Mamici de ianuarie - februarie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna la toate gravidutele!Ieri m-am simtit atat de rau.am inceput ziua cu dureri de cap si greata,abia am putut manca ceva(desi imi era foame)apoi spre seara am dat afara!
M-au sunat doctorii din Linz si am programare vinerea viitoare la ora 9,in Viena pentru rezonanta magnetica.parca iar ma iau emotiile.sperm sa fie totul in regula si sa ne bucuram de sarcina in continuare.Saraca,micuta noastra la atatia doctori,atatea controale,atatea procedee...Cel mai frica mi-a fost la amniocenteza,mai ales ca exista riscul unui avort sau infectii(desi era mic riscul dar exista)Normal ca si acum mi-este frica si sper sa se mai fi retras excesul de lichid iar la rezonanta sa ne spuna numai de bine.
Nume pentru printesa noastra nu am ales inca,´ne-am hotarat sa alegem doar in decembrie.
Aveti grija de voi si bebelusii vostri.va multumesc ca m-ati pus pe lista.Va pup dulce pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Scuzati,am gasit greseala:
Nu e www.forum...ci
http://forum.desprecopii.com

Hainute bb

Dana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Mai Danutza, cum adik sa-ti fie frica sa mergi la analiza de glucoza?? Vrei bataitza matalutza? Pai nu e mai bine sa o tai de pe lista si pe asta sau in cel mai rau caz oricum e bine sa stii din timp ca sa tratezi?

Ia sa te duci fugutza sa faci analiza!

Michelle fata draga, imi pare rau ca nu ti-a fost bine ieri si eu mai am zile nasoale cu diverse dureri sau stari nashpa. Ce bine ca te-au programat saptamana viitoare! Eu sunt convinsa ca totul va fi spre bine! Ai incredere! Uite o floricika de la mine ca sa-si merga foarte bine azi!

Aventura 22+ cu Conrad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mediterana spune:

fetelor se apropie week-end-ul!relaxati-va!
intreb si eu?! voi ati inceput sa scrieti un jurnal-in care sa va exprimati emotiile, dorintele, planurile...apoi, cand apare pe lume minunea sa scriem ce pozne face...
apropo de soti-si al meu ma concureaza la kg de cand am ramas insarcinata!

mediterana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Maria
eu nu i-au nimic gratuit dar nu pentru ca nu-mi da... eu in genere nu ma duc la medic de familie. Nici nu stiu drumul spre el. Dar din ce stiu unele medicamente sant gratuite altele compensate - adica o juma de pret si tot trebuie sa ti-l dea jos. Deci, fa cum fac eu - eu mereu mi-am cerut drepturile pe unde ma simteam lizata. Eu incep cu binisorul si daca nu merge ajung sa sperii cu "dau in judecata" si cu cuvantul "avocat" si sa stii ca pana acuma mers. Pentru ca se sperie si schimba placa. Te-a luat de fraiera si tace si face.... Incerca sa-i zici cu binele ca ai auzit la altele ca medicul i-a dat gratuit, sa vezi cum se schimba treaba... eu una am lectia invatata...


Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 25 sapt si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Aventura,ai dreptate,dar azi aveam presimtiri nasoale...stii tu vineri 13 si nu imi merge prea bine.Asa ca am lasat-o pe saptamana viitoare,dar de facut o fac sigur.

Hainute bb

Dana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bai Daconst dar esti de coma
cand aud de vineri, 13, pisica, inors din drum.... hai ma chiar crezi in asa ceva... eu cred doar ca la mine e tot bine... si asa se intampla. Am facut eri analize la hematologie sau cam asa ceva ca nu le am cu analizele, la calciu, magneziu, sumar urina si seara la 8 dupa munca am ajuns sa mi le iau. Ma crezi ca am uitat sa ma uit in ele? Nici o emotie!!! Azi dimineata m-am impiedicat in hartia aia lasata pe masa si m-am uitat si eu (ca sant scrise si valorile normale asa ca iti poti da seama daca e bine sau nu). Ei si toate oscileaza in limitele normale!!! Dar si stiam asta... aaaaa am uitat la urina la mine nu iese excelent - dar nu imi fac griji pentru ca eu si inainte de sarcina aveam la fel rezultatele la urina - am un rinichi deplasat, si am avut si nisip la el candva.... deci stiam ca la urina o sa iasa altfel, dar ... nu ma agit ... neam!!!
stii cum am fost eu la dr. saptamana asta? am intrat si ii zic uite am adus tolul de poze de la eco morfo de la bucuresti. si sant bune ca asa mia zis dr. Si asa a fost, deci daca zic eu si sustin sus si tare ca e bine asa este.
Lasati voi cu 13 cu vineri ca nu are nici o treaba vinerea cu analizele voaste. Pai na si daca era joi ce schimba? Nu mai tremurati atat !!! Inainte la atac..


Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 25 sapt si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

da-ti sa va zic ceva
maine e sf. Parascheva!!!
Mama ce nebunie o sa fie in Iasi!!!
E cineva din Iasi?
hotelele sant super aglomerate de o saptamana.....
bai imi place iasul si ajung acolo des, dar nu m-asi duce sa ma calc acolo in picioare.... Pai in alta zi ce nu e bine sa te duci la biserica sf. Paraschive? E obligatoriu anume de sarbatoare?



Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 25 sapt si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele,
hop si io. Fusei sa imi ia sange pt toxo, CMV si listeria si din nou pt hemoglobina glicozilata (ca data trecuta au uitat sa mi-o faca). Cand am iesit afara parca era sarbatoare, de duminica nu am mai iesit din casa (bai si ce saptamana frumoasa a fost!). Voi incerca maine o plimbare prin parc daca e frumos.
In rest, bebe e mai vioi, m-am cantarit si io vad ca am 64 kg ceea ce pare ok si cam atat.

Cata 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Liuda,iubito,eu nu sunt superstitioasa,dar am momente cind simt ca ceva nu e bine si azi a fost unul din ele.
Nu stiu daca are legatura cu vineri 13,dar azi daca vroiam sa merg la analize imi trebuia masina si sotul mergea cu bicicleta la servici sau pe jos ca e aproape.Ei,cum am simtit eu ca nu e in regula i-am spus la sot sa ia masina ca nu merg azi.
Sa nu-ti spun ca masina n-a pornit decit dupa citeva incercari serioase´(asta in conditiile in care am adus-o de 2 zile de la reparat la reprezentata).Acum s-a dus cu ea inapoi si asteptam cu sufletul la gura nota de plata,ca-s astia idioti si nu i-au gasit greseala.M-am si enervat ca platim aiurea si ei nu fac nimic.
In fine,deci si eu sunt optimista si pina acum am fost super ok cu sarcina,dar azi simteam eu ca nu e bine ceva.Si asa a si fost.
Dar merg saptamana viitoare ca nu imi trebuie programare,pot merge cind am chef,doar ca trebuie sa fiu nemancata si sa am timp 2 ore de stat acolo.

Hainute bb

Dana 27+

Mergi la inceput