Mamici de ianuarie - februarie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 3
Amaya spune:
Buna ziua burtici.
Ioana, multumesc din suflet pentru raspuns si abia astept sa-mi recomanzi o crema (aici Actovegin-ul este considerata cea mai buna ). Betadina am folosit-o doar in prima luna (pana am avut unda verde sa fac dus fara probleme, nu pe bucatele), la recomandarea medicului, dimineata imi tamponam superficial operatia (era modul in care curatam zona). Si daca tot abuzez de amabilitatea ta, poti sa imi spui daca acolo se gasesc plasturi impermeabili speciali pentru operatii (era o varianta pe care mi-a dat-o medicul ca sa pot face dus fara grija operatiei dar in Ro nu am gasit)?
Liuda, de Sf. Paraschiva e asa nebunie la Iasi fiindca este singura zi cand se scot moastele sfintei si oamenii vin sa le atinga (se spune ca sunt facatoare de minuni).
Mie se pare ca-mi prieste tare mult ziua de Vineri 13 fiindca am avut, cel putin pana acum, o zi minunata. Asa va doresc si voua astazi si in fiecare zi.
Ca sa o starnesc pe Liuda , mai pe dupa-amiaza, cand va fi gata, va invit la o ciorba (fara acreala, bors sau etc.) de perisoare a la grec cu afumatura.
Oana 22+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
Liuda spune:
bai amaya - sa tii ca daca e si cu acreala ciorba nu conteaza - te rog trimite pachetul!!!! Eu cand e de mancare nu supar pe nimeni si nu ofensez - accept tot !!!!
si nu fac mofturi!!!
Astept pachete fetelor - va dau adresa?
ca eu nu am facut nimic saptamana asta de mancare - si azi chiar nu mai stiu ce o sa mananc, dar ma descurc eu ca sant fata mare!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 25 sapt si 5 zile
Amaya spune:
Liuda, nu pun acreala fiindca nu-i place sotului, dar si asa cu prima ocazie cand/daca mai vii la eco in Buc. te astept la masa, da' anunta-ma din timp...cu toata modestia din lume sunt si eu buna la 2 lucruri mancare buna si copii frumosi .
Oana 22+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
aventura spune:
Copiez mai jos mesajul lui Pepsi scris la Durerea unei pierderi de sarcina(7) la Aspirante!!!! Bravooo Pepsica!!!! felicitari!!!!
"fetelor, cu lacrimi in ochi va anunt oficial ca n-am mai rezistat si am facut acuma seara DOUA teste...........si SINT INSARCINATA, , imi vine sa tip de bucurie, tocmai ce am facut testele, doua ca nu-mi venea sa cred.....sint inca sub soc, nu mi-am anuntat inca sotul ca nu-i acasa, si voi dragele mele sinteti primele care afla.....va multumesc din suflet la toate care ati fost alaturi de mine si mi-ati facut galerie, si eu am sa va fac la rindul meu, sint convinsa ca la toate ni se va implini visurile, uitati-va la mine daca asta nu e mana cereasca? operata de ovar, la sini, cu ovare polichistice,am avut doar 2-3 prestatii luna trecuta... si uite ca se poate. Doamne inainte de toate va doresc la toate succes, sa fim cit mai multe cit mai curind. sint atit de fericita, va multumesc din suflet fara voi nu as fi reusit, cu Dominic am ramas insarcinata din prima si a fost bine, pe el l-am nascut pe 17 mai, conform calculelor tre sa nasc pe 17 iunie, Doamne sper sa mearga totul bine de data asta, mai ales ca m-a apucat panica ca am avut si viroza aia si stiu ca nu-i bine, daca s-a intimplat ceva cu bebe?
am sentimente contradictorii cind imi amintesc ca am pierdut o sarcina, mi-e si frica sa ma bucur, sa nu cumva sa se intimple ceva, imi si era frica sa fac testul, dar peste toate ma bucur atit de mult si sint gata sa-mi asun riscurile, dar eu stiu si trebuie sa fie bine de data asta......
am pus o poza cu testele mele de sarcina pe webshot.
in acelasi timp imi cer permisiunea de la voi sa ramin pe acest topic ca ma simt atit de bine cu voi, nu am sa anunt pe nimeni, poate pe sotului totusi , pina nu merg la primul RV(aici se da pe la 3 luni, dar poate reusesc sa-l am mai repede, mai ales ca de pe la 21 zile se aude inima...)ca mi-e frica sa nu-mi poarte ghinion ca stiu si altii......invidie, etc, e o prostie stiu dar asa simt acuma......
asa se explica poftele mele, si datul de telefon la sot sa-mi faca clatite pina vin de la servici......
Doamne fetelor sper ca va fi bine atita imi doresc, si sa va vad pe toate cu visul implinit!
Ileana, cu mindrie te rog frumos sa-mi schimbi albinuta pe 5 saptamini
va pup pe toate, merci
Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic"
Aventura 22+ cu Conrad
aventura spune:
Amaya, las' ca pun io cu Liuda acreala !!!! Moammma ciorbitza...
Aventura 22+ cu Conrad
Helenutza23 spune:
ia sa testez faza cu linkul diferit, data de Daconst. e ora 12:49
edit:MERGEEEEE oauuu, sper sa nu ma bucur prea tare si sa se strice din nou. merci Daconst,
21+
Ana_Alx spune:
repostez si eu postul meu motz cocotz in varful listei...sper sa meraga acum caci am urmat instructiunile
simkat fara doar si poate a fost o experinta cutremuratoare.Zi-ne te rog si noua: ce medic te-a asistat?Sau ma rog,"asistat", e mult zis,ce medic a fost atat de incompetent,sau nici nu stiu cum sa il calific...spune-i numele sau macar zi spitalul unde profeseaza ca sa ne ferim .
PS.reeditez : merge la fel de prost
Daconst spune:
Helenutza,stege,te rog,primul mesaj care a aparut la inceput si mai posteaza-l acum o data.Nu te supara,dar sa arete si la noi bine listuta.
Hainute bb
Dana 27+
Daconst spune:
Liuda,eu zic sa te teleportezi la mine in we ca sunt pusa pe fapte mari.
Maine gatesc lasagna si duminica pui pe sticla la cuptor.Ce zici,te satisface?
Iar ca desert am o prajitura cu mere dupa reteta:
www.culinar.ro/forum/index.php?act=ST&f=21&t=5912&st=0" target="_blank">Prajitura cu mere pe care am facut-o si saptamana trecuta si e un deliciu.Si varianata cu mere si cea cu branza.
Hainute bb
Dana 27+
Helenutza23 spune:
AM REPOSTAT:
simkat nu zic nimik de povestea ta, nu mai am cuvinte, e horor. de tine stiam ca esti la nayel, stiam de la subiectul despre el. normal ca mi-ar placea sa ne vedem pe la cabinet sau spital. eu azi ma duc la cabinet, la 16:30 am programare.
aventura vezi ca si mie mi-a iesit srepto de grup B la o uroc. eu am repetat imediat si nu a mai iesit. si de atunci am mai facut muulte uroculturi ca si eu sunt "belea" cu istorie veche si urata in infectii urinare cu e coli si cum simt ceva, fuga cu borcanu'.
nu stiu, fetelor, eu sunt mai suspicioasa de felul meu cand vine vorba de rez analizelor (la urocultura mai ales), pur si simplu nu prea am incredere (asta din patzite, nu asa ca am eu pata aiurea pe creier!) asa ca, parerea mea, repetati analiza inainte de a incepe sa bagati tratamente.
p.s. Daconst incercasem si inainte dar nu reuseam sa sterg acum e ok, merge.
21+