Mamici de ianuarie - februarie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Aventura, multumim ptr informatiile cu privire la Pepsi! Sa dea Domnul ca de data asta sa fie totul bine. Ce mult ma bucur ptr ea.

Vine barza
26+ George Anelin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Multumim Helenutza.
O asteptam si pe Ana Alx sa faca si ea la fel.

Hainute bb

Dana 27+

Mergi la inceput

Aventura multumim de vestea buna!
Pepsi,daca mai citesti la noi iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!Ma bucur tare mult pentru tine

Hainute bb

Dana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Michelle..gand bun sa fie bine in continuare.
Cristiana multam fain.
Pepsi sa fie cu noroc de data asta...
Stie cineva ce mai face Aiska!?
Daconst...tind sa fiu de alta parere decat Alinuka in privinta starii bebelui in functie de cum se agita. Sa-ti explic de ce. Pana sa intru in spital si mai ales pana la cerclaj bebelul meu era tare cumintel...il simteam o data, maxim de 2-3 ori pe zi si atunci doar pret de cateva minutele (1-2-3 minute). Ce e drept si starea mea sufleteasca era una linistita si zambitoare. In momentul in care au inceput sa apara problemele si sa devin ceva mai agitata a inceput si el sa se manifeste ceva mai des. Iar dupa cerclaj am observat cu oarecare uimire ca la aceeasi ora pe la care m-am trezit din anestezie cu durerile de rigoare de parca cineva mi-ar fi smuls matzele si ca tot fac pe mine...la aceeasi ora, spuneam, in fiecare seara il apuca o agitatie nebuna timp de chiar o juma de ora...raritate la mine. I-am spus doctorelului si mi-a spus ce banuiam si eu si anume ca procedura il speriase caci mi s-a scos colul afara si s-a cusut iar sarcina fiind mare el a simtit destul de puternic asta...si se pare ca i-a ramas in memorie de ii revine agitatie in fiecare seara. Am inceput din aceeasi seara terapia cu el si am detectat muzica care il linisteste asa ca incet incet sper sa revina la starea linistita de dinainte. Cat despre pozitie statul pe partea stanga lui ii convine si sta calm ...cand ma punn pe dreapta parca nici eu nu ma simt foarte comod si detectez din miscarea lui ca nu agreeaza pozitia. Si am mai vorbit cu gravidutze in maternitate care sustineau ca tot statul pe partea stanga le este agreabil si inteleg si recomandat.
Asadar la mine agitatia lui mai brusca si puternica imi semnalizeaza ca dezagreaza de cele mai multe ori ceva...
Ramane la latitudinea ta cum iti traduci lucrurile.

Burtica

Eu si Noi
24+

Mergi la inceput

Oana,asa banuiam si eu ca se zbate prea tare cind stau pe dreapta si mai citisem undeva ca miscari prea agitate la bb nu e semn tocmai bun.Multumesc oricum,pentru parerea ta si poate isi da si Ioana cu parerea.

Aiska,n-a mai dat nici un semn de ceva vreme.Sa speram ca e bine si ea si bb.

Hainute bb

Dana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xxxxxf spune:

Buna burticilor de ianuarie februarie 2007 . Sunt o incepatoare in ale "forumului" dar sper sa ma descurc . Astept o bebelusa prin 15 ianuarie 2007 si deja ma simt cat Casa Poporului . Voi cum va descurcati cu aplecatul, cu incaltatul ? Ati avut vreuna dintre voi probleme cu greutatea in plus in timpul sarcinii ? Eu am luat 12 kg pana acvum si mi se pare enorm .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

am mancat si mii somn !!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 25 sapt si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simkat spune:

Ufff!
Am reusit sa citesc din urma ceea ce nu citisem si am vazut ca mi-au fost multe mesaje adresate. Incerc sa raspund tuturor, iar daca omit pe cineva sa stiti ca nu este intentionat.

IoanaN - Nu ma deranjeaza ca ma contrazici, dar daca citeai mai bine mesajul vedeai ca am avut anestezie epidurala, iar ca efect a fost o durere in coloana timp de 2 luni, in locul in care a fost facuta, in rest nimic, mie personal nu mi-a atenuat durerea nici un pic;
- cat despre dilatatie, am avut 10cm. la ora 14, moment in care trebuia sa si nasc;
- imi spui ca eu sunt de vina ca nu am luat medicul de mana, chiar nu inteleg la ce te referi? Am fost la ea de la inceputul sarcinii, pe tot parcursul nu am avut ce sa ii reprosez, iar pentru faptul ca nu si-a dat seama ca este mare BB sau ca nu este asezat cu capul, eu una nu aveam de unde sa stiu ca sa o trag de maneca;
- mai este un aspect, in momentul acela, cand esti pe mana lui (medicului), nu stiu daca tu ca pacient mai esti in masura sa il tragi de maneca, s-ar putea ca tu sa ai si mai mult de pierdut, iar daca tie ti se intampla ceva el iese foarte usor bazma curata (citeste mesajul scris de Liuda in care o tipa a iesit in carje din spital, iar personalul medical s-a spalat pe maini).

Ma repet inca o data (am facut-o in fiecare mesaj) - stiu ca nu este obligatoriu ca toate mamicile sa pateasca la fel ca mine, dar vin si te intreb "cine iti garanteaza tie acest lucru dinainte ca tu sa poti sa te feresti de ce este mai rau?" Si eu am cerut cezariana, la fiecare control lunar. Ii spuneam ca, daca BB e mare nu vreau sa risc, iar ea m-a asigurat de fiecare data ca totul este OK si ca o sa nasc foarte usor, mai ales ca o sa am epidurala.

Alinatxa, imi pare rau pentru mama ta, dar ma bucur ca totul a iesit bine.

Messa, m-ai intrebat de ce nu mi-a facut cezariana atunci? Pentru ca BB iesise din uter jumatate si se blocase in bazinul inferior. In astfel de cazuri nu se mai face cezariana.

Paka, Gio: merci pentru urari si voua va doresc nasteri cat mai usoare!

Ana Alx - sigur, pot sa ii spun numele, nu m-am ferit niciodata: TURCULET LORENA, Spitalul Filantropia.

21+ & Raducu(19.02.2004)

Mergi la inceput

Eu imi fac programare pentru saptamana 23-29.10, deci nu ne intalnim. Multa sanatate, sper ca ai scapat de raceala. Poate ne intalnim alta data.

Te pupic pe bebic!

21+ & Raducu(19.02.2004)

Mergi la inceput

Scuze, ultimul mesaj era adresat Helenutei23.

21+ & Raducu(19.02.2004)

Mergi la inceput