Mamici de ianuarie - februarie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Daconst

EU sunt cumintzica si nu fac altceva decat am scris in ultimul meu mess. Am spus ca astept decizia voastra, nu am schimbat/sters absolut nimik in afara de parola aia de la album - caci am inteles ca o stie tot netul si ca suntem vulnerabile....

PS: si chiar daca as da forward mailurilor, nu le-as sterge de acolo
pupik
Alinuk, 24

................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ok,Alinuk,
Refac acum ce lipsea si las fetele sa descarce,apoi vedem.

Hainute bb

Dana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Daconst stai sa vezi si cu oftalmologul!!!
ma duc eu frumos aseara ca avea program de la 19 la 20
deci zic seara nu e bai!!!
Vai frate cand am intrat si am vazut o coada de aia de 7 persoane, si o fetita care imi zice la dna doctor doar cu programare!!! Nu are nici 5 min libere saptamana asta - daca vreti va programam pentru saptamana viitoare!!! mama mi-s cazut fisa - da ce domnule e ultimul oftalmolog in orasu asta!!! Lasati-ma fratilor cu programari ca ca duc in oricare altu care il vad in fata!!!
Deci nu am facut treaba !!!
Bai de kile eu va zic ce mi-a zis si mie dr. ca e prea mult chiar daca exagerezi la mancare tot nu reuseste organismul sa depuna 8 kile intr-o luna - in schimb o face atunci cand mai exista un organ afectat care "ajuta" la depunere chiar daca nu exagerezi!!!
eu nu m-am cantarit dar sant sigura ca azi la 26 saptamani si cateva zile am 10 kile puse!!! Din care 8 intr-o luna si 2 in alta luna jumatate!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 26 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

Si eu care asteptam sa vii cu tzadula de la dr ca nu vezi bine...nu ca scriem noi prea mult.

Pai si ce-a fost la tine de te-ai ingrasat?Ti-a zis?Ca acum vad ca te-ai mentinut frumpos in grafic?sau ce ai facut altfel?

Hainute bb

Dana 28+

Mergi la inceput

Gata,fetele,am terminat de pus tot deocamdata.Va las sa descarcati si mai adaug pe urma.

Imi cer scuze,nu s-a sters nimic,doar eu trebuie sa merg la oftamolog ca nu vedeam celelalte pagini.
Sorry!

Hainute bb

Dana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

lasa liuda, mama, sa vezi si tu cum e cand ai de recuperat! Ca si tu... de te gaseste omul in mana, nu te mai opresti din scris.
Cu albumurile nu asteptati nimic (bun/rau) de la mine, sunt pe dinafara.
miciurin, tu cand ai de gand sa pui ceva la semnatura?
Gacici, mi-am luat dresuri cu 2 marimi mai mari, si in afara de lungime care e buna, pe burta ma strang de mor! Sub burta e si mai si! Cred ca trebuie sa caut si mai mari, sau sa incerc varianta cu taiatul din loc in loc. Stau si intreb ca prostu': alea 4 kile sunt numai in burta asta tuguiata?
pentru harnicutele cu albumul, felicitari din toata inima! La Matei, care a fost super plangacios, ajunsesem sa cantam orice, de la "Desteapta-te romane" la "Katiusha"! Ca eu nu aveam net, si nu avea cine sa-mi faca rost de muzica adecvata pt copil! Si nici mintea nu m-a dus in prenatal sa caut!

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
ylilimic 26+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamcici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadap spune:

Buna fetelor,

Ca multe altele va citesc de foarte mult timp, de la al 2-lea capitol... M-am regasit in multe lucruri pe care le scrieti aici si pentru ca nu am avut probleme deosebite mi-a fost de ajuns faptul ca va pot citi.

Dar a devenit un viciu. Ajung la servici si in loc sa imi fumez tigara de dimineata (fara drept de apel inainte de a afla ca sint )acum imi citesc forumul!

In ultima vreme am vazut ca discutati f mult si pe messenger, ca puneti materiale pe adrese la care nu am acces... si ma simt putin exclusa... Culmea, nu? Din moment ce pina acum nu m-am 'inclus' in grup

Ma treceti si pe mine pe listuta?
UM:24.05.06
DPN: 27.02.07
DN: 22.01.75

Pup,
Dada (din categoria ) 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Fetelor dupa cum v-am mai spus si eu m-am ingrasat f mult, adica am deja vreo 12kg puse la 27 sapt si 4 zile si tot asa luate intr-un timp relativ scurt. Am incetat sa-mi mai dau cu pumnii in cap pentru asta si am pus-o pe seama faptului ca mananc mai mult decat eram eu obisnuita si evident pe seama faptului ca m-am si lasat de fumat de cand am aflat de sarcina. De mai putin de o saptamana incerc sa ma abtin de la a mai manca chiar toate prostiile care-mi trec prin cap, incerc o "dieta" ceva mai sanatoasa si tind sa cred ca are si efect: m-am mai dezumflat ceva-ceva..ceea ce nu este rau deloc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bai eu hartoaga aia o faca ca daca imi pun coarnele in pamant ca capricorn incapatinat ce sant - eu o fac!!! Dar nu am stiut ca lumea asta e chiar atat de chioara in cat la 8 seara la cabinet sa fie full!!! Si mai era si un cancer afara ca nu puteai sa iesi din masina de te lua vantul!!!Lasati ca o rezolv

Pai la mine vina ingrasatului a fost la un rinichi la care am avut si nisip la un moment dat si care e si mai deplasat in jos un pic ( nu stiu daca am sau nu si acum nisip la el - nu mai caut ca ce mai schimba daca am sau nu, ca nu am cum lua nici un tratament ca sant INSARCINATA, draga). Bai in termeni medicali nu stiu sa explic dar asa a zis dr. asa va zic si eu!!! De asta nu m-a lasat sa mai iau in continuare Elevitu' ca el face pofta de mancare si atunci daca nu tin regim (ceea ce a cam complicat acum pentru mine) sant si mai predispusa la ingrasat!!! bine am facut analizele toate si inafara de lipsa de fier - am de toate deci nu am nevoie de elevit (temporar) iar fierul il iau separat!!!
bai Daconst tu zici ca cu 10 kile la 26 saptamani sant in grafic? Ca eu nu stiu graficul!!! Mie mi-a zis dr. ca e cam mult asta stiu!!! eu nu stiu grafice dar stiu una nu am voie sa ma ingras mult cu rinichii mei!!! Asa ca in 3 luni cica mai am voie 6 kile!!! Va da-ti seama!!!nu stiu daca reusesc dar na incerc sa ma mai controlez din cand in cand la mancare!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 26 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Multumesc Dana. Am reusit. Acuma ascult muzica si bocesc ca proasta. Sper sa ii placa lui bebe.

Va pup
Cata 28+

Mergi la inceput