Aspirante optimiste > 20 ani (8)
Raspunsuri - Pagina 8
PamELLA spune:
Buna,fetelor!!
la mine cred ca azi a fost ovulatia pentru ca a aparut faimoasa scurgere elastica daca am prestat ieri,ziua 14,sunt sanse sa raman chiar daca ovulatia a fost ieri si au mai curs dintre ?ma sa fie de data asta,imi vine sa cand ma gandesc ca iar o sa o iau de la capat!perioada dintre ovulatie si data venirii rusilor mi se pare cea mai !testul ozone detecteaza sarcina de prin ziua 21?e bun de ceva?
Va pup!!
"Cand taci,lumea are bunatatea de a crede ca gandesti,si ca gandesti cu minte!"
corinuk spune:
Pam sa speram ca sunt bune testele astea ptr ca si eu voi incepe drumurile la farmacie foarte devreme!Sau poate DD nu ne mai da motive sa o luam de la capat!Hai fetelor capul sus sa vedem ce o iesi!Andra iubita nu esti tu singura ce mai spui de faptul ca oriunde ma duc(piata,mall,serviciu)numai gravide imi ies in cale!
Sa nu mai zic de familie unde sunt gravi si proaspete mamici garla!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
PamELLA spune:
corinuk,tu ce zi esti?eu sunt ziua 15 si deja vreau teste !vreau sa astept totusi pana in ziua 27 sa stiu ceva sigur,nu sa ma amagesc si sa vina rusii si eu vad peste tot ,nu e zi sa nu vad macar una,parca e invazie!
"Cand taci,lumea are bunatatea de a crede ca gandesti,si ca gandesti cu minte!"
ancadragoman spune:
Pamela si Corinuk aveti sanse de bb,dar eu zic sa mai asteptati cu testele chiar daca va mananca degetele sa faceti "macar"unu.
anca
mcrissa spune:
corinuk iubita nu te mai stresa ca nu face bine.eu cand am vorbit ultima data cu tine pe forum eram amandoua in situatia in care nu mai scriam pe forum ca nu aveam nimik nou.am plecat in concediu la mare si urma cand ma intorc sa incep investigatiile serioase, dar din fericire nu a mai fost nevoie.a fost tare frumos si felul in care am aflat ca sunt insarcinata.m-am intors de la mare crdeam eu cu o cistita si am fost la doctor ca ma durea jos ingrozitor.doctorul meu (generalist) a fost inspirat si mi-a facut si un beta hcg si a doua zi l-a sunat pe sotul meu si i-a spus ca a tras lozul castigator.sotul meu m-a sunat imediat pe mine si mi-a spus ca sunt insarcinata.eu l-am intrebat:"tu-mi spui mie ca sunt insarcinata?"
cam asa....cand o sa mai scap de greturi o sa-mi scriu si eu povestea.
va pup si va astept la odisee!
Mcrissa 7+ bebe strumph-ul meu
AndraZ spune:
Neata fetele!
Corinuk, ma bucur sa aflu ca sunt "normala" la acest capitol. Asa cum le spuneam tuturor prietenilor mei: stati ca nu v-ati apucat de lucru si nu stiti cum sta treaba...
Cel mai greu mi se pare sa astepti z28. Mie imi vine sa turbez din z14 pana in z28. Faza proasta este ca am si ovulatia undeva intre z16 si z18
ca nebuna de o sa-mi turbez sotzul....care este foarte fericit de aceasta activitate intensa.....dar cred ca la un moment dat va ceda psihic.
eu sper sa nu cedeze fizic , ca de psihic ma ocup eu....
mcrissa, ce mod frumos de a afla ca esti insarcinata....super tare faza...asteptam cu drag povestea ta si pana atunci iti doresc multa sanatate si sa-ti treaca repede gretzurile ca sa ne mai povestesti si noua cate ceva din aceasta perioada minunata.
va pup!
cu drag,
Andra
Raza de soare spune:
Acum am vazut ca sunt datoare sa va multumesc mult pt urari si felicitari, fetelor! gabiu, nu ridic muraturile decat pana la gura
pup fetele si...aveti incredere!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
catty spune:
Fetelor,nu prea am mai scris ca sunt destul de ocupata, dar va citesc mereu.
Poate ma credeti nebuna, dar luna asta m-am bucurat ca au venit uratii. Sunt z5, am facut o parte din analizele hormonale ieri si astept z21 pt restul. Motivul pt care sunt bucuroasa ca au venit rushii este ca mi s-a depistat o infectie cu mycroplasma si acum iau tratamernt timp de 9 zile. Dr meu spune ca asta este cauza infertilitatii mele. Prin urmare tratata infectia, si daca am analizele hormonale bune, luna viitoare fac prima IA. Si daca nu iese nimic prin februarie la anul fac laparoscopie. Dr vrea sa procedam asa pt ca trompele sunt permeabile, chiar daca nu sunt perfect aliniate, si o data trecuta si infectia am sanse la bebe.
Eu nu mai fac o obsesie din a-l avea pe bebe. Iau lucrurile pas cu pas, fac analizele, imi iau tratamentele si ma rog sa vina si vremea mea.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
ancadragoman spune:
Catti bafta la tratament si sa stii ca imi place cum gandesti.Te pup
anca
http://www66.rockyou.com/slideshow-create.php?instanceid=41662922
AndraZ spune:
Catty, apreciez modul in care gandesti. Fiecare dintre noi ar trebui sa aiba rabdare si sa astepte momentul asta in liniste sufleteasca. Insa nu stiu cate dintre noi o mai pot face. Poate unele au incercat zeci de tratamente ca sa apara bb, poate unele sunt sanatoase tun dar tot nu fac copii....Cred ca fiecare dintre noi are o limita. acum 2 ani cand am inceput tratamentul intensiv pentru ovare eram linistita si stiam ca bb va aparea atunci cand va fi vremea lui. timpul a trecut, interdictiile de sarcina au disparut....dar bb nu apare. E drept ca nu incerc de mult timp sa am un copil, dar dupa atatea tratamente si dupa atatea dureri.....parca nu mai am rabdare. Momentul a fost amanat de prea multe ori...Oricum nu pot face nimic importiva destinului. Si nu ma voi resemna pana acest copil nu va aparea. Pana atunci continui sa sper ca ziua aceea este aproape.
Sper ca tratamentul tau sa dea roade si sa nu fie nevoie sa amani foarte mult momentul bb.Sa dea DD ca tratamentul sa fie mai simplu decat pare si sa ne poti da o veste buna in curand.
Andra