe zi, de facut gravibinon,utrogestan cate 2 pastile..picaturi pt tensiune....si diazepam seara

cam atat

dolores 32+David Cristian
poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am vorbit.

Mai are contractii, ultima a fost acum vreo jumatate de ora, i-a facut un diazepan, si deci Adinuta mai intarzie. Sa stea acolo, ca-i mai bine. Spunea Raluca -virgula- ca doctorita ei nu este adepta nasterii provocate, si adevarul este ca nu vad de ce s-ar grabi, bebelinei ii este mai bine acolo, la caldurica, nu-i depasit DPN-ul, deci nu-i graba. Singurul lucru care pe mine m-ar deranja tare ar fi statul in spital, dar ea spune ca nu-i asa rau, si oricum n-are ce face, asta-i situatia, este monitorizata, este sub supraveghere, acasa ce-ar face?!
In concluzie, este aceeasi Raluca noastra cea curajoasa.

Roxana34+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Dolores, stai cat poti de linistita,te rog eu frumos! Tensiunea ta e cam marisoara,urmeaza tratamentul si poate isi revine tensiunea ta.Oricum, cand creste un pic mai mare, inseamna ca ziua cea mare e aproape, insa e bine sa-l mai tii pe David un pic in burtica.
Te pup si ai grija mare de tine

cristina

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca va transmite salutari .

Dolores, ai mai avut probleme pana acum cu tensiunea? Sau ai facut efort, ceva, in ultimele zile? Picioarele ti se umfla? Of, eu cand aud de spital mi se face parul maciuca in cap. Ai grija de tine si de Davidutu, stai linistita, ia medicamentele alea si va fi bine. Stai in varful patului si ia calculatorul langa tine. Uite si-un

Mergi la inceput

Si iar revin, sa va spun ca am inceput si eu sa simt contractiile acelea, BH, de cateva zile. Le simt in general dimineata sau cand merg. Nu-s dureroase, doar ca acum parca am inceput sa fiu paranoica.
Dolores, tu simteai vreo contractie? Dureroasa sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

Buna seara, burtici..noi am fost plecati azi cu tot familionul la casa de vacanta a socrilor mei, a fost ziua unei matusi.am facut o baita si acum beau o cana de lapte cald, ca nu m-am putut abtine si am mancat fripturica cu usturoi , si acum ma omoara arsurile astea..

Roxana c. da, sunt din Ploiesti, dar o sa nasc in Bucuresti, la Elias, cu Tutunaru.am povestit mai demult experientele mele neplacute la maternitatea noastra, si de aia am ales asa..
Ralumat, saru'-mana mult de informatie..o sa merg luni la magazinul lor..
Saryta, aoleu, ai nascut la 2 zile dupa ce ai inceput sa iei ceaiul asta de frunze de zmeur? pai atunci sa nu ma grabesc, sa ne mai facem maricele un picut, nu?
Inca o data, fetele cu tensiunea mare, Dolores, Miro, aveti grija de voi...tratament, multa multa odihna si relaxare....asadar, cracii in sus (nu ma-ntelegeti gresit...vroiam sa spun pe o perna, ca ajuta la edeme) si multe filme usurele, digerabile, comedii..
Miro, plimbarica placuta..pai are dreptate Dani al tau..chiar asa, mai mami, nu-ti face bine nici atata stat in casa..mai ales ca vremea inca tine cu noi..
..multa admiratie pt. mamica noastra curajoasa Raluca..

pupici.hai ca m-au mai lasat arsurile de la laptic..
fatima 35+ si [ fetita] eva ioana gogosica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

nu am facut efort..de fapt nu mai stiu....acum sper sa-mi treaca sa nu ma mai internez..sa mai stea davidutzu macar pana la 37 de sapt

cu tensiunea nu am avut pana acum probleme..picioarele sunt mai umflate decat inainte de a ramane gravida.

contractii le simt ca o presiune jos la burta si se face burta piatra.
mai simt cateodata inte[paturi...

dolores 32+David Cristian
poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

Apropo de ceaiul ala de frunze de zmeura.Sa va spun ce se zice pe aici despre el. Cica rau nu face, in nici un caz,insa efectul laa de inia o pauzare a colului e relativ,si depinde de la femeie la femeie. Oricum, cica ar face bine si dupa nastere, ca ajuta la vindecarea uterului,si face ca ttoul sa fie mai repede si mai usor.Acum, aici se recomanda cate o cana pe zi,incepand din saptamana 36,fara zahar, fara nimic.Apoi,in saptamana urmatoare, se trece la doua cani pe zi,iar ulterior la trei cani pe zi.eu, personla stiu pe cineva care a baut ceaiul asta cu sfintenie, si a ajuns sa nasca cu 9 zile dupa ce a depasit DPN-ul, ca mai avea un pic si era indusa, insa uterul s-a vindecat extrem de bine.
Cei de aici, moase si medici, zic asa: ca daca ti-e aproape sorocul, oricum nasti,cu sau fara ceai, insa oricum, rau nu are ce sa faca. Incepand de saptamana viitoare, cand intru in sapt.36, am sa incep si eu sa beau ceaiul asta, sa vad si eu ce efect o avea asupra mea.

cristina

Mergi la inceput

Doamne, am ajuns sa mananc litere la greu. Ma refeream la efectul de inia o pauzare al colului,din cauza ceaiului.Of, sper sa intelegeti ce am scris,ca tare mi-e lene sa o iau de la capat.
va pup pe toate ,ca ma duc acum pe la ale mele.Noapte buna si somnic usor!

cristina

Mergi la inceput