Aspirante optimiste > 20 ani (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor eu niciodata nu am stat cu picioarele pe pereti.Stau in pat linistita cam o jumatate de ora dupa.Da rezultate mai bune daca stau cocotata ?

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ajuta sa ajunga mai repede la ou. Dar nu-i neaparat nevoie. Eu , la prima sarcina , dupa am mer s la toaleta , am facut pipi, apoi m-am spalat , si am prestat doar de 3 ori in acea luna. Asa ca vezi si tu ca depinde .

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

O sa o incerc si pe asta poate da rezultate.Pupici

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Helooooo!Mai fetelor eu mai mult seara caci venim acasa franti!Asa ca ma chinui si dupa ce ....nici nu mai fac dus,adorm(fac dus dimineata si atunci cand ma ridic din pat curge un pic de tot cateva picaturi!Eu nu mai stiu ce sa cred ieri am avut niste albus dar azi nimic..ce sa fie oare? aseara nici nu am ...facut nimic!Dar temperatura nu am luat-o,teste nu am mai facut...voia intamplarii de acum!
Va pup si in ciuda timpului de afara(frigggg)spor la

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

corinuk te cam lasi pe tanjeala....

anca

Mergi la inceput

Anca sunt asa de stresata de problemele astea incat
nu vreau sa o iau razna!Si iti dai seama ca nu pot nici pe al meu sot sa il oblig....rupt de oboseala!El stie foarte bine perioada,decizia este si a lui!Asa ca asteptam sa vedem daca am produs sau nu....pupicei
Hai Steaua!

Mergi la inceput

Inteleg ce vrei sa spui ca si al meu saracu este cam teleghidat in perioada asta.Cred ca ar trebui sa ne mai detasam un pic de aceasta problema,dar nu e usor.

anca

Mergi la inceput

ce????detasare?asta este unicul meu gand..bb anul asta sa fiu gravi!Pai eu nu mai stiu nimic altceva l-am terorizat de barbatul meu!Este groaznic iar ceilalti din jur mai pun si "paie pe foc":vaiiii dar voi cand aveti de gand sa faceti copii?ca au trecut 3 ani...bla,bla si ma enerveaza de moorrrrrrrrrrrrr!
Poate ne vede si pe noi DD mai repede!

Mergi la inceput

Acelasi gand am si eu in fiecare clipa,dar se pare ca nu este suficient.Pupici

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

corinuk, multumesc din suflet pt ceea ce ai scris mai sus!

deci sunt absolut normala daca ma gandesc la bb non-stop....
ajunsesem sa cred ca sunt nebuna rau de tot...mie sotzul imi spune sa stau linistita ca altfel nu va ajunge Matei in burtica...parca ai putea sta linistit, zau!

mie prietenii imi spun ca sunt obsedata. la baby expo mi se scurgeau ochii la hainele de gravidutza, iar noaptea visez numai copii, burtic, teste de sarcina pozitive....de ma trezesc dimineata mai obosita decat cand m-am culcat.

dar sper ca aceste DD sa ne scape de acest cosmaruri si sa ne dea BB la TOATE!

va pup dulce,

Andra

Mergi la inceput