Mamici de ianuarie - februarie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 26
loremunteanu spune:
Am reusit!!!!!!!!
Aelita, 

Cu pozele am priceput... Acum cum fac cu semnatura? ca sa nu mai stau tot timpul sa scriu?
Loredana
24fix
Roni-Cristian
cristiana70 spune:
Am infruntat monstrul!!
Adica m-am suit pe cantar si am contatat 76 kg, adica 5 in plus fata de 71 de unde am plecat. Mai e loc!
M-ati innebunit cu conturi si parole. Eu am intrat scurt de tot fiindca am control de la finante si s-au oplosit la mine in birou.
cristiana 23+
David Cristian
Catalina spune:
Buna dimineata fetelor, ma bucur sa va vaz active.
Mai, ori sunt eu proasta proasta, ori ceva nu e bine. Am intrat pe yahoo, la mail sa bag ID-ul si parola pe care le-am primit pe PM dar nu merge neam. Nu stiu ce gresesc. Voi cum procedati? As vrea sa ii pun si eu lui bebe muzicuta ca s-a saturat de Steaua si Real Madrid.
Aelita, ce tensiometru ai? Sfatuieste-ma si pe mine. Desi fetele zic (si cred ca pe buna dreptate, am mai auzit) ca cele electronice nu sunt bune, nu imi pot lua din celalalt pt ca nu stiu sa iau tensiunea cu el si nu are cine sa mi-o ia. In plus, noi am amanat cumpararea unui tensiometru din motive financiare dar e necesar pt ca tati e hipertensiv si chiar are nevoie. Deci, nu mai intarziem, cum iau salariul, cumpar.
Azi ma bantuie si pe mine o stare de depresie combinata cu bazdaci in fund. Cred ca e si de la vreme dar si de la faptul ca nu am nimic bun de mancare si tre sa ma dau jos din pat si sa stau in bucatarie. Sotziorul meu drag si-a pus plama undeva de dimineata si a plecat la serviciu fara sa se intrebe ce om manca azi. Eu nu am apucat sa ma trezesc si pana sa realizez, el era departe (de obicei il mai trimiteam dimineata sa ia una alta). Casa vraiste, chiuveta plina de vase, mancare ioc. Ma ia plansul. Si ieri am bagat numai prostii, sandwich-uri, cartofi prajiti, bebe cred ca isi pune mainile in cap. Si sa vedeti arsuri.
Mai stau nitel in pat si tre sa imi iau inima in dinti sa ma apuc de treaba ... . Off.
Pana atunci poate imi explica cineva si mie cum fac sa intru sa ascultam si noi muzica.
Va pup si va urez o zi buna,
Cata 28+
loremunteanu spune:
Verificare sa vad cat de destaptica sunt.......
Loredana
Roni-Cristian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loremunteanu/album?.dir=1c00re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
kateryna spune:
Alinuk, cel de-al doilea cont de yahoo nu l-a facut Meg acum. E facut de Aiska parca prin iunie cand am deschis listuta. Asa ca de acolo e incurcatura![]()
Vine barza
26+
George Anelin
alinuk spune:
sorry,
habar n-aveam ca exista din iunie acel cont
(probabil eram in concediu atunci..sau ca deobicei cu capu'n traista)
So propun sa alegem varianta care vi se apre mai potrivita:
1. lasam contul mami_ian_feb2007@yahoo.com si dau eu FW tuturor mess de aici pe cel in care se afla si albumul sau,
2. ramane un singur cont de mail comun cu cel pe care se afla albumul, adica mamicile_ianfebr2007@yahoo.com si alegem parola de comun acord (acum am schimbat-o eu si se afla transmisa printr-un e-mail la mami_ianfebr2007@yahoo.com)
Va pup
Alinuk 24
astept decizia voastra
................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos
ylilimic spune:
Buna dimineata! si o zi mai calduroasa macar in suflete, ca afara... ![]()
Sa stiti ca m-am desteptat mult de cand cu forumul asta! Am gasit chiar si contul comun, am vazut materialele, dar cum era de asteptat am si o intrebare: cantecelele si povestile sunt format mp3 sau audio?
si ca sa vedeti ca nu stau degeaba, am sters si geamul de la bucatarie, ca doar fiu-miu spala de azi dimineata cu mopul pe jos!
care mai e treaba pe aici? Nici o intrebare incuietoare? nici o nedumerire?
maryela
sarcina si nastere usoara si bebe sanatos!
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
ylilimic
26+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamcici
marinar spune:
wow, chiar ca ne incurcam rau. cand se ia o hotatrare sa-mi trimiteti si mie PM, pls
Marina
26+
burtika
Daconst spune:
Eu nu stiu ce sa zic,mai bine mai asteapta Alinuk sa trimit toate materialele si apoi mai vedem.
Deocamdata fetele au contul si parola si isi descarca melodiile.Nu le mai schimbam acum.Ca se produce incurcatura.Lasa-le pe amandoua si gata,doar nu e graba.
Eventual le poti trece si in contul facut de tine.Dar eu lucrez inca cu mail-ul comun facut de Aiska(nici eu nu stiam cine l-a facut)
Cutiuta 4,e gata si acum am trimis si cintecelele cintate de Bim Bam.
Hainute bb
Dana 28+ 
delfinuta spune:
Buna dimineata si o zi buna tuturor!!!
Pana acum n-am stiut ca exista aceasta adresa de mail comuna, insa acum ca stiu, va rog, cand luati o decizie vis-a vis de parola va rog sa ma anuntati si pe mine. Mercic.
In rest ce mai faceti, ce mai ziceti, cum va mai simtiti?
Va pup