Mamici de ianuarie - februarie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 27
Daconst spune:
Catalina,ti-am mai trimis o data contul si parola,sper sa te descurci.
Melodiile,sunt format mp3,Ylilimic.
Maryela,La multi ani si sa aveti un bb sanatos si mancacios!
Hainute bb
Dana 28+ 
Daconst spune:
Delfinuta,activeaza-ti PM.
Am explicat mai sus cum...intra in profilul personal si seteaza acolo.
Hainute bb
Dana 28+ 
Maryela spune:
Multumesc mult fetele!
Am mai imbatranit cu un an....![]()
Vreau si eu soare!!!!!!!!Am inghetat de frig!
Pup cu drag!
Maryela
Daconst spune:
Delfinuta,trimis!
Alinuk,ai inceput sa muti mail-urile?Ca vad ca deja sunt sterse primele melodii din Cutiuta1???
Sper sa nu le stearga cineva din greseala ca e pacat de munca mea si restul fetelor nu mai au apoi acces la ele.
Va rog,fetele care nu va descurcati,mai bine intrebati!
Hainute bb
Dana 28+ 
Helenutza23 spune:
mama mia, dar ati scris ceva, nu v-ati incurcat!
intreba cineva de nas infundat de cand cu bb in burtica. da, si la mine se manifesta, nu f tare. mai ales cu stranuturile "le am". dar sunt chestii colaterale sarcinii
.
cand va hotarati cu mail (personal prefer unul si bun) va rog sa imi dati si mie un pm.
Daconst mii de multumiri pt munca depusa.
22+
Daconst spune:
Le-am mai trimis o data,sper sa ramana acolo,pina vedem ce facem cu cealalta adresa.
Deci materialele sunt pe adresa veche facuta de Aiska si pozele pe adresa Alinei.
Eu am trimis contul si parola materialelor!
Hainute bb
Dana 28+ 
Liuda spune:
bai fetelor sa va zic ceva dar fara suparare!!!
bai nu santeti sanatoase !!! Pe cuvantul meu!!!
pai de eri seara la 7 pana azi dimineata la 10 sa scriti 4 pagini? da voi nu mai dormiti? bai cand am vazut mi s-a facut rau de dimineata !!!! Bai mai lasati-o si voi mai usor ca nu tine omu pasu cu voi!!!Deci v-am facut si pe voi in tot felul de dimineata asa ca incepem programul!!!
Buna dimineata !!!
maryela la MULTI ANI!!! Sanatate si rabdare!!! apropo de ce ai scris cu kilele ! 8 kile intr-o luna e foarte mult sa stii si dr. tau ar trebui sa-ti dea sa faci analize!!! Deci iti zic ca stiu pentru ca eu 8 kile am pus in o luna jumatate si la fel dr. mi-a zis ca e prea mult si prea brusc asa ca sant semne de probleme la rinichi... Si eu chiar nu exageram cu mancarea si tot cresteam de pe o zi pe alta!!! Asa ca ai grija la rinichi pentru ca cresterile bruste in greutate solicita mult rinichii plus uita de sare si grasimi!!!! Eu chiar eram ingrijorata rau cand vedeam cum cresteam fara sa mananc mai mult sau mai gras!!!
fetelor sa va zic ceva - bai frate puneti frana de mana la scris va rog eu ca eu nu o sa fiu azi dupa masa si maine toata ziua pentru ca plec... si ma ia groaza cand ma gandesc ca cand vin gasesc vreo 2 capitole de citit ca la cum scriti voi - sigur asa o sa fie!!! Ca parca v-a bagat cineva ardeiul in fund la scris!!! Mai ganditiva si voi la sanatatea ochilor mei!!! O sa inebunesc sa citesc toate barfele !!!
mai vorbim fetelor!!!
o zi buna!!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 26 sapt si 1 zi
Daconst spune:
Liuda,te asteptam sa vii de la oftamolog ca poate nu te mai plingi asa.![]()
Si eu m-am ingrasat 5kg intr-o luna dar am mancat ca sparta,deci nu am nimic la rinichi.mancam zilnic farfuria cu praji,cind eram in Ro si asta s-a vazut la cintar.
Acum am mai luat 2kg,dar iar am exagerat.Oricum cred si eu ca 8kg sunt totusi cam mult.
Hainute bb
Dana 28+